Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ANTAΡΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.


ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

  Τί λένε οι Θεσσαλοί δημοσιογράφοι:    

Ερώτηση: Γιατι ωρέ ορνεα ...δηλώνετε σατη δεξιά-αφισσέτα- και δεν καταγγελλετε ευθέως το κατασταπλιάδικο των μπελσβίκων του Τσίπρα; Μήπως τα έχετε κάνει πλακάκια..για να εξανεμηθεί το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ;Μην κάνετε κατάθεση των αποθεματικών μας. Θα τα αρπάξουν οι κατσαπλιάδες! Και θα μείνουμε ρέστοι. Λένε πως η κατάργηση του αγγελιόσημου είναι απαίτηση  της Τρόϊκας! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ !Να μας ο δείξουν! 
Εν τάξει, η Ελλάς επί 6 χρόνια εκβιάζεται από τους Εβραiοσιωνιστές- δανειστές!Ας πιάνουν τον πισινό των θλιβερων πολιτικών μας...Αλλ΄ αυτοί ..απειλούν εμάς!
Κατακλεψαν ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία-συντάξεις κι θέλουν κι άλλα! .ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ οφείλουμε να πούμε. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ  σε καθε ληστρικό νόμο που ψηφίζουν φασιστικά κι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!...

Ας  τολμησουν οι κατσαπλιαδες του ανεκδιήγητου ΤΣΙΠΡΑ  να κάνουν δήμευση της περιουσίας μας... Βέβαια έχει πετσοκόψει τον ελληνικό λαό ...Αλλά μέχρις εδώ και μη παρέκει! ΔΉΜΕΥΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ γίνεται μόνον εν καιρώ πολέμου ... ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!... Νομίζουν ότι μας έχουν του χέριου τους και εφαρμόζουν επάνω μας ό,τι τους προστάζουν, ότι κατεβάζει το άρρωστο μυαλό τους. Εμείς όμως είμαστε ο λαός... 

Συνεπώς αποφασίσαμε ΠΛΗΡΗ ανυπακοή στους εκφοβιστικούς νόμους που κατασκευάζουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ- χαραμοφάγηδες! Μ΄άλλα λόγια αρχίσαμε το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ κατά των ανδρικέλων του διεθνούς σιωνισμού και των ντόπιων οργάνων του...΄Οχι δεν θα περάσει άλλο η μαφιόζικη σπείρα που θέλει να γονατίσει παντελώς τον ελληνικό λαό. Ναί στ΄άρματα -αν χρειαστεί- και στο ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! Φθάνουν πια τα παραμύθια και οι ελπίδες από τους κλόουν της πολιτικής μας!.
H.N.A
  

(ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της ENΩΣHΣ ΣYNTAKTΩN HMEPHΣIΩN EΦHMEPIΔΩN 
ΘEΣΣAΛIAΣΣTΕΡΕΑΣ EΛΛAΔAΣ KAI EYBOIAΣ
)

Αγαπητοί συμπολίτες,

ANTAΡΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.


ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ

Της Νανάς Νταουντάκη 
 Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες και θα ψηφιστεί αμέσως μετά το Πάσχα. 

Δραματική μείωση των συντάξεων, αβέβαιο μέλλον για τους νέους και- για το χώρο των ΜΜΕ- κατάργηση του αγγελιοσήμου με την ψήφιση, συγχώνευση του ΕΤΑΠ και, έμμεση,κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ. Ούτε το ΙΚΑ στέκεται στα πόδια του ακόμη και αν...

 ...ψευτογεμίσουν οι τεράστιες τρύπες του με τα κλεμμένα αποθεματικά. Όπως μας έλεγε σημαντικός παράγοντας θα κάνεις αίτηση για σύνταξη και θα βγαίνεις σε 10 χρόνια! 
Όλα, έτσι όπως τα θέλουν τα μεγάλα αφεντικά (βλ. τελευταία "προσφορά" Πετρόπουλου…).

ANTAΡΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑΣ....

Οχι απαραίτητα μέλος της ΕΣΗΕΑ!


Της Ελενας Γκόλια

Στην αρχή ψάχνεις τους φίλους, αν άκουσαν για καμιά δουλειά. Επειτα ξεσκονίζεις την ατζέντα για συναδέλφους που έχουν δουλειά, μήπως και υπάρχει κάτι στα Μέσα τους. Στη συνέχεια στέλνεις βιογραφικά, κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ συνηθισμένο στη χώρα μας για τον χώρο, καθώς ελάχιστοι εκδότες έδειξαν ότι τα λαμβάνουν υπόψη τους.

Και φτάνεις και σε όποια άλλη «αγγελία» στα ΜΜΕ δέχεται ... βιογραφικά.
Κάποιοι θα σου απαντήσουν ευγενικά στο e-mail ότι αν σε χρειαστούν, θα σε φωνάξουν για μία πρώτη επαφή. Οι περισσότεροι θα αδιαφορήσουν σαν να είναι το mail τους ένας... κουβάς βιογραφικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: