Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -«BOMBA» με ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Δείτε ποιας εθνικότητας είναι αυτοί που εγκρίνουν τα σχολικά βιβλία στο παιδαγωγικό ινστιτούτο!!! (Βίντεο)

Δείτε τι έγινε όταν δυο Τούρκοι επισκέφθηκαν το Άγιον Όρος…

Δυο Τούρκοι έζησαν για λίγο στο Άγιον Όρος, συγκεκριμένα ο Ερτογλούλ Οζκιόκ και ο Αλί Εσάτ Γκιοκτσάλ, και περιγράφουν μια μοναδική εμπειρία από όλες τις απόψεις…
Ειδικότερα, ο ένας υποστηρίζει πως «μπορώ να πω ότι μας συμπεριφέρθηκαν περισσότερο ζεστά σε σύγκριση με φιλοξενούμενους από άλλες χώρες. Δεν μας έκαναν ποτέ λόγο για την Οθωμανική κυριαρχία, για τα όσα υπέστησαν οι ιερείς. Μας φέρθηκαν ανοιχτά και μας βοήθησαν σε κάθε θέμα». 

ΕΙΤΗΣΕΕ: «Να αποκατασταθεί άμεσα η ροή της ενημέρωσης της κοινής γνώμης»

ΜΕ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΉ ΤΗΣ Η ΈΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΏΝ ΣΤΑΘΜΏΝ ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΜΒΈΛΕΙΑΣ ΤΟΝΊΖΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΜΊΑ ΠΕΡΊΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ Η ΛΉΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΏΝ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ, ΤΑ ΜΈΣΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ.


 
Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας τονίζει πως σε μία περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν το μέλλον εκατομμυρίων πολιτών, τα μέσα θα πρέπει να βρίσκονται στην υπηρεσία της ενημέρωσης των πολιτών για τα τεκταινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: 

AYTON TON ΚΑΛΟ ...ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΉΚΑΜΕ;


Πανηγυρίζει ο Κατρούγκαλος για την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ

ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΚΑΤΆ ΤΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΊΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ ΣΤΙΣ ΑΡΜΌΔΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΑΠΌΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΎΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΎ, ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ ΌΤΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΤΉΡΗΣΑΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 

Ισοδύναμο για το ψαλίδι στις συντάξεις και την κατάργηση του ΕΚΑΣ σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας η εθνική σύνταξη. Ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη, τα βασικά χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού κατά τον ίδιο.

Την ώρα που η κοινωνία «βράζει» και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι βρίσκονται στα «κάγκελα», ο υπουργός Εργασίας επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο κατά τη συζήτηση το πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: