Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
 

















AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 42 ΧΡΟΝΩΝ!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
 ΚΑΛΑΜΟΥ-ΩΡΩΠΟΥ
 Θεωρείται από τις μακροβιότερες ελληνικές εφημερίδες και από τις καλύτερες της περιφέρειας.
Μετά τα Βόρεια Προάστεια (Χολαργός-Παπάγος-Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή κ.λ.π., μετά τον Ωρωπό-Κάλαμο, τώρα κάνει την εμφάνισή του και στην περιοχή Αγ. Παντελεήμονα με τις ίδιες δημοσιογραφικές αρχές κι αξίες.
Δεν λέμε πολλά. Ξέρουμε μόνο ένα: Θα κάνουμε τομές, θα ανοίξουμε δρόμους. Θα προσφέρουμε ελπίδα, φαντασία κι ανάσα στις γκετοποιημένες περιοχές..Το τρένο ξεκίνησε. Η περιοχή της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα, έχει πλέον το δικό της δημοσιογραφικό βήμα. Ευπρόσδεκτοι οι πάντες. Εξαιρούνται καθέτως όλοι εκείνοι οι γκρίζοι που τόλμησαν βλακωδώς, να κομματικοποιήσουν την εξέγερση των κατοίκων και να την χαρακτηρίσουν “ρατσιστική”, “φασιστική “,”ακροδεξια”. ΄Ολους αυτούς θα τους έχουμε αλύπητα στο στόχαστρό μας μέχρις ότου εξαφανιστούν στις σπηλιές απ΄όπου έλκουν την καταγωγή. Ξεκάθαρα πράγματα για να μην περιπέσουμε σε φιλολογίες περί δημοκρατίας και αντικειμενικότητας. Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους, την έχουν ξεράσει με το παραπάνω χάρις στην αφροσύνη  πλαδαρών δημοσιογράφων, που τους παρέχουν “βήμα” για να προβάλουν τις αθλιότητές τους…εν “δημοκρατική” ισότητι!
Καταλαβαινόμαστε μαντάμ Κούπροβικ,γιαουρτωμένε Αλαβάνε και καραγκιόζ-κολυτήρ Τσίπρα; Μακρυά από τον Αγ. Παντελεήμονα, πεμπτοφαλαγγίτες του κερατά…΄Οταν αποφασίσετε να μιλήσετε για ΄Ελληνες κι Ελλάδα, τότε μιλάμε για τη δική σας ρατσιστική πατενταρισμένη φύτρα….

ΣΤΕΛΝΕΤΕ τις συνεργασίες σας –πληροφορίες, άρθρα, κ.λ.π. (μόνο πληζ να μην είναι μακροσκελείς- έως μια σελίδα αρκεί, διότι σήμερα ως γνωστόν τα μεγάλα κείμενα κουράζουν τον σύγχρονο αναγνώστη) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panparatiritis@gmail.com

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ!ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Ο “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ”


 ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΜΑΣ....

΄Πιστοί στη δημοσιογραφική παράδοση που θέλει την 1η Απριλίου γιομάτη από ψεύτικες ειδήσεις, βγάλαμε κι εμείς το δικό μας αληθοφανές ψεματάκι. Απαγορέψαμε την έξοδο στον Ακη Τσοχατζόπουλο από την χώρα, μια και το όνομά του φέρεται μπλεγμένο με μύζες κ.λ.π.
Η είδηση ήταν καλοδουλεμένη, αν και για όσους ξέρουν λίγα νομικούλια, κατάλαβαν ότι μόνον με εισαγγελική απόφαση απαγορεύεται η έξοδος… κι όχι με κυβερνητική …απόφαση…
Πάντως μερικά μπλογκς, αντέγραψαν την είδηση ως αληθινή… ενώ ένας αναγνώστης μας από τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Αθαν. Βασιλόπουλος, μας τηλεφώνησε πρωϊ-πρωϊ … για να μας πει:
--Σε…τα μας δεν πιάνουν αυτά.. Αλλά οφείλω να ομολογήσω, όμως, ότι το πρωταπριλιάτικο ψέμα σας ήταν προσεγμένο και πειστικότατο. Στην αρχή για λίγο με κλόνισε.. αλλά τελικά δεν το έχαψα. Μπράβο… Και του χρόνου… 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: