Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Έχει κακοφορμίσει πια το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών-μικροπωλητών στο Χολαργό και κάνει διαρκώς μεταστάσεις. Έχουν επιβληθεί και δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στους ανήμπορους να αντιδράσουν καταστηματάρχες.
Δείτε τι γίνεται έξω από τη στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού, έξω από την 4η και 5η στάση στην οδό Φανερωμένης.Αυτή η εικόνα δεν σταματά καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
Η εφορία Χολαργού, υπακούοντας στα κελεύσματα του Παπακων/νου ετοιμάζεται να εξαπολύσει μπαράζ φοροεισπρακτικό προς τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ειδικά με τα αναμενόμενα νέα βάρβαρα μέτρα αυτό που θα γίνει είναι να κλείσουν σχεδόν τα περισσότερα από τα καταστήματα, με τους λαθρομετανάστες να τρίβουν τα χέρια τους μια και δεν τους ενοχλεί κανείς!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν κάνει τίποτε!
Συνέχεια > http://www.indobserver.blogspot.com/
ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Στο μεταξύ ας κάνουμε κι εμείς ένα σχόλιο. Για τους επαγγελματίες προστάτες- νταβατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ!Ξαναχτύπησαν οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ χθές. Επετέθηκαν κατά του Υπουργού Λομβέρδου... και βγήκαν ανίσχυντα οι πρόστυχοι κουκουλοφόροι της ηγεσίας του φαιδρού αυτού σχηματισμού να λένε ότι ήταν προβοκάτσια σε βάρος τους...΄Εγινε σαματάς κι ο Πάγκαλος τους στόλισε δεόντως... ΄Ομως εμείς σε όσες ιστοσελίδες ελέγχουμε επί έτι -με καρεδάκια- φωνάζουμε  ΘΑΨΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ...
Πρό ολίγου μάλιστα τα μισθοφόρικα τσογλάνια επετέθηκαν κατά του Νομπελίστα Τζιμ Γουάτσον, ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΤΗς ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΕΠΊΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΣ του (αυτός που ανακάλυψε το  DNI ) και παραλίγο να τον χτυπήσουν.. Ευτυχώς που βρέθηκαν άλλοι φοιτητές που τουλούμιασαν τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ...Ακριβώς αυτό θέλουν όλοι τους: ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΜΑ! 
Θάψτε τους , μην τους αφήνετε να σηκώσουν κεφάλι... Σήμερα πάλι θα δείτε το διασυρμό που θα έχουμε στο εξωτερικό... Γιατί επετέθηκαν κατά της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας; Διότι λένε τα φασισταριά αυτά της αριστεράς ... είναι ρατσιστής! Τέτοια υποκείμενα είναι από κορυφής έως πάτου οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: