Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Σύννεφα λεμονόκουπων αναμένουν τα φουσάτα του Ιμπραήμ Τσίπρα στον Αγ. Παντελεήμονα, αν ξαναπατήσει!

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΤΡΙΨΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΛΑΠΑΔΩΝ.. ΓΚΡΙΖΩΝ  "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ"...
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΒΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Θα έχουμε πανηγύρια (στις 3.6.2011) με τα κοθόνια του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συζήτηση όλου του πακέτου του "μεταναστευτικού" ..από το Στ.Ε. Οι πεμπτοφαλαγγίτες φθάσανε ακόμη να ζητάνε και ψήφο προς μετανάστες! Και να κάνουν μώκο για τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γηγενείς εξ αιτίας των ξένων εισβολέων.! Τέρμα πια πολιτικό αληταριό!
΄Ολα τα καμώματά τους είναι αντισυνταγματικά. Δείτε πιο κάτω αυτά που μας στέλνει ο  φίλος κ. Γιάννης Ανδριόπουλος και μετά μιλάμε για τις σημερινές εκκρήξεις του γραφικού νεανία Τσίπρα... που διαμαρτυρήθηκε ( ο.. Τάλας)  στη Βουλή ότι το κομματίδιόν του ...στοχοποιείται...Ρε Αρχικουκουλοφόρε εσύ πρώτος με τις ορδούλες σου-πορδούλες σου βασικά- δεν έχεις στοχοποιήσει την ελληνική κοινωνία;.. προκειμένου μέσα από τις φασαρίες & βανδαλισμούς και τους θεατρινισμούς να κερδίσετε πόντους... μπας και πέσει υπέρ σας καμιά ψήφος στο αρωστημένο κομματίδιό σου;  Αφροπακιστανική; .. ΄Εχεις βγεί -ποτέ- να καταδικάσεις τους λαθρομετανάστες; Γιατί τους λες, ρε αληταρά, σκέτα "μετανάστες" ή "οικονομικούς μετανάστες;... Γιατί πασχίζεις να τους εξωραϊσεις, φτήνοντας ΕΣΥ, και οι  έμισθοι καραγκιόζηδές σου, τους ντόπιους κατοίκους λοιδωρόντας τους ως φασίστες , ακροδεξιούς κ.λ.π.; Γιατί Ρε Πεμπτοφαλαγγίτη;... Με ποιούς τελικά είσαι; Περίμενε την 3η Ιουνίου και θα δείς την απόφαση του Σ.τ.Ε. και μετά εξαφανίσου!Ο Αγιος Παντελεήμονας είναι ΕΔΩ! Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλε ο κ. Ι.Α.:

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011


Απόφαση 350/2011 ΣτΕ - Στις 03.06.2011 η συζήτηση στην Ολομέλεια ΣτΕ για ιθαγένεια/συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές - Στις 07.06.2011 στο Δ' Τμήμα ΣτΕ για βιομετρικές εισόδους Εθνικής Τράπεζας - 10.04.2011 Διάλογος για Αντιρατσιστικό Νόμο-Ιθαγένεια-Μετανάστευση.
Δεκτή έγινε από την 7μελή σύνθεση του Δ' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η από 05.08.2010 http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html Αίτηση Ακυρώσεως μου κατά μαζικής απόδοσης ιθαγένειας & συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές.

Η αίτηση έγινε δεκτή με 6 προς 1 για την ακύρωση αυτόματης ιθαγένειας & με 7 προς 0 για την ακύρωση εκλέγειν & εκλέγεσθαι αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές.
Η διάσκεψη για τη λήψη της απόφασης έλαβε χώρα 14, 18 & 21.10.2010 & η δημοσίευση της έλαβε χώρα 01.02.2011
Η απόφαση 350/2011 έκρινε, ότι ο Ν. 3838/2010 Σύγχρονες Διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια & την πολιτική συμμετοχή ομογενών & νομίμως διαμενόντων μεταναστών & άλλες ρυθμίσεις είναι ο πλέον αντισυνταγματικός νόμος, που ψηφίστηκε ποτέ, καθώς αντίκειται σε 9 άρθρα του Συντάγματος:
Παραβιάζει την ίδια τη μορφή του δημοκρατικού πολιτεύματος, που είναι μη αναθεωρητέα, διότι αντίκειται στο άρθρο 1 παρ.2 (Λαϊκή κυριαρχία) & 3 (Εξουσίες υπέρ του Λαού & του Έθνους)
Παραβιάζει τα ατομικά & κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, διότι αντίκειται στα άρθρα 4 παρ. 3 (Καταστρατήγηση των προσόντων του Έλληνα πολίτη) 16 παρ. 2 (Ελληνική παιδεία) 21 παρ. 1 (Προαγωγή του Έθνους) & 25 παρ. 4 (Εθνική αλληλεγγύη)
Παραβιάζει την ανάδειξη των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, διότι αντίκειται στα άρθρα 51 παρ. 2 (Αντιπροσώπευση του Έθνους) & 52 (Ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας)
Παραβιάζει τη διοίκηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) διότι αντίκειται στο άρθρο 102 παρ. 2 (Εκλογή αρχών Ο.Τ.Α.) 
Παραβιάζει τέλος & τις ειδικές διατάξεις του Συντάγματος, διότι αντίκειται στο άρθρο 108 (Μέριμνα για όλες τις δυνάμεις του απανταχού ελληνισμού)
Άρθρο μου επί της 350/2011 απόφασης του ΣτΕ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 03.02.2011 http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100017_03/02/2011_431140
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να πεί τίποτε επ΄αυτών;... Ή θα συνεχίσει να αυτοβαφτίζεται ως κόμμα προδευτικό και "αριστερό" Ως το αριστερό...αρχίδιον του Μωάμεθ; Α, ναι ξεχάσαμε... πως οι ατυχείς αυτοί παρδαλοί της πολιτικής μας θεατρικής σκηνής... θέλουν και μιναρέδες στο Κλεινόν ΄Αστυ της Παλλάδος... Ποιόν κοροϊδεύουν οι άπιστοι, ΑΘΕΟΙ; Μακάρι να πίστευαν σε κάποιον Αλάχ... και Βαχ αλλά είναι άθεοι... και τους λαθρομετανάστες του Ισλάμ κοροϊδεύουν κι εμάς!
Προχώρα Πάγκαλε...ξεβράκωσέ τους... ΄Ετσι κι αλλιώς, ώς αριστερόφρων  κι εσύ, τους ξέρεις από τη σκούφια τους... την κουκούλα τους έστω!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://syntagmagr.blogspot.com/2011/04/3502011-03062011-07062011-10042011.html

΄Εχετε καμιά ένταση; Να τη διατυπώσετε! Μπρος...μην κάθεστε ...Καλού κακού κάντε καμιά προμήθεια σε λεμονόκουπες ώστε η υποδοχή των αλητηρίων του ΣΥΡΙΖΑ να είναι αντάξια του επιπέδου τους! Και προσοχή μην μας χαλάσετε το αγριόμαλο της Κούπροβικ... (ή Κούτροβικ...κάπως έτσι...) Τι γυναίκες ούτε με λουλούδια τις βάρανε... Τώρα βέβαια αυτή είναι μπουμπούκι, αλλά τέλος...πάντων! Πάντως μια λεμονόκουπα ίσως θα την έκανε να σκεφτεί πως η νομική που σπούδασε είναι ελαφρώς καριολέϊσιον... ..
΄Οχι μανδαμίτσα και εργολάβε προστασίας  των άτυχων λαθρομεταναστών... δεν προτρέπουμε τον κοσμάκι να βιαιοπραγήσει έναντί σου... ΕΣΥ βιαιοπραγείς κατά παραδόσεων κι αξιών αυτού του λαού! Και των κατοίκων του Αϊ-Παντελεήμονα!  Και εξακολουθητικώς...ασύστολα! Από το τίποτε...ξάφνου έγινες και περσόνα διότι κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ δημοσιογράφοι σου δώσανε βήμα να λες τα μαλακισμένα σου! Kαι μάλιστα όπως επισημάναμε ..εσχάτως άρχισες να κάνεις και το μαγκάκι... σε δημοσιογράφους και να λες παρλαπίπες... Μα καλά το πόσο κούφια είσαι είναι γνωστόν... αλλά και τόσο παλαβή δεν περιμέναμε... (εν τάξει μεροκάματο κυνηγάει...)
Ανόητη γυνή! Ευκαιριακή- επαγγελματία, και κυνηγέ μεροκάματου από τους ατυχείς Αφρο-Αφγανούς--κυρίως- πελάτες σου... Το ότι είσαι βαθύτατα δυστυχής είναι φανερό από χίλια μέτρα. Η χλωμάδα, η κιτρινάδα που κουβαλάς... τα λέει όλα. Σε συλλυπούμαστε.. αλλά η λεμονόκουπα σου ανήκει πλέρια.

PLEASE... ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ούτε αριστερό ,ούτε άλλο κοματικό κουνούπι να περάσει... από τον Αγιο! Πάρτε την αγιαστούρα σας!Το φραγγλελιό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: