Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLOGGERS...που αθλούνται ήδη στην ενημέρωση...για πολιτικούς που είναι τελείως στουρνάρια ...στα περί Τύπου .. Κι ασφαλώς για τους ήδη δημοσιογράφους... επαγγελματίες! Θα φωττσθούν άπαντες!

 

Με τη συμπλήρωση φέτος των 80 χρόνων ζωής ο δημιουργός των ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (1968) ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.. να προσφέρει προς όλους στοιχεία-κλειδιά από τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ευχόμενος ώστε στα επόμενα.... 80/χρονα του, ο Τύπος (που θα είναι ιντερνετικός), να είναι πιο αισθαντικός κι ανθρώπινος ...



1ον- ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Σε συνέχειες!





Αποσπάσματα ουσίας από τα περίφημα-μοναδικά ΜΑΘΗΜΑΤΑ της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών (Ε.Δ.Μ)από το 1968 συνεχώς!

ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ειδικά για τα μέλη της Ε.Σ.Δ και όσων άλλων ερωτοτροπούν ... κατά ή παρά φύσιν με την σαγινευτικη ερωμένη, τη δημοσιογραφία! 




_____________________________________
Μια μικρή εξαίρεση: Τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ δεν αφορούν  τους πλακατζήδες μπλογκερς που κυκλοφορούν με κουκούλα επιμένοντας στην ανωνυμία... Άλλωστε με την μέχρι τώρα ανώνυμη πορεία τους ΟΥΔΕΝ προσέφεραν στην ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη...παρά τις φανφάρες τους... πως αυτοί δα είναι και η δημοσιογραφία ...απόθανε! Χαζομάρες ανώριμων. Δεν είναι κακής πρόθεσης άτομα. Φοβισμένοι είναι!΄Εχουν απλά εγκεφαλικό κάλλο... Είναι αλαφροϊσκιωτοι! 
Ο δημοσιογράφος είναι μπροστάρης και δεν κρύβεται...Αυτή είναι η διαφορά με τους ανώνυμους -ενημερωτές του κλοπυ- παστ ... 
_____________________________________




Τα μαθήματα δημοσιογραφίας ενδιαφέρουν όλους που επιδιώκουν να δρουν δημοσίως. Όχι μόνο τους σπουδαστές. Είναι δομημένα έτσι ώστε να είναι ένα χρηστικό εργαλείο για όλους..

***Ο δημοσιογράφος είναι ο Βιγλάτορας του πολιτισμού...
*** Δεν είναι επιστήμων... αλλά οφείλει να είναι πανεπιστήμων..
***  Αυτός είναι ο μπροστάρης...Αυτός κάνει επαναστάσεις κι όχι οι πολιτικοί ή οι στρατιωτικοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: