Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΑΝΑΣΤΕΣ Ως ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

Υγρός τάφος για τουλάχιστον 200 μετανάστες η ΜεσόγειοςΑν οι πολιτικοί δεν κατανοήσουν ότι το λαθρομεταναστευτικό είναι στημένο παιχνίδι των εμπνευστών της Παγκοσμιοποίησης του διεθνούς Σιωνισμού... ματαιοπονούμε με τα "ανθρωπιστικά μας "! Παίζεται ένα θέατρο στημένο  εν ψυχρώ από τους Αμερικάνους. Διαβάστε προσεκτικά το χθεσινό άρθρο της συγγραφέως ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ. όπου οι ίδιοι οι Αμερικανοί αποκαλύπτουν το πλήρες πλάνο τους ...εκμεταλλευονοι κυρίως τα συναισθήματα των Ελλήνων. Μελετείστε το. Θα το βρείτε λίγο πιο κάτω στη σελίδα αυτή.  

ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ... (είναι από το ΚΑΛΑΜΙ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1822 ,,,ΑΝΑΚΗΡΘΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Μετά την αναγνώριση και τιμή από την Ελληνική Δημοκρατία (σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο''): Γιά τους πρώτους 'Ελληνες στην αμερικάνικη 'Ηπειρο (που ήρθαν στον 'Αγιο Αυγουστίνο, Φλόριδα, Ιούνιο 1768 - με την εκδήλωση στην ιστορική πόλη 28 Φεβρουαρίου 2016) και γιά τους Αμερικανούς φιλέλληνες που πολέμησαν στην Ελλάδα, στο πλευρό των Ελλήνων, στην Eπανάσταση του 1821 (εκδήλωση στην Βοστώνη, 1 Μαρτίου 2016, τιμή στον Samuel Howe), τώρα αποδόθηκαν και οι οφειλόμενες τιμές στην πόλη Ελλάδα (Greece), στην Πολιτεία (State) Νέας Υόρκης

ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΣΑΣ!

Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του A.Παπαμιμίκου από τη Νέα Δημοκρατία 
Με αιχμές κατά "εκείνων που αποφάσισαν την κατάργηση της ΟΝΝΕΔ" υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Στην επιστολή του ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρει ότι κάποιοι έψαχναν άλλοθι για να τον διαγράψουν. Υποστηρίζει ότι "Η αλήθεια βεβαίως είναι πως δεν ήμουν αρεστός. Δεν εξαρτιόμουν από μηχανισμούς και έλεγα πάντα ελεύθερα την άποψή μου. Όπως έκανα και πρόσφατα σχετικά με την θεσμοθέτηση τάσεων στο εσωτερικό της παράταξής μας, πρόταση που όπως γνωρίζετε θα κατέθετα για ψηφοφορία στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΌΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΎΠΟ

3 Έλληνες φωτογράφοι ανάμεσα στους 

νικητές των βραβείων Πούλιτζερ  

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και η εφημερίδα New York Times τιμήθηκαν σήμερα από κοινού με τα βραβεία Πούλιτζερ στην κατηγορία «Breaking News» για την φωτογραφική κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.
Το βραβείο Πουλιτζερ απονεμήθηκε στην ομάδα φωτογράφων του Thompson Reuters, στους οποιους συμπεριλαμβάνονται και τρεις έλληνες, οι οποιοι και αποτυπωσαν την προσφυγική κρίση με τον φακό τους.
Αυτοί είναι οι:
AΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΌΤΙ ΟΙ  Μ.Κ.Ο... ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΙΜΟ !του Γιάννη Πετρίδη  Σφοδρή επίθεση κατά του μεγιστάνα ουγγρικής καταγωγής και "ιερέα" του νεοταξισμού Τζόρτζ Σόρος για τον ρόλο του στον κοινωνικό μετασχηματισμό της Ευρώπης εξαπολύει η Μόσχα με άρθρο στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Δεν υπάρχουν σχόλια: