Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


Το Ε.ΛΑ.Μ. συμμετέχει στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής


Με τη συμμετοχή των Συναγωνιστών Λαγού και Κασιδιάρη, το Ε.ΛΑ.Μ. παρουσιάζει την υποψηφιότητά του για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας αυτή την Κυριακή στην πράσινη γραμμή
.
ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μετά από ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, επικυρωμένη από τη Κεντρική Επιτροπή ανακοινώνει την κάθοδο του στις Προεδρικές Εκλογές.
Αυτή η πολιτική πράξη αποτελεί στάση υπευθυνότητας εκ μέρους του κόμματός μας, διότι κανείς εκ των χιλιάδων υποστηρικτών μας δεν νιώθει να τον αντιπροσωπεύουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Εξάλλου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η πρώτη εξωκοινοβουλευτική δύναμη εν Κύπρω (βάσει των περασμένων βουλευτικών εκλογών), η οποία διαθέτει πλήρες πολιτικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία όχι απλώς δεν έχουν να πουν κάτι καινούργιο, αλλά αποτελούν μέρη του κατεστημένου που οδήγησε την Κύπρο στην σημερινή κατάσταση.
Το όνομα του υποψηφίου, καθώς και το πολιτικό μας πρόγραμμα θα παρουσιαστούν την Κυριακή (30/12/12) και ώρα 15:00 στο εστιατόριο Chateau Status. Η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία, καθώς βρίσκεται στην πράσινη γραμμή, συμβολίζοντας την αδιαπραγμάτευτη θέλησή μας για απελευθέρωση των πατρογονικών μας εστιών.
Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και η είσοδος ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: