Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ...ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΈΧΕΙ ΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΊΟ Σ ΓΚΑΙΤΕ Ή ΣΙΛΛΕΡ...ξεχνάμε τώρα!... ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ...για το Σαββατοκύριακό σας!

elvetida


ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ...ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΛΕΕΙ 
ΕΛΒΕΤΙΔΑ....
Στο βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» καταγράφεται η αφήγηση μιας Ελβετίδας που επιχειρεί να ερμηνεύσει με ενδιαφέροντα τρόπο την άσχημη συμπεριφορά των Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες.
H Ελβετίδα αφηγείται: «Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται».
«Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες!

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ..Δυστυχώς από τη μεταπολίτευση κι εδώ ΦΟΥΣΚΕΣ διοικούν την ΕΣΗΕΑ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΓΥΠΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ 
ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ 
pavlopoulos-esiea(στη φωτο ο τσάτσος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με τον άλλο τσάτσο του πολιτικού συστήματος)
Πρέπει να πούμε κάποια πραγματάκια για τους εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ που κάνουν ηθελημένα ή ακούσια τους κολαούζους και τους σφουγγοκωλάριους της αριστερίστικης κυβέρνησης των κατσαπλιάδων που κατέστρεψαν τον τόπο.

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ


Με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας η είσοδος στα δημόσια θεάματα είναι ελεύθερη για τα μέλη μας !



ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΑ 


Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη της Ενώσεως ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων (ΠΟΛ 1025/21-1-2015), στο εξής η δωρεάν είσοδος σε δημόσια θεάματα και ακροάματα θα γίνεται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας, χωρίς να απαιτείται θεώρηση από την Φορολογική Διοίκηση.

Προϋπόθεση της δωρεάν εισόδου είναι 
η δημοσιογραφική τους ταυτότητα να βρίσκεται σε ισχύ.
Για το λόγο αυτό, καλούνται τα μέλη ΜΑΣ για να επωφελούνται από τη νέα ρύθμιση της Πολιτείας, να επιδεικνύουν τη δημοσιογραφική ταυτότητα τους και μόνον για την ελεύθερη είσοδό τους σε δημόσια θεάματα! Υπό την προϋπόθεση βεβαίως 
ότι έχει ισχύ η ημερομηνία που αναγράφεται στην κάρτα τους. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Ε.Σ.Δ. 

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ....

ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ

 Η είσοδος στα δημόσια θεάματα ειναι ελευθερη για τους δημοσιογράφους και φυσικά για τους συντάκτες του Διαδικτύου (μέλων της Ε.Σ.Δ)...όμως:

***Ακολουθούν οι παροχές του ΟΤΕ TV προς τα μέλη της Ε.Σ.Δ 

***ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ...ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ...ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!


ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ-ΑΛΙΚΗ- Η εθνική ΣΤΑΡ θρασύτατα  θεωρούσε τους δημοσιογράφους ...διαφημιστές της...ΤΖΑΜΠΕ.. δηλαδή μαλάκες! Έλαβε την απάντηση από τον Βραχιολίδη!
Ναι μεν ...αλλά δε. ΄Οπως το έχουμε σημειώσει πολλές φορές  η ελεύθερη είσοδος δημοσιογράφων τελεί υπό την ομπρέλα των κανονισμών που διέπουν τον πάροχο του θεάματος- (θέατρα-κινηματογράφος-γήπεδα κ.λ.π.) Αυτό από μια άποψη έχει τη λογική του.΄Αλλοι φορείς δεν θέτουν φραγμούς στους εκπροσώπους του Τύπου κι άλλοι θέτουν επιλεκτικά ποιους και πόσους δημοσιογράφους θα επιτρέψουν την ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: