Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012


Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑΣ!


ΤΕΤΆΡΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2012


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ, όπου κατ΄
εξαίρεση προσωποποιεί τις σκέψεις
του προς ένα αριστερό μόρφωμα
 θράσους που  πλατσουρίζει στο Νεο Κόσμο,
αλλά και σε κάθε γειτονιά. . 

OΛΗΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΓΙΑΦΚΕΣ παντου απο τις 
ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ!
ΟΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ...ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ!

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (τάχα μου) ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... Μια πορδή , μια γιάφκα  αριστερών πτωμάτων...
που πασχίζουν να παίξουν ρόλο στην περιοχή και ..αυθαδιάζουν μάλιστα ...τα ανύπαρκτα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γνωρίζετε ότι εδώ στο Νέο Κόσμο υπάρχει ΓΙΑΦΚΑ Αριστερών που ..συσκέπτεται, αλλά δεν σκέπτεται και λουφάζει σε καφενέ ..κάπου εκεί στη Λαγουμιτζή & Χελντράϊχ..; Δεν έχουν γραφεία... ούτε καν τσαρδάκια!.. 
Αλλά αυθαδιάζοντες...ζητούνε από τους άλλους.. Τόσο..προκλητικοί!

Το ονοματάκι τους ..και να μην το ξεχνάτε: ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν.ΚΟΣΜΟΥ ( Το μόρφμα αφορά όλη την Ελλάδα... Ψάξτε στο googl please)

Ε, λοιπόν έχουμε να κάνουμε με πεμπτοφαλαγγίτες, υποστηριζόμενους κι από το θλιβερό και κατσαπλιάδικο site (που έχει ταμπουρωθεί-ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ,με νοοτροπία καταλήψεων... στο Πολυτεχνείο, σιτιζόμενο από μαλάκες και πανάθλιους καθηγητάδες του Ε.Μ.Π...Καλέ εκείνο  το  γκρίζο και άκρως γιαφκάδικο..ανθελληνικό  Indymedia...

Αυτή η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τάχα μου κατοίκων του Ν. Κόσμου...(αλλά αφορά όλες τις γειτονιές της χώρας, όπου η αριστερη αυτή  πορδή... αιωρείται) μπαίνει στη ζωή μας... με κλανιές...  πέρδόμενη σταθερά με την πτωμαϊνη της αριστερής ιδεοληψίας της... σε Πανελλήνια κλίμακα.. Διότι, αν ψάξετε, τέτοιες ΓΙΑΦΚΕΣ "νεκρομανών" ιδεολοχαλβάδων .. υπάρχουν σε κάθε γειτονιά της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: