Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙΕΣ!

ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟ MEGA
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ…
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ!

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real fm, ο κ.Βορίδης τάχθηκε υπέρ της άρσης απαγόρευσης των πλειστηριασμών ακινήτων για οφειλές από στεγαστικά δάνεια, ακόμα και αν πρόκειται για πρώτη κατοικία αλλά ακόμα και αν η αντικειμενική αξία των ακινήτων δεν υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ.

Η προκλητική αυτή δήλωση του κ.Βορίδη ταυτίζεται με τραπεζικούς κύκλους που πιέζουν το τελευταίο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και της τρόικας που θέλει να ξεκινήσουν πλειστηριασμοί και κατασχέσεις ακινήτων για να πέσουν οι τιμές στην αγορά ακινήτων.
Όπως είναι γνωστό, λόγω των έκτακτων συνθηκών και της μεγάλης οικονομικής κρίσης,ισχύει απαγόρευση πλειστηριασμών, για οφειλές προς τις τράπεζες,ακινήτων που αποτελούν πρώτη κατοικία και που η αντικειμενική τους αξία δεν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.
Είναι εξόχως προκλητικό ότι οι τράπεζες που ανακεφαλαιοποιούνται με χρήματα που θα αποπληρώσουν οι πολίτες και χωρίς να κρατικοποιηθούν, ζητούν σε αυτό το χρονικό σημαίο την άρση της απαγόρευσης για τους πληστηριασμούς ακινήτων που αποτελούν πρώτη κατοικία.
Ο κ.Μάκης Βορίδης, που ξεκίνησε από τον ακροδεξιό και εθνικιστικό χώρο, δικαιολόγησε την άποψή του αυτή, λέγοντας ότι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει η αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες γιατί διαφορετικά οδηγούμαστε σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων.
Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με μία ακραία επίδειξη κοινωνικής αναλγησίας. Πιο ακραία ακόμα και από την πολιτική δραστηριότητα του κ.Βορίδη, κατά το παρελθόν.
Ουδείς εξ αυτών φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν οικογένειες που θα βρεθούν στο δρόμο.
Άνθρωποι που πλήρωναν κανονικά τις δόσεις των δανείων μέχρι που έχασαν τις δουλειές τους.
Άνθρωποι που δυσκολεύονται να πληρώσουν τη δόση του δανείου λόγω της μείωσης του εισοδήματός τους και των αυξημένων φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Ο κ.Βορίδης, για κάποιο λόγο που δεν είναι εύκολα κατανοητός, δημιουργεί ένα σοβαρό πρόβλημα στην κυβέρνηση συνεργασίας που είναι εξαιρετικά εύθραυστη και δεν επιθυμεί τη δημιουργία νέων μετώπων κοινωνικής αναταραχής.
Είναι γνωστό ότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι και τη διαδοχή του κ.Αντώνη Σαμαρά όταν και όποτε τεθεί τέτοιο θέμα. Για το σκοπό αυτό αρχίζει ήδη να συγκροτεί ένα δίκτυο υποστήριξης στον κομματικό μηχανισμό και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ταυτόχρονα, επιθυμεί διακαώς την είσοδό του στην κυβέρνηση στον επικείμενο ανασχηματισμό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Βορίδης εποφθαλμιά τη θέση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Μανιτάκη αφού πιστεύει ότι από τη συγκεκριμένη θέση θα μπορέσει να επιδείξει τόλμη και πυγμή με θεαματικά αποτελέσματα στη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων.
Και η τόλμη και η πυγμή επιδεικνύονται με απολύσεις.
Αναρτήθηκε από OmertaNews



























ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ;
 Έπειτα μιλάμε για λαμογιές... Να ποιοί μας παίρνουν τα λεφτά, τα λεφτά των συνταξιούχων κι εργαζομένων! 
Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας δείχνει πρόθυμη να χορηγήσει δάνειο της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: