ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

 1. Οι πεμπτοφαλαγγίτες κι άλλοι περιθωριακοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αυθαδιαζουν, και προκαλούν ασχημονούντες πολύτροπα.. Υπεραμύνονται φιλάνθρωπα προς τους κατσαπιλάδες λαθραίους, αλλά απάνθρωπα αγνούν τον  Έλληνα που φορτώθηκε όλο αυτό το τυχοδιωκτικό ανθρωπομάνι...Δείτε τι λένε μερικοί ..που κατά τα κωλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να ζητάνε την προάσπιση των δικαιώματων του,να μη διαμαρτύρονται, να μη ζητάνε προστασία ... διότι λένε οι  αλήτες ότι είναι ρατσιστές και φασίστες! 
 2. Το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα είναι η λαθρομετανάστευση και η υποβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου λόγω της εισροής αλλόφυλων Ασιατών, ομάδων με ανύπαρκτη κουλτούρα και με μία οπισθοδρομική θρησκεία, όπως το Ισλάμ.
  Η Ευρώπη οφείλει να υπερασπίσει τον εαυτό της και να εκδιώξει επιτέλους τις ορδές των Ασιατών.
  Ο αποικισμός της Ευρώπης από τους Ασιάτες αλλοιώνει την δημογραφική πλειοψηφία και η Ελλάδα αποτελεί τη χειρότερη περίπτωση, αφού εδώ η αναλογία σε σχέση με τον γηγενή πληθυσμό είναι τρομακτική, 35-40%. Υπάρχουν 10 εκ. Έλληνες και 4 εκ. ξένοι, αύριο 7 εκ. Έλληνες και 7 εκ. ξένοι.
  Στις αρχές του 20ου αιώνα η άκρα Αριστερά είχε την παρατηρητικότητα να επισημάνει το κοινωνικό πρόβλημα.
  Στις αρχές του 21ου αιώνα τα κόμματα της εθνικής ταυτότητας επισημαίνουν το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
  Εδώ θα αποδειχθεί πόσο πατριώτης είναι ο καθένας.
 3. Ο/Η IMAGINOS λέει:
  Οι τύχες της χώρας και οι ζωές μας οι ίδιες, στα χέρια αχρήστων και ανικάνων, καρεκλοκένταυρων, ωχαδερφιστών και παντελώς αδιάφορων! Ποιος από τους παραπάνω νομίζετε ότι θα ενδιαφερθεί για όλους αυτούς τους εναπομείναντες ήρωες έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών και όχι μόνο, που τους έλαχε η μοίρα, το ίδιο τους το κράτος στο οποίο πληρώνουν αβάστακτους φόρους και εισφορές, σήμερα να τους έχουν μετατρέψει την ίδια τους τη ζωή σε φόβο και απόγνωση, τη γη που γεννήθηκαν και που κάποτε χαιρόντουσαν να ζούνε με γαλήνη και ευτυχία, σε μία κόλαση και εμπόλεμη ζώνη ναρκοεμπόρων και τοξικομανών, πουτάνων και νταβατζήδων, βιαστών και κτηνοβατών, μαφιόζων και επαγγελματιών εκτελεστών από τα πέρατα της γης? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ?
  Κύριοι άχρηστοι, ανίκανοι, καρεκλοκένταυροι, ωχαδερφιστές και αδιάφοροι. Επιτρέψατε που επιτρέψατε στο κάθε λογής κατακάθι και εγκληματία να μπουκάρει ανεξέλεγκτα και χωρίς όρια στη χώρα, γιατί ρε παλιάνθρωποι αφού δεν θέλετε να τους διώξετε και συνεχίζετε να φέρνετε και αλόγιστα πολλούς περισσότερους, γιατί δεν τους παίρνετε και στην Εκάλη, στο Κολωνάκι, στην Πολιτεία, στο Κεφαλάρι, στο Καστρί, στο Π. Ψυχικό, στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη, αλλά μου τους στοιβάζετε όλους μαζί, εκεί που μένω εγώ?
  ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΜΕΝΑ? ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΟΛΑΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ?
  Τι είμαστε εμείς, άνθρωποι ενός κατώτερου θεού σε σχέση με τους Κολωνακιώτες και τους Κεφαλαριώτες και θα έπρεπε να μας φορτώσετε το κάθε καρυδιάς καρύδι στο σβέρκο μας αλλά το δικό σας σβέρκο να τον κρατάτε καθαρό αυξάνοντας επιλεκτικά και δραματικά κάθε χρόνο τις αντικειμενικές αξίες των κατοικιών στις δικές σας περιοχές όπου κατοικείτε ενώ σε άλλες περιοχές που εκ των προτέρων είχατε επιλέξει για το βρώμικο σκοπό σας, ρίχνετε τις αντικειμενικές για να τις υποβαθμίσετε και να τις μετατρέψετε σε γκέτος κάθε είδους αλλοδαπού άγριου ζώου για να τους στοιβάξετε όλους εκεί, μαζί με τους ατυχείς Έλληνες που έλαχε ο «κλήρος» να ζουν στα χώματα αυτά? Γιατί δεν σταματάτε τώρα τουλάχιστον να εισάγετε και νέα ζώα όταν ήδη δεν υπάρχει χώρος ούτε για κλάσιμο και το ξέρετε? Το ξέρετε αλλά ενεργείτε δόλια σαν κοινοί δολοφόνοι και προδότες της ίδιας σας της πατρίδας! Θα μας απαντήσετε κάποτε πόσους λαθρομετανάστες θέλετε στη χώρα και πόσους ακόμα νομίζετε ότι θα μας τους φορέσετε κολάρο χωρίς να αντιδρούμε όπως νομίζατε μέχρι τώρα?
  Λοιπόν μάγκες τα αστεία τέλειωσαν. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ακόμα πιο δραστικά και δραματικά για σας και μέχρι την τελική δικαίωση μας εάν από σήμερα κιόλας δεν μαζέψετε όλους τους λαθραίους και παρανόμως εισερχόμενους στη χώρα όπως και οι νόμοι ορίζουν και τους οποίους καταπατάτε κατάφορα και αν δεν καταγγείλετε άμεσα τη συνθήκη του Δουβλίνου που εσείς υπογράψατε χωρίς να μας ρωτήσετε και η οποία ορίζει ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί με το ζόρι σε σκουπιδοτενεκέ ολόκληρης της Ευρώπης και της Υφηλίου έτσι όπως πάει το πράγμα!
 4. Ο/Η vitsos2010vitsos λέει:
  Μένω στο Κολωνό εδώ και πολλά χρόνια.
  Φεύγω το πρωϊ για τη δουλειά και γυρνάω το
  βράδυ με αγωνία για να βρω σώα την οικογένειά μου.
  Το ένα το παιδί πηγαίνει φροντιστήριο με συνοδό
  τη γυναίκα μου και το άλλο το μικρότερο αμπαρώνεται
  στο σπίτι. Είμαστε οι μοναδικοί Έλληνες στη πολυκατοικία
  οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί και τα βράδια
  κοιμόμαστε με ωτασπίδες.Οι κοινόχρηστοι χώροι
  σε άσχημη κατάσταση και κάποιες φορές βρίσκουμε
  άτομα να κοιμούνται σε αυτούς.Η Αστυνομία έχει
  σηκώσει τα χέρια ψηλά. Τα ουρλιαχτά τα βράδια
  από τους τσακωμούς τους είναι κάτι το συνηθισμένο.
  Σταμάτησα να κάνω τον διαχειριστή
  γιατί κανένας δεν πληρώνει
  και ζήτησα από τους Έλληνες ιδιοκτήτες που τα
  νοικιάζουν στους μετανάστες να βρούμε λύση.
  Άλλοι μου είπαν ότι φοβούνται να τους μιλήσουν
  και τους πάνε με το μαλακό για να εισπράτουν
  κανένα ενοίκιο. Άλλοι ότι προσπαθούν να πουλήσουν
  τα διαμερίσματά τους πάλι σε αλλοδαπούς όσο-όσο γιατί
  Έλληνες δεν ξαναμπαίνουν
  σε αυτά.Η κατάσταση είναι απελπιστική.
  Είμαστε όμηροι μέσα στο σπίτι μας στη γειτονιά που
  γεννηθήκαμε.
  Κάποια λύση μας έδωσε μια ομάδα Αλβανών που
  λες και γνώριζαν τι μας συμβαίνει μας πρότειναν
  να «πετάξουν» έξω από τα διαμερίσματα τους
  μετανάστες, φυσικά με το αζημίωτο.
  Δυστυχώς αυτή την πρόταση την σκεφτόμαστε σοβαρά.