Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Το αδεφάκι της Περιφερειαρχίνας... Δούρου... ο εμπνευστής της πρόσληψης εκείνου του τσουτσουνοπαίκτη Βέλγου Γιάν Φαμπρ... Να τι συμβαίνει όταν διορίζουμε σε καίρια πόστα ... ΤΟΥΒΛΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ... τα δικά μας.. παιδιά !

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΟ... 


Ύστερα από μια βδομάδα έντονης φημολογίας ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Πολιτισμού Παναγιώτης Δούρος...
φαίνεται να οδηγείται τελικά σε παραίτηση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η παραίτηση του αδελφού της Ρένας Δούρου και διορισμένου διευθυντή στο Υπουργείο έγινε δεκτή από τον Υπουργό Πολιτισμού και επίσημα οφείλεται σε διαφορετική γραμμή πλεύσης. 

Ε, αφού η Αλβανία είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τους Αμερικανο-Γερμανούς ...γιατί να μην ενταχθεί και στο E.B.I ;

H Aλβανία ποτέ δεν υπήρξε έθνος με συγκεκριμένη ταυτότητα. ΄Ιδια ταρίφα με τους καραγκιόζηδες των Σκοπίων... Φαντασθείτε ότι ο μεγαλύτερος Εθνικός ήρωας της Αλβανίας είναι Έλληνας, ο Σκεντέρ Μπέης - ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ-! Παλαιότερα ήταν το Δεσποτάτο της Ηπείρου... κι ακόμη πιο παλιά το Βασίλειον του Πύρρου! Αλλά, σαλτιμπάγκοι πολιτικοί τους.... ψάχνονται... ενώ φυσιολογικά θα έπρτεπε να δεθούν με τη μήτρα τους που είναι η Ελλάδα... (όπως και οι Σκοπιανοί εραστές της Μακεδονίας βεβαίως)! 
Ναι αλλά εδώ στο Ελλάντα θάλλουν εν αφθονία κλασσικά ΜΑΛΑΚΙΑ της πολιτικής ... Οπότε μην ψάχνιεστε ότι θα έχουμε και πράκτορες του F.B.I ...ΑΛΒΑΝΟΥΣ... με αποστολή να συλλέγουν πληροφορίες για την Ελλάδα !!

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...

ΧΛΩΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑΡ... ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΒΑΓΚΝΕΡ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙ ΓΟΥΝΤ

35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ...
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο («Hart & Hart») 86χρονος ηθοποιός...
Ρόμπερτ Βάγκνερ σπάει τη σιωπή του και μιλά για τον θάνατο της συζύγου του και μιας από τις πιο αγαπημένες σταρ του Χόλιγουντ, Νάταλι Γουντ.

Η Μαρία του «West Side Story» σ’ ένα ταξίδι με γιοτ, με τον άντρα της και τον Κρίστοφερ Γουόκεν, τον Νοέμβριο του 1981, βρέθηκε στη θάλασσα και πνίγηκε, χωρίς ποτέ να έχουν διαλευκανθεί οι συνθήκες και το εάν επρόκειτο για ατύχημα ή όχι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: