Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ...ΣΥΡΙΖΑ:

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ… ΠΡΟΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ… ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ...
Αλλιώτικα… ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ  ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, που έχουν κάνει μπάχαλο της ζωή σας! ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ τον δικό σας άλλοτε Παράδεισο !
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ αυτό: Μην εγκαταλείπετε το σπιτικό σας… ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ!  ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ πολεμησετε το φαινόμενο του γκέτο!

Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ… της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: "Να αλλάξει ο τίτλος του Δημάρχου και να λέγεται... εμίρης των Αθηναίων"
Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών και Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής μιλά χωρίς υπεκφυγές για την δημοσκόπηση της public issue – Την άνοδο των ποσοστών – Την στάση των ΜΜΕ απέναντι στην Χρυσή Αυγή – τον “χαιρετισμό” προς τον Πέτρο Κωνσταντίνου – την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο – την οικονομική κρίση – την λύση για την λαθρομετανάστευση – τις κατηγορίες για την Χρυσή Αυγή – τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και το όραμα του για την Αθήνα και την Ελλάδα. 

Διαβάστε στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” τη συνέντευξη “ποταμό” του Νίκου Μιχαλολιάκου με θέμα: Το πολιτικό τσουνάμι στην Ελλάδα έρχεται.

http://www.paraskhnio.gr/  

  ΕΝΑΣ αναγνώστης μας, ΓΡΑΦΕΙ:
 Σχετικώς με τα πιο πάνω,  ο κ. Παναγής Τερζάκης , μόνιμος κάτοικος της περιοχής, μας έστειλε τις ακόλουθες σκέψεις του;
Παρακολουθώ την περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του αρχηγού της κ. Μηχαλολιάκου, σήμερα Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Αθηναίων. Επί χρόνια αγωνίζονται επί ενός ιδεογραφήματος , “ακραίου” όπως λέγεται… αλλά δεν είναι ακριβώς κι έτσι. Η Χρυσή Αυγή έχει κάποια πιστεύω.. τα οποία εκφράζει ενίοτε και με βίαιες πρακτικές, προς τις οποίες και διαφωνούμε… Είναι μια “πολιτική” ,στρατηγική,-επιλογή, την ορθότητα της οποίας θα κρίνει η ιστορία, δεδομένης βέβαια και της άλλης συμμορίας των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.. Τι λέτε θα είμαστε θεατές προς τα γιουρούσια των κουκουλοφόρων; Ας υπάρχει και το αντίπαλο δέος της Χρυσής αυγής…
Εμείς ως κάτοικοι που εξεγερθήκαμε κατά του φαινομένου του γκέτο που μας επέβαλαν να βιώνουμε, ξάφνου είδαμε αυτά τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να συναγείρονται και να στέκονται δίπλα μας. και να κάνουν το θέμα μας …ΘΕΜΑ τους.. Ούτε τους ξέραμε… ούτε μας ξέρανε…
Αλλά δεν μας πάει-  να τους “λοιδωρήσουμε”…εν ονόματι της Τσίπριας, κουκουλοφόρου… πρακτικής!.Ο αριστερός συρφετός ψήφισε εναντίον μας…άγνωστον με ποιά κριτήρια…. Επειδή έτυχε να σταθεί στο πλευρό μας και η Χρυσή Αυγή; Ε, και; Οι αριστεριστές γιατί πήγαν από την απέναντι μεριά και δίπλα στους τάχα αδικούμενους μετανάστες.; Από μας; Εμείς δεν είμαστε οι αδικούμενοι χρόνια τώρα; Γιατί θέλησαν να προσδώσουν κομματική χροιά στη δίκαιη εξέγερσή μας ;
Σταυρωκοπηθήκαμε… Αυτές τις δήθεν …προοδευτικές, αριστερές δυνάμεις, εύλογα τις θέλαμε στο πλευρό μας… Αλλά αυτές ξάφνου, τάχθηκαν εναντίον μας και υπέρ … των λαθραίων και των δικαιωμάτων τους…που τάχα καταπατούμε εμείς! ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ… πολύτροπα…
Τους ενόχλησε,αυτούς τους ηλιθίους του Τσίπρα το ότι ξαφνικά στάθηκε δίπλα μας η Χρυσή Αυγή; Μα κι ο διάολος να στεκότανε δίπλα μας , εμείς… θα το χαιρόμαστε, ώστε κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από την μούργα της ξένης …εισβολής!
Σημειώστε ότι η ΕΞΕΓΕΡΣΗ  του Αγ. Παντελεήμονα ξεκίνησε από μας, μια ολιγομελή , ψυχωμένη ομάδα, (όλων των πολιτικών τάσεων) ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
Θέλετε να δείτε την πουστιά του ΣΥΡΙΖΑ και του  ΤΣΙΠΡΑ;
Μόλις τα καλόπαιδά … είδαν την σθεναρή στάση μας… τι λέτε ότι έκαναν τα ΟΥΦΟ της πλακατζήδικης αυτής αριστερας; Δεν το ξέρετε; Ιδού:
Την επομένη… συστήσανε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ…!!! κι έκαναν και συγκέντρωση στην ΚΥΨΕΛΗ…, Πού να τολμήσουν να πατήσουν εδώ ύστερα από τα καραγκιοζλίκια να πλήξουν τον αγώνα μας.Εξέδωσαν και ψηφίσματα ενδιαφέροντος οι θεατρίνοι.. Και που ήσαν κρυμμένοι όλοι αυτοί οι μπλαζέ φορείς  πριν την εξέγερση των κατοίκων; Πού λούφαζαν… και ξάφνου ξεφύτρωσαν μόλις μυρίστηκαν… πιθανούς ψήφους στον ορίζοντα; 
Πρόκειται για καλαμπούρι που σερβίρουν οι αριστεροί τακτικά. Δεν υπάρχουν Σύλλογοι ή φορείς στην περιοχή μας.  Έχουν όμως οι του ΣΥΡΙΖΑ προκατασκευασμένες κονσέρβες συλλόγων-φορέων που τις βγάζουν σεργιάνι…σε κάθε ευκαιρία, για να πουν ότι η κίνησή τους …συνδράμεται , συντρέχεται από λαϊκές μάζες-…καθολικά! Τρίχες κατσαρές! Οι ίδιοι και ίδιοι,  είναι πάντα και μεταφερόμενοι από χωρίον εις χωρίον…έτσι για να κάνουν …μπούγιο!
Μα, ο Αγ. Παντελεήμονας είχε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ( που έκανε την εξέγερσηΟ Γελαστούλης κλείνει το μάτι… εσείς συντρόφια  του Τσίπρα γιατί…τάχα φτιάξατε άλλη ΕΠΙΤΡΟΠΗ; Για να θολώσετε τα νερά και να επωφεληθείτε! 
Είμαστε …Αγιο-Παντελιμιώνητικοι!…Οι παραεπιτροπούλες του Τσίπρα που κάνουν σεργιάνι και σε κατευθυνόμενα μπλόγκς… και σε κάθε περιοχή .. όπου ξεφυτρώνει θέμα ζέον… κι όπου στρατεύονται για να κάνουν τον ντραβατζή…είναι φόλα για να μπερδεύουν τον κοσμάκι!
 ΤΕΡΜΑ Η ΦΑΡΣΑ! Φασίστες δεν χαρακτηρίζουν τους κατοίκους, εμάς… ; Αυτοί οι μπάσταρδοι δεν κανακεύουν τους ξένους εισβολείς της γειτονιάς μας; Ε, θα έχουν τα επιχείρια της προοδευτικότητάς τους …ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!
ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ 
Μηχανολόγος, κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα από το 1965.

Υ.Γ. Α, ξέχασα, με τη φόρα που πήρα... να σας πω και συγχαρητήρια για τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΑΣ.΄Ηταν κάτι που έλλειπε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: