Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ..ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ!


Ο ΑΘΛΙΟΣ ΒΥΡΩΝ ΔΙΔΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ..ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!


Θλιβερή η περίπτωση του Λαμόγιου αυτού πολιτικού!Υποδεικνύει αναίσχυντα .. το τι πρέπει και τι όχι να γράφουν οι bloggers και δημοσιογράφοι...Κοντόθορος ,όπως πάντα ήταν ο ΒΥΡΩΝ, ασήμαντου πολιτικού εκτοπίσματος,  πλην όμως διαπλεκόμενος αγρίως με φτηνιάρικους δημοσιογράφους των ημερησίων εφημερίδων ..ξερνάει όλο το εύρος της πανάθλιας πολιτικής του προσωπικότητας.. ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ πως θα έδει να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι που γράφουν!
 Ελληνικούρας του ...κερατά... κι ο ανθρωπάκος που ονειρεύονταν να γράψει ιστορία...! Δείτε πιο κάτω το θράσος του... χαλβατζή... πως γράφει την ιστορία του!Ναι, τέτοια υποκείμενα ... μεταπολιτευτικά... έφεραν την Ελλάδα στα σημερινά χάλια της!  Σημειώνουμε πως ο τσίφτης αυτός είναι και  διώκτης του Τύπου!
Αλλά με τα ορνίθια τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους που συναγελάζεται...  τι να περιμένεις από τέτοιους που σαραβαλιάζουν τα ιδανικά  της  δημοσιογραφίας; Ξέρει όμως η Ενωση Συντακτών Διαδικτύου!


Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους ζήτησε να ….κουλάρουν! Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Πολύδωρας είπε πως «άμα δεν το κουλάρετε θα τους πάτε στο 40%. Το πολιτικό....
Σιγά τώρα… Μια ζωή ακροδεξιός και φιλοχουντικός ήταν ο Βύρων… και με αδερφό- πατρόνο του-, δήμαρχο επί χούντας διορισθέντα..στο Χολαργό! Τι μας τσαμπουνάει; .. Χαράν μεγάλη θα έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να επικρατήσει!

Τι συστήνει; Απλά οι δημοσιογράφοι να μην προβάλλουν τα δρώμενά της.. να την αγνοούν !.. Όπως δηλαδή έκανε ο βρωμοημερήσιος Αθηναϊκός τύπος (μαζί και τα διαπλεκόμενα βρωμοκάναλα κι αγνόησαν τη λαμογιά του να διορίσει, όντας μιας μέρας πρόεδρος της βουλής , την κορούλα του.. Καλά που είναι τώρα στη μέση και τα μπλογκς και δεν αφήνουν τίποτε κρυφό!..Αν η Χρυσή Αυγή φθάσει στο 40% δεν θα οφείλεται στο Τύπο, είτε είναι κουλ, είτε όχι… αλλά οι λαμογιές των πολιτικών τύπου Πολύδωρα! > Περισσότερα...


Να πως μας βλέπουν οι Ελληνοαμερικανοί!
'Ενα στα δέκα Ελληνόπουλα εγκαταλείπει το δημοτικό σχολείο εξαιτίας της κρίσης
''Οι πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι ηγέτες τις επόμενες γενιές'' (Σαρλ ντε Γκολ)
Οι τρεις δειλοί ''ναι-ναι-κοι'', αν είχαν @@, θα έλεγαν και κανένα ΟΧΙ στην ''τρόϊκα''Η Ελλάδα καταστρέφεται από τους...''σωτήρες'' της, ο λαός της εξαθλιώνεται και οι ξενόδουλοι ''ηγετίσκοι'' δεν τολμούν να πειράξουν τα μεγάλα συμφέροντα, που ''λαδώνουν'' τα κόμματά τους

Το κράτος στην υπηρεσία του... κόμματος και των κομπλεξικών εγωπαθών ''πολιτικών νάνων''
Εκβιασμοί, κομματοκρατία, διαπλοκή-διαφθορά, ρουσφέτια, κρατισμός, φαυλότητα, κάλυψη ''ημετέρων'', ατιμωρησία, ασυλία, δουλοπρέπεια, ψέμματα, εγωπάθεια και... ''λίστα Λαγκάρντ''.
Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος, θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στο 'Εθνος, αν ''συνταξιοδοτηθούν''
Δεν μπορούν να κυβερνούν, ως ''ηγέτες'' διεφθαρμένων, ελεεινών, κρατικοδίαιτων, βρώμικων κομμάτων, που κατάστρεψαν ολικά την χώρα. Ειδικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε ένα κράτος δικαίου, θα έπρεπε να ήταν προφυλακισμένος, γιά την ''λίστα Λαγκάρντ'', χώρια τα υπόλοιπα.
(Γιά την γραφική ''τσόντα'' της συγκυβέρνησης, την υποτιθέμενη ''αριστερή'' ΔΗΜΑΡ, του κυρ Φώτη-Κωλοτούμπα, δεν χρειάζονται σχόλια)
Πρωθυπουργέ Σαμαρά, μην καταστρέφεις την Ελλάδα, μην την οδηγείς σε εμφύλιο(από το www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: