Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ:...για να κοπεί η παραφιλολογία με τη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Ε.Σ.Δ.) ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ BLOGGERS-

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ η δημοσιογραφία στην πράξη 
( JOURNALISM IN ACTION) .. 
***Πρωτοποριακή αποκλειστικότητα της  Ε.Δ.Μ από το 1968

Τα Δωρεάν ΜΑΘΗΜΑΤΑ θα διαρκέσουν επί 2 μήνες- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ την ιστοσελίδα αυτή...για να μην χάσετε καμιά παράδοση, κανένα ουσιαστικό σύγγραμμα! Και προσοχή: Στους ενδιαφερόμενους χορηγείται ΔΙΠΛΩΜΑ-ΒΕΒΑΙΩΣΗ ... όχι ότι μόνον παρακολούθησαν το διαρκές ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, αλλά και πως διεξήλθαν επιτυχώς στις ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ που απαιτεί το εκπαιδευτικό πρόγαμμα:  Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ..

ΜΙα ανάλυση που λέει πολλά

OI METANAΣTEΣ ΩΣ ΤΟ «ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ»! «THE REFUGEES WEAPON»… ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΥΦΟ «ΔΟΓΜΑ


 Γραφει η συγγραφέας συνεργάτιδά μας
Ντορέτα Πέππα

The Refugees weapon! Δηλαδή οι «Πρόσφυγες ως όπλο» ή ουσιαστικά, ως το «απόλυτο όπλο», αφού δεν μπορείς να ανταποδώσεις τα «πυρά» τα οποία δέχεσαι! Αυτό είναι το ανομολόγητο, το κρυφό  δόγμα της σημερινής αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής!
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά που ζήσαμε και που ζούμε τα τελευταία χρόνια απλώς… έτυχαν, τότε συνεχίζετε να είστε εγκλωβισμένοι στο matrix που κάποιοι μας επέβαλαν ηθελημένα. Ήδη από το τέλος του 2009, τότε που ανέλαβε ο επαίσχυντος και μισέλλην ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου) τη διακυβέρνηση της χώρας, η απόφαση ήταν ειλημμένη ώστε να εφαρμοστεί εδώ, σ’ εμάς, το πιο σκληρό και μακροχρόνιο πολύ-πείραμα που είχε επιχειρήσει μέχρι τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Άλλωστε, μας το είχε πει κατάμουτρα ο Γιωργάκης πριν ακόμα υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο: «Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο». Δηλαδή, είναι η χώρα - πειραματόζωο στην οποία έμελλε να εφαρμοστούν «πιλοτικά» κάποια απίστευτα σκληρά και κλιμακωτά οικονομικά μέτρα, τα οποία θα επέφεραν με μαθηματική ακρίβεια: κλείσιμο των επιχειρήσεων, ανεργία στα ύψη, εξαθλίωση του λαού, χιλιάδες θανάτους (από αυτοκτονίες, άγχος, ανεπαρκή περίθαλψη, τεχνητές ελλείψεις φαρμάκων κ.λ.π.), επ’ αόριστον παύση της ρευστότητας (capital controls), αλλεπάλληλα μνημόνια από διαφορετικές και διαφορετικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: