Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ-...ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ SKAY ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ -ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ!

Μόλις πριν από ελάχιστα λεπτά ο ραδιοσταθμός του ΣΚΑΙ έκοψε τη μετάδοση -αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ κι άρχισε να μεταδίδει κανονικό ενημερωτικό πρόγραμμα με επι κεφαλής τον Διευθυντή του σταθμού ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ και συνργάτες του ...οι οποίοι και κουβεντιάζουν αυτή τη στιγμή μετά από 5μέρες γκαραντίνα στις ειδήσεις που επέβαλαν τα ΟΥΦΟ των νταβατζήδων συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών οργανώσεων... Από σύντομη έρευνα που κάναμε κανένα άλλο ΜΜΕ- κανάλι -ραδιόφωνο-T.V.  δεν διαπιστώσαμε ότι έχει σπάσει την απεργία... 
Αυτή τη στιγμή το ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ...τρέχει κανονική εκμπομπή ενημερωτική... 


Θα επαναλάβουμε προς τα τσανάκια του ΣΥΡΙΖΑ... εντός των δημοσιογραφικών σωματείων τούτο που είπαμε χθες: Κόψτε τις μαλακίες με τις απεργίες... Κινητοποιείστε τους ανθρώπους σας. Η φασιστική αυτή κυβέρνηση και υποτελής στα ξένα συμφέροντα... θα εξαφανιστεί... ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ... ..ομού με τα κομματικά τσανάκια που μπούκαραν στα δημοσιογραφικά σωματεία!
ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΚΑΙ... που σπάει το απόστημα αυτών των θλιβερών πρακτόρων του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στα σωματεία του Τύπου!

Η ενέργεια αυτή προέκυψε ύστερα από την παρακάτω είδηση:

Ακαρπη η συνάντηση Κατρούγκαλου- εκπροσώπων ΜΜΕ

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η τριμερής συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, αποτελούμενης από τον υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υφυπουργό, αρμόδιο για την κοινωνική ασφάλιση Τάσο Πετρόπουλο, με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση για το αγγελιόσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: