Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩ ΕΙΔΗΣΕΩΝ..


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Toυρκικός όμιλος ...εξαγόρασε 

τη μαρίνα  Φλοίσβου!Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας.Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία. Η ανακοίνωση αναφέρει
«Μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία υπογράφτηκε σήμερα μεταξύ της Lamda Development SA και της εταιρείας D-Marine Investments Holding B.V. του Ομίλου DOĞUŞ.
Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση στρατηγικής συμμαχίας μέσω της δημιουργίας κοινής εταιρίας όπου θα κατέχουν η καθεμία 50% η οποία καταρχήν θα επενδύσει σε τουριστικές μαρίνες.Σε αυτό το πλαίσιο η Lamda Development θα εισφέρει στη νέα εταιρεία τις μετοχές που κατέχει στη Flisvos Marina Holding SA και η DOĞUŞ θα συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβάλλοντας το ισόποσο σε μετρητά.

α συμβαλλόμενα μέρη έχουν επίσης συμφωνήσει ότι η συνολική αξία της συναλλαγής θα προσδιοριστεί οριστικά (και δύναται να αναπροσαρμοστεί) με τύπο ο οποίος λαμβάνει υπ’ όψιν το EBITDA της εταιρίας Flisvos Marina επί 7 φορές, αφαιρουμένων των καθαρών δανειακών υποχρεώσεων, ανάλογα με την απόδοση της εταιρίας της Μαρίνας για τα έτη 2015 και 2016.»

Μετά τη Μαρίνα Λέσβου τούρκικος όμιλος και σε μαρίνα της Αθήνας και θα υπάρχει και συνέχεια.


Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΠΕΡΙΣΑ... 

ΓΙΑ ΤΗ... ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Την «Αλβανοποίη
ση» όλων των πληθυσμών αλβανικής καταγωγής που ζουν στα Βαλκάνια επιχειρούν τα Τίρανα με την με την ψήφιση νόμου όπου θα απονέμεται η αλβανική ιθαγένεια σε όλους του Αλβανούς όπου και αυτοί και αν κατοικούν.
Το παραπάνω είναι πρακτικά το πρώτο βήμα για την δημιουργία στην πράξη της «Μεγάλης» ή της «Φυσικής» Αλβανίας την ιδέα της οποίας προπαγανδίζουν τα Τίρανα έντονα τον τελευταίο καιρό προεξάρχοντος βέβαια του πρωθυπουργού της χώρας Σαλί Μπερίσα. 

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ!


livan4 

  Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ

livan2
livan3Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Michel Sleiman είχε σήμερα στις 11 το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
"Παρακολουθούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή. Είναι μία δύσκολη κατάσταση όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη τη Μεσόγειο. Οι εξελίξεις έχουν αντίκτυπο στη ζωή όλων.Η αγωνία μας είναι μεγάλη για τους Χριστιανούς της περιοχής και γενικότερα της Μεσογείου, γιατί όλο και στενεύουν τα περιθώρια και οι χώροι για τους Χριστιανούς. Είναι ανάγκη οι πολιτικοί και οι θρησκευτικοί ηγέτες να αγωνιστούν για να αμβλύνουν τις αντιπαραθέσεις».

Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ


Ο Τριανταφυλλόπουλος περιγράφει το περιστατικό με τους Αλβανούς ληστές.."Μακη δώσε μας το αμάξι...και μην στεναχωριέσαι θα το πάρεις πίσω"..Βίντεο..

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος περιγράφει την περιπέτεια, που έζησε τα ξημερώματα, όταν τέσσερις άνδρες, τον σταμάτησαν και....
τον κατέβασαν από το αυτοκίνητό του υπό την απειλή των όπλων... Βίντεο..

 
                                                                                                                                             --> 

ΛΑΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;

ΣΤΗΝ εκπομπή της ΕΡΤ, επισκοπεί τα συμβάντα ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ φαίνεται πως γίνοντα λαθοχειρίες-- επεμβάσεις ..σύμφωνα με τις ορέξεις κάποιου Παπαδόπουλου ο οποίος παρουσιάζει γεγονότα , όπως του κάνει κέφι.Ως  εκπομπή δεν είναι κακή γι αυτό και πρέπει να έχει καλή θέαση... Ωστόσο ο θεατής δεν μπορεί να έχει γνώμη στα παρουσιαζόμενα γεγονότα, Τα τρώει όπως του τα δίνει ο υπεύθυνος της εκπομπής.. ΄Ομως το προσεκτικό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΣΉΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΌΛΟΥΘΗ ΛΑΔΙΑ:


Ο Μικ Τζάγκερ, οι Hells Angels, ένας αράπης με όπλο και ο ινστρούχτορας της ΕΡΤ!!! (Τέτοια προπαγάνδα ούτε ο Ελία Έρενμπουργκ...)

Τι κι αν υπάρχει αθωωτική δικαστική απόφαση βασισμένη στο βίντεο - ντοκουμέντο της σκηνής... Ο κρατικοδίαιτος παραχαράκτης της ιστορίας που παρουσιάζει τα ιστορικά επίκαιρα της ΕΡΤ, λέει ότι θέλει. 
Το πραγματικό περιστατικό:
Το 1969 πολλά συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων οι rolling stones, διοργανώνουν δωρεάν συναυλία. Την ασφάλεια της σκηνής έχει αναλάβει η συμμορία μοτοσυκλετιστών Hells Angels. Η διοργάνωση είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και μαζεύεται 300.000 κόσμος, με το LSD να ...ρέει άφθονο. Υπήρξαν συνολικά 4 νεκροί, 3 από τροχαία ατυχήματα, 1 από πνιγμό και 1 ο αράπης που μαχαίρωσε το μέλος των έιντζελς Alan Passaro... Στο δικαστήριο αποδείχτηκε αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο: Το "θύμα" Meredith Hunter έβγαλε όπλο και το έστρεψε προς την σκηνή, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών! Αντί ο Μικ Τζάγκερ και οι ρόλινκ στόουνς να ευχαριστήσουν που τους έσωσαν τη ζωή, κατηγόρησαν την συμμορία επειδή αυτό πουλούσε...
Τι μας είπε όμως χθες που ήταν η επέτειος ο "ιστορικός" της ΕΡΤ; Ότι οι hells angells δολοφόνησαν 4 άτομα μεταξύ των οποίων και ένας καημένος μαυρούλης! Φυσικά ούτε λόγος για το όπλο!!!

Δείτε το βίντεο:

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ...

AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ...ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ..


Έρχονται και τα πρώτα χιόνια σήμερα

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια-Ποιοι δρόμοι έκλεισαν Στα λευκά ντύθηκαν για τα καλά το ορεινό χωριό Γράμμος καθώς και η Κοτύλη, ενώ αρκετό χιόνι έπεσε και στο Βίτσι

Στα λευκά ντύθηκαν για τα καλά το ορεινό χωριό Γράμμος καθώς και η Κοτύλη, ενώ αρκετό χιόνι έπεσε και στο Βίτσι

Η Ήπειρος ως γνωστόν είναι ο νομός με την περισσότερη ανεργία ..άρα η ζωή εκεί ενία μαύρη κι άραχνη... Ευτυχώς που άρχισαν να πέφτουν τα χιόνια και βλέπουν οι άνθρωποι ...άσπρη μέρα
Η Ηγουμενίτσα σε μια θαυμάσια φωτογραφία, λίγο μετά τις προχθεσινές καταρρακτώδεις βροχές

Δεν υπάρχουν σχόλια: