Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ..ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ


O ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ…
ΠΩ..ΠΩ.. ΣΟΔΕΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ SITE > ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Διαβάστε την αγωγή της Τρέμη κατά του Βαξεβάνη και του HOT DOC

Posted date: Οκτωβρίου 23, 2012 | comment : 19
Διαβάστε την αγωγή της Τρέμη κατά του Βαξεβάνη και του HOT DOC
Με αφορμή το δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC στις 6-9-2012 η Όλγα Τρέμη κατέθεσε αγωγή, με την οποία ζητάει μεταξύ άλλων 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για χρηματική ικανοποίηση της, λόγω ηθική βλάβης. Στις 25 σελίδες που απαριθμεί η αγωγή της Όλγας Τρέμη, φροντίζει να γνωστοποιήσει την πλούσια αντιδικτατορική και συνδικαλιστική δράση της, την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουν στο πρόσωπό της, τόσο οι ...
Read more ›


 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ..ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ..

Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία όλο το Σαββατοκύριακο με τα σενάρια διεύρυνσης της ΝΔ. Παντού ακουγόταν πως ο Αντώνης Σαμαράς θα ακολουθήσει το παράδειγμα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και θα ανοίξει το κόμμα σε κεντρώες δυνάμεις, όπως έκανε το 1977 με την ΕΔΗΚ στη ΝΔ, ενισχύοντας την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία.
Αναλόγως αναμένεται να ενεργήσει και ο Αντώνης Σαμαράς, που ήδη έκανε την πρώτη κίνηση ματ!!! Επικοινώνησε προσωπικά με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του ζήτησε να προσχωρήσει στη ΝΔ.
Κολακευμένος ο πρόεδρος είπε το «ναι», θέτοντας ωστόσο έναν όρο: Την επαναλειτουργία του θρυλικού καναλιού 67, με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα στη συχνότητα του Alter! «Το κόστος θα το καλύψω εγώ», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, ανακουφίζοντας τον πρωθυπουργό που ανέμενε αντιδράσεις εκ μέρους της τρόϊκας.



ΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ… .
ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ;

ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ….
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;
Λέτε; Αν όχι τότε γιατί όπου πάει… τον ξεφωνΊζουνε προδότη; Δείτε το πιο κάτω άρθρο.. Πολλές πτυχές του σηκώνουν συζήτηση… Κανείς εκ των Αγιότατων αναγνωστών μας θα μπορέσει να απαντήσει;
Τσίπρας-Βαρθολομαίος: Σημειολογικές παρατηρήσεις…
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
Οι εγκάρδιες επαφές και συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο δεν προκαλούν έκπληξη, ούτε στερούνται ενδιαφέροντος. Αντίθετα έχουν μεγάλη σημειολογική βαρύτητα και αξία…
Τέτοιες «θερμές επαφές» εκπλήσσουν μόνο εκείνους που, προτάσσοντας το θεολογικό κριτήριο, αδυνατούν να αντιληφτούν ότι το Πατριαρχείο αποτελεί την κεντρική θρησκευτική, «Ορθόδοξη» ΕΞΟΥΣΙΑ της Νέας Τάξης και της αμερικανικής αυτοκρατορίας....
Ο Παπισμός με την Παγκόσμια Θρησκεία αποτελεί το ΓΕΝΙΚΟ θρησκευτικό ισοδύναμο της Παγκοσμιοποίησης και της πλανητικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Νέα Τάξη).Διαβάστε περισσότερα »
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ …ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..


ΟΧΙ ..ΔΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ!

Εδώ είναι το κουμπί.. Μαύρα κι άραχνα όλα μέχρι το Μάρτη του 2013..Αναταραχές, δημιουργία νέων κομμάτων και το κακό μας συναπάντημα.. προβλέπουν τα άστρα, όπως αποκαλύπτει η γνωστή και δοκιμασμένη συνεργάτιδά μας από το 2005 αστρολόγος κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου (ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ) σε συνέντευξή της προς την δημοσιογράφο κ. Ελένη Τσαμάλη ..Και ιδού:


Τι είναι αυτό που σας έκανε να εισέλθετε στον χώρο αυτόν τον οποίο υπηρετείτε για τόσα πολλά χρόνια;
Από την πολύ νεαρή μου ηλικία με απασχόλησε βαθύτατα το ερώτημα της δημιουργίας του κόσμου. Ξεκίνησα μέσα από την προσωπική μου αναζήτηση και τις παρατηρήσεις φαινομένων αλλά εκείνο που με συνάρπαζε περισσότερο και με έκανε να στραφώ στην Αστρολογία και την Μεταφυσική υπήρξε η σχέση μου με το Πυθαγόρειο Θεώρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: