ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟ!

ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ...
ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα συνθήματα (αφισέτες) που πρέπει να αναρτήσετε στα καταστήματά σας, μέσα στα πλαίσια του αγώνα απογκετοποίησης της περιοχής. 

OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
Κόψτε τη φόρα στους αριβίστες που έχουν ως επάγγελμα την πολιτική.Αυτοί με την ανεπάρκειά τους.. γκετοποίησαν τiς περιοχές μας! Άφησαν ανοικτές τις πύλες του παραδείσου για να εισβάλουν της "γης οι κολασμένοι" ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ..ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΧΟΥΓΙΑ ΣΑΣ!

ΞΕΝΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (Ξένιος Δίας)! ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ! ΠΑΡΤΟ…ΧΑΜΠΑΡΙ! 
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ… ΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ..ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ-γι αυτό και το έσκασες-ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ και μην κουνιέσαι άπρεπα. ΜΗΝ ΑΣΕΒΕΙΣ και σεβάσου μας! 

 
ΞΕΝΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (Ξένιος Δίας)! ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ! ΠΑΡΤΟ…ΧΑΜΠΑΡΙ! Είμαστε φίλοι των ξένων, αρχαιόθεν! 
ΞΕΝΕ Αν μας αγαπάς, όπως σε αγαπάμε…ΒΑΛΕ κι εσύ ένα χεράκι να ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ , όπως ήταν πριν ..ένας Παράδεισος…ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ… Σεβόμαστε την κουλτούρα σου,αλλά ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ, προαιώνια, ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν.. Ενώ εμείς σε αγκαλιάσαμε,όπως ξέρεις, 

 

ΝΤΟΜΠΡΑ..ΣΤΑΡΑΤΑ..ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Ε,ψιτ..μετανάστη..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ!
**Είσαι ξένος, νόμιμος, έχεις δική σου επιχείρηση; Πόσο μετέχεις στα κοινά δρώμενα της γειτονιάς σου;
Ή μήπως είσαι της φιλοσοφίας "ο,τι αρπάξουμε...το ελληνικό συνάλλαγμα να το στέλνουμε στη πατρίδα, και δεν πα να πνιγείτε εσείς οι ΄Ελληνες.." Λές να είσαι τέτοιο κουμάσι;

ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΥΣ Η ΜΗ...

ΞΕΝΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (Ξένιος Δίας)!
Ούτε στην πατρίδα σου, ούτε σε καμιά άλλη χώρα!Μόνον στην Ελλάδα! Ο ξένος ήταν φίλος για τους ΄Ελληνες. Και τέτοια λέξη-φιλοξενία- δεν υπάρχει σε καμιά γλώσσα. Τυχαίο;
Κόψε λοιπόν το παραμύθι περί ρατσισμού!..που σου το δίνουν να αναμασάς οι  γκρίζοι τυχοδιώκτες πολιτικαντηδες .

ΞΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΩ! Αν θέλεις να είσαι ΄Ελληνας, απλά θα σέβεσαι τις αθάνατες αξίες των Ελλήνων και τον τρόπο ζωής τους...

Μήπως διαφωνείς; ..δηλαδή σου λένε να διαφωνείς οι κομματικοί ..για ανθρωπιστικούς λόγους; Θα το καταλάβεις κι εσύ πως είναι τυχοδιώκτες του κερατά και σε δουλεύουν...


Tτελικα...διαλεξτε.. Ή ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΜΉΝΥΜΑ -Θα το αξιοποιήσουμε αμέσως!

Tυπικό δείγμα αφισέτας με εκατοντάδες μηνύματα που ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν και να εμφανίζονται στις βιτρίνες της ευρύτερης περιοχής Αγ. Παντελεήμονα.Τα μηνύματα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και προς την κατεύθυνση των ξένων εισβολέων και προς τους περιθωριακούς πολιτικά που για να κερδίσουν πόντους, αδίστακτα προκαλούν τη λογική, την αλήθεια , τα ιερά και όσια του λαού αυτού.
Από πότε τάχα έγινε ο ΄Ελληνας ρατσιστής, ξενόφοβος, ακόμη και φασίστας;
Οι αφισέτες αποτελούν μέρος γενικότερης εκστρατείας απογκετοποίησης της περιοχής. Είναι διαστάσεων  Α4 -σε καρτόνι- και τοποθετούνται εύκολα στη βιτρίνα και όπουδήποτε αλλού.
Κοστίζουν 1-ένα- Ευρώ, όσο περίπου και το κόστος τους, - Συμβολικό τίμημα συμμετοχής στην Εκστρατεία Απογκετοποίησης... Για να σταματήσει πια η σιωπή, η βουβαμάρα και η καταχνιά που πλακώνει τις περιοχές μας, όπου το ξένο στοιχείο κυκλοφορεί ασύδοτα κατά 40% του συνολικού πληθυσμού.
Βάλτε κι εσείς μια αφίσα σε εμφανές σημείο του χώρου σας... Μην δέχεστε μοιρολατρικά το θλιβερό καθεστώς που άλλοι σας, μας επέβαλαν...ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ όχι τόσο εναντίον των δύσμοιρων λαθρομεταναστών-έχουν δικαίωμα κι αυτοί στον ήλιο, αλλά όχι να μας κρύβουν τον δικό μας...- αλλά εναντίον όλων εκείνων των σκοτεινών δυνάμεων που μας τους φόρτωσαν...
Τηλεφωνείστε να σας  φέρουμε τις αφισσέτες στο 6934487885 ή στο   e-mail: panparatiritis@gmail.com

*** Πέραν των άνω κειμένων των αφισών θα δημοσιοποιούμε εδώ και δεκάδες άλλα....
ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ...

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ BLOGS ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
 
Δεν είμαστε μόνον εμείς που πνιγμένοι από τα γκέτο των εισβολέων λαθρομεταναστών, αλλά και εκατοντάδες αλλα μπλογκς που μάχονται δυναμικά κατά του φαινομένου που αλοιώνει τον ελληνικό ιστό.
Δείτε τη λίστα και επισκεφθείτε τους.. Θα φωτιστείτε.
 
Στηρίζουν την πρόταση για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (με αλφαβητική σειρά)
Τα μπλοκς προέρχονται από την ιστοσελίδα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

http://dhmopshfisma.blogspot.com/