Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕ.. ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

"Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..."
"Εθνοπροδότες Καραμανλής-Παπανδρέου-κοιμισμένοι μια ζωή οι ΄Ελληνες"


 ...Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ 
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ( τις έκλεψαν)
ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ο αρχιμαλάκας ΕΘΝΑΡΧΗΣ Καραμανλής... παρέδωσε τα σχέδια του στο ...ΝΑΤΟ! Αντί να τα εκμεταλλευτεί για την Ελλάδα!


Σε κάποιες από τις ιστοσελίδες του δικτύου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ..υπάρχουν  στην πρώτη σελίδα τους  μερικά γι  αυτόν τον Γεώργιο Γκιόλβα...ο οποίος κοντολογής ανακάλυψε ... την κίνηση αυτοκινήτων-τανκς... αεροπλάνων με νεράκι.., αμυντικά συστήματα..που σήμερα τα νέμονται άλλες χώρες- Ισραήλ, Ρωσία, Κίνα κ.λ.π- (σύστημα ΑΡΤΕΜΙΣ) και πολλά άλλα μοναδικά...


....΄Οταν ...όμως με το νεράκι... εξοντώνεις τις 7 ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ του Πετρελαίου... τι περιμένεις..; Να ζήσεις; ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΑ ..ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ!. ΓΝΩΣΤΟΝ! ...

....΄Οταν φτιάχνεις τα απόλυτα αμυντικά όπλα για τη θωράκιση της χώρας σου, τι περιμένεις; Οι κλασσικές πολεμικές εταιρείες των ΗΠΑ, δεν θα σε θάψουν;

--΄Οχι, πίστευε ο μεγάλος Γκιόλβας...πως οι ΄Ελληνες πολιτικοί αν θα είχαν  σθένος κι αρχίδια! Δεν είχαν.. Γιατί ποιος και πότε(!)... πολιτικός Έλλην  είχε ..όρχεις... στη Ελλάδα;

΄Εδωσε -ο Γκιόλβας-τα σχέδιά του στον Καραμανλή... αυτόν... τον σκατά ΕΘΝΑΡΧΗ... ο οποίος αντί να τα κρατήσει για την Ελλάδα, τα παρέδωσε στο ΝΑΤΟ!.. Τόσο ..αρχιμαλάκας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής... Και βέβαια δεν είναι η μόνη μαλακία του κατά της Ελλάδας που διέπραξε  ο εν λόγω Σερραίος...μορφονιός...κι ουτιδανός!.. που ο Τάλλας γνοιάζονταν για την υστεροφημία του... Κι ο αμίμητος Αλέκος Σακελλάριος του είπε: " Καλά ρε πρόεδρε..άμα πεθάνουμε... θα καταλαβαίνουμε την...φήμη μας,και μετά... εν ζωή ; ..όχι ρωτάω....κ. πρόεδρε!"!! Τι να αποκριθεί ο στενοκέφαλος μπροστά στον ογκόλιθο Σακελλάριο;

...Μετά ο Γκιόλβας ανακάλυψε το περίφημο ΑΡΤΕΜΙΣ... σύστημα αεροπροστασίας..που το ξεφορτώθηκε ..η Ελλάδα..τελικά! Μιλάμε για κουφέ καταστάσεις! 
Το νέμεται σήμερα το Ισραήλ! Ποιος το πούλησε και πόσο; 
Πάντως αυτό που μπορούμε να πούμε είναι τούτο:

***Ο Μέγας Γκιόλβας, αυτός ο Θεσσαλός Πηρυνικός  Επιστήμων α) πέθανε στην ψάθα,-χωρίς να αποκλείεται και η δολοφονία του- β) η γυναίκα του.. σήμερα μετά βίας ζεί... αν ζει, πάντως με...  ψίχουλα σίγουρα!.     


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΛΟΓΙΣΚΟ 
ΤΑΔΕ ..ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 196Ο... Κι αν τα αντιπαραβάλλεται με το σήμερα θα καταλάβαιτε την ευστοχία του! 


Ο Γεώργιος Γκιόλβας ,μια συγκλονιστική φυσιογνωμία, διεθνούς ακτινοβολίας, λέει τα πιο κάτω στα 1957... Αν βρείτε καμιά διαφορά με το σήμερα ...ειδοποιήστε μας!
(Και για να μη σας λέμε την ιστορία του ανατρέξτε στο google, με το όνομά του θα βρείτε ουκ ολίγα ...)

-“Το ζήτημα είναι πώς θα ξεμπερδέψουμε από αυτούς που μας κυβερνούν. Ο τόπος μας θα σωθεί εάν ξεμπερδέψουμε μια για πάντα από την χολέρα αυτή που κυβερνάει την Ελλάδα από τη μέρα της γέννησης του Ελληνικού κράτους. Γιατί από τη μέρα που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, η Ελλάδα συνεχίζει να κυβερνάται από προδότες.  Εδώ φίλε μου γίνεται γενοκτονία από τους ίδιους τους Έλληνες».

- «Όταν στην Ελλάδα κυβερνούν εθνοπροδότες σαν τον Καραμανλή και τον Παπανδρεου, τι άλλο να περιμένεις;  Αυτή τη στιγμή γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει μια λίστα με 9.080 προγραμμένους.  Εάν τελικά δεν φύγουν από μπροστά μας οι 9.080 και δεν φάει η φαλκονέρα ψάρια, εδώ μέσα στο Ελληνικό κράτος δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα”.
- “… και οι Έλληνες πολίτες θα ζουν μια ζωή κοιμισμένοι από την άγνοια”.

Τά λέει όλα ο Γκιόλβας... στα 1957 ..που έχουν ισχύ και σήμερα,στα 2012
Ψηφίστε κι αύριο τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό.. Τα λαμόγια, που μας κατάντησαν, όπως μας κατά ντησαν σήμερα.. Θα φταίνε αυτοί, ωρέ ηλίθιε, ξύπνιε Ελληναρά -σούργελο ψηφοφόρε ή η αδειανή κούτρα σου;
Τι είπες ότι τώρα ..προσχώρησες και στους παιδικούς σταθμούς  ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και baby lino;  

Αυτό το μέγα έγκλημα που έγινε σε βάρος του μεγάλου Επιστήμονα Γκιόλβα θα το κρατάμε αναμμένο μέχρις ότου μπεί στη μέση κάποιος εισαγγελέας.. ΄Η αν κάποιοι από τους μαθητές του θελήσουν να τιμήσουν τον σπουδαίο δάσκαλό τους και να μας πουν τα όσα ξέρουν.. 
Διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είτε μάσησαν .. είτε εκφοβίζονται... 
Από τη στιγμή που η Τράπεζα Τύπου μπήκε στη μέση διαφυγή δεν υπάρχει για κανέναν! ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ! Κι αυτό το ξέρουν πολλοί, σχεδόν οι πάντες!



ΣΧΕΤΙΚΟ.. ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ!

"Ασκεπτοί , άννοοι, αμαθείς που ούτε καν την άλφα-βήτα μπορεί να ψελλίσουν  οι οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.. "

΄Οχι..οι ορδές των κουκουλοφόρων δεν ήταν "φτιάξιμο" δημοκρατικό του ΣΥΡΙΖΑ... έλεγε το κομματίδιο. Και τώρα πως ξάφνου εξαφανίστηκαν , ως δια μαγείας μετά τις εκλογές; ΄Οπερ έδει δείξαι...
Μην Ψάχνεστε, τα μπάσταρδα, μας θεωρούν μαλάκες!

Επειδή πάλι αυτό το αφόρητα εγκληματικό και συντεχνιακό πολιτικό κατεστημένο με απύθμενο θράσος θα σύρει τους ΄Ελληνες σε εκλογές, για να ψηφίσει τους ίδιους που εγκλημάτησαν.. ( μέσα και τα έγχρωμα κόμματα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, ας μη βγάζουν την ουρά τους απ΄έξω...ως οσίες παρθένες..)

Έχουν διαπράξει τεράστιες εγκληματικές πράξεις ..από τη λαλιά μας που την έκαναν ξύλινη-συνθηματολογική κι άλογη ..έως την πρόστυχη ,άνανδρη επιθετικότητα με κουκούλες και τσαμπουκά κατά των εμπορικών κέντρων των πόλεων που κατέστρεφαν επί 40 χρόνια ..και παραμένουν ως άγνωστοι...γνωστοί και καμιά ευθύνη δεν είχαν!- ΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΄Ηδη έχουμε ζητήσει να πάνε να καθαρίσουν τα Πανεπιστήμια από τις ασχήμιες των συνθημάτων που αυθαίρετα ζωγραφίζουν σε δικά μας περιουσιακά κτίρια ..για να διαφημίζουν τις μαλακίες τους. Κάνουν το κορόϊδο.. οι δημοκράτες, της αριστεράς και της προόδου... Θα το καταλάβει την κατάλληλη στιγμή η πολιτική αυτή αλητεία... που επαγγέλεται τη σωτηρία του έθνους , ασχημονούσα επί πάντων του τόπου αυτού; Οι ανθέλληνες!  Για τα Σκόπια μήπως έχουν καμιά πιο φρέσκια ιδέα; Ρωτάμε απλά; ) 

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ γιατί λέτε ότι οι κουκουλοφόροι... έκαναν άτακτη υποχώρηση από το κέντρο των πόλεων και χάθηκαν ως δια μαγείας;  Διότι η Τσούπρα απλά, χάρις στη συγκυρία είδε  να αυξάνει τα ποσοστά της από 4% στο 17%..κι είπε ας κάνει το... καλό παιδί!Και νομίζει ...η αριστερή συμμορία ότι μας δουλεύει!

 Να μα την πίστη ευχόμαστε στο μειοψηφικό αυτό θράσος, ...αυτή η Χρυσή Αυγή... να έχει κάποιο σοβαρό πλάνο, που δεν βλέπουμε ακόμη, και τους αλητήριους αυτούς της ...προοδευτικής αριστεράς (αυτοονοματίζονται ..έτσι ως προοδευτικοί... δημοκρατικοί κ.λ.π.... φανταχτερά ..που εκπέμπουν προς χαχόλους!) ..και να τους δώσει να καταλάβουν...τι εστί.. αριστερός φασισμός και τι ακροδεξιός!Χρειάζεται να τριφτεί η μούρη των μπάσταρδων της αριστεράς διότι από το 1974 ίσαμε σήμερα έχουν γίνει κράτος ...εν κράτει ,τα δε εγκλήματά τους ..ατελεύτητα! Τελεί ολάκερη η Ελλάδα υπό την μειοψηφική αριστερή ΚΑΤΟΧΗ!  Μέχρις εδώ οι κατσαπλιάδες της αριστερής προόδου  του κερατά. ΄Οχι παρά πέρα. Φτάνει η φαυλότητα και η πλέρια ..δημοκρατία τους  των κολχόζ! Τέρμα.. Μέχρις εδώ! 

Και το λέμε κάθετα: ...Οι οπαδοί τους είναι ΧΑΧΟΛΟΙ...άσκεπτοι... Ζουν μέσα στις νεφέλες ιδεολογημάτων που έχουν ψοφίζει δια παντός, αφού έσπειραν πολύ αίμα στην πορεία τους! Πάντως  εμείς δεν ξέρουμε καμιά γόνιμη ...προοδευτική τους ενέργεια... Εκτός κι αν έχετε εσείς και να μας την πείτε... για να καταλάβουμε όλοι μας τελικά..τι μας συμβαίνει!..με αυτά τα υποβαθμισμένα υποκείμενα που επιζητούν και ρόλο πρωταγωνιστή, όταν δεν μπορούν να ψελλίσουν ούτε την άλφα-βήτα!
  
Το ακούσαμε μόλις χθες από τον αμήχανο νεανία Τσίπρα, που το παίζει κι αρχηγός:
Είπε: " Στα τελευταία 20 χρόνια βαδίσαμε εμείς οι αριστεροί... χέρι χέρι ..σε διαδηλώσεις , σε διαμαρτυρίες, σε απεργίες, ..σε αγώνες από γειτονιά σε γειτονιά"... 
Είναι λυπηρό, αλλά και προμηνυματικό ..το ότι ένα κόμμα ...σαν προσφορά του προς το έθνος .. το μόνο που έχει να ισχυριστεί σαν  κατάθεσή του είναι η πεζοδρομιακή.. και καταστροφικά αντιλαϊκή τακτική ..των φασαριών  και  διαδηλώσεών  του ! Σαματάς να γίνεται... με τις ορδές των υποτακτικών του! Οι αγορές, ο Τουρισμός, η εύρυθμη λειτουργία της πολιτείας έχουν πληγωθεί δεινότατα και χρόνια από τις φαιδρές κι άννοες τακτικές-στρατηγικές του ανεύθυνου αυτού κομματηδίου, που καθ΄όναρ  ...δημοκρατικά... υποπτεύθηκε ότι οι  απαράδεκτες και αναχρονιστικές μεθοδεύσεις του θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο χρηστικό!
ΣΥΡΙΖΑ -ΚΚΕ έχουν συγκεκριμένη καταγωγή: Είναι εραστές, θιασώτες Μάρξ,Λένιν,Σταλιν, αυτοί είναι οι δάσκαλοί τους. Δηλαδή..πορεύονται πάνω στα πεθαμένα ... Αν αυτό δεν το έχουν καταλάβει , εμείς τι να πούμε; 
Γιατί, δικό τους νιονιό δεν έχουν ώστε να παράξουν ...και κάτι προοδευτικό;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ..ούτε και θα έχουν... Το νιονιό τους απλά δεν κατεβάζει... Απλά μοιρικάζουν... τις παιδικές τους ασθένειες!

Εν τάξει κάποιοι καταλαβαίνετε τι λέμε ,αλλά θα τονίσουμε τούτο το κάθετο:
Όλο αυτό το τυχοδιωκτικό,κομματικό καλαμπούρι, τα θλιβερά αυτά κομματικά μαγαζάκια της άφθονης προσωπικής διούρησης φιλοδοξιών...θα κοπεί... Κι όλοι  που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι θα πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί! Το τάζουμε!... στα εγγόνια μας! Η εποχή των μπαστάρδων ανύπαρκτων ιδεοληψιών  ...μέχρις εδώ! 
   

Οι Αρχικουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ...Τσίπρας-Αλαβάνος ( η μωρά, πλουσία παρθένος της Τήνου) και τα άλλα τσιμπράγκαλα του μωσαϊκού αυτού-τηλεπαραθυριακοί φαφλατάδες  κατέβασαν σήμερα τις κουκούλες  τους και πασχίζουν  να ξεγελάσουν  τον κόσμο... να τους ψηφίσει, διότι ξάφνου απόκτησε ο αληταράς ΣΥΡΙΖΑ νέο λουκ... ενώ είναι λύκος και δημιουργός πολλών δεινών. 
Ψηφίστε τον τυχοδιωκτισμό! Είστε ελεύθεροι... Σας αποκάλεσε ο Τσίπρας ως οπαδούς της αριστεράς.. επειδή έτυχε, πάνω στο θυμό σας , να του δώσετε ψήφο... κι αυτόματα ο μαλάκας σας έχρισε αριστερούς!

Δώστε του να καταλάβει πως αριστερά δεν υπάρχει, ούτε κομμουνισμός, ούτε σοσιαλισμός στην Ελλάδα πλέον!
Αλήεθα χρόνια ρωτάμε κάποιος να βγεί και να μας πεί τις σημαίνει ...αριστερά; Τι ιδεολόγημα είναι..; Καταλαβαίνουμε τα ξοφλημένα ιδεολογήματα : κομμουνισμός, σοσιαλισμός, φιλελευθερισμός, αλλά το αριστερά τι διάολο σημαίνει; Ας μας το συγκροτήσει κάποιος ..χριστιανός θα λέγαμε , αλλά αυτοί είναι  και άθεοι, εκτός από τις άλλες πληγές που κουβαλάνε...!Ναι ψηφίστε αθέους... δε βλάπτει .. Είτε δηλώνεις χριστιανός είτε άθεος στα κομματικά δεν υπάρχει διαφορά. Τυχοδιώκτες και πλιατσικολόγοι είναι και οι δύο!
Και για να τελειώνουμε αυτή την επιφυλλίδα, μια ερλωτηση ακόμη:

--Αυτοί οι προοδευτικοί της Αριστεράς, πόσους δικούς τους διορισμένους έχουν στα Πανεπιστήμια και στο δημόσιο; 

Δεν περιμένουμε απάντηση... αλλά θα ήταν όμορφο και δημοκρατικά,... προοδευτικό να μας έλεγαν κάτι... Έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα με τους μπαγαμπόντηδες αυτούς  και κάπηλους επαγγελματικά βαρύγδουπων αξιών ..
Θα τα ξαναπούμε... Τη φάρα των προοδευτικών της αριστεράς .. μέχρι τις επόμενες εκλογές θα την έχουμε φλάμπουρο εδώ... 
Διότι....
--Έχετε δει κάποιον σοβαρό.. να διαλαλεί ότι είναι σοβαρός;
--Κάποιον σοβαρό να φωνασκεί ότι είναι δημοκράτης ...και προδετικός;

Οι σοβαροί αυτό που είναι δεν το διατυμπανίζουν..δεν χρειάζεται ,φαίνεται! 
Οι γελοίοι της αριστεράς, φασισταριά και λόγω ιδεολογίας, το φωνάζουν ...για να πείσουν εαυτούς ότι είναι  δημοκράτες ή ακόμα χειρότερα ...και προοδευτικοί... Άντε τώρα ο μπετατζής κι ο εκδοροσφάχτης να κάνουν τον προοδευτικό... Και πολύ είναι που τον κάνει  κι ο λαλίστατος  Λαφαζάνης κι άλλα υποκείμενα του ΣΥΡΙΖΑ... 

ΓΑΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: