Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016



ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ...ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OFFSITE!


Offsite news             
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

6 Δεκεμβρίου 2016


Επαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό
Επαναρχίζουν σήμερα οι συνομιλίες για το Κυπριακό, με συνάντηση των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας. Oι διαπραγματευτές θα συζητήσουν για την ατζέντα καθώς και για το πρόγραμμα των συναντήσεών τους. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.


Καθησυχαστικός ο Πρόεδρος στο διάγγελμα: κανένας καθορισμός ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο διάγγελμά του το βράδυ της Παρασκευής, φρόντισε να καθησυχάσει τον κυπριακό λαό, καθώς και τις πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες αντέδρασαν έντονα στον ξαφνικό καθορισμό νέων συναντήσεων στη Γενεύη για το Κυπριακό. Όπως είπε, δεν είναι χρονοδιάγραμμα ο καθορισμός ημερομηνιών, καθώς και το ότι η τουρκική πλευρά αποδέχθηκε να καταθέσει χάρτη για το εδαφικό. Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση εδώ. 

OΡΘΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΝΩΣ ...ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΕΣ...ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Αρτ: Η Πολιτεία οφείλει να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο "εκρηκτικό δελτίο" του Αρτ TV, όπου σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα.
Αναφερόμενος στο χθεσινό δημοψήφισμα στην Ιταλία και την ήττα του Ρέντσι επεσήμανε την αποδοκιμασία των λαών της Ευρώπης απέναντι στην Μερκελική ευρωζώνη, δηλώνοντας παράλληλα αρνητής της Ευρώπης των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά κατά των Μνημονίων και υπέρ της Εθνικής ανεξαρτησίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚ FAMILY


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Ο Μειμαράκης ομολογεί στον Χατζηνικολάου την εσχάτη προδοσία...
Ειναι τρομακτικη η στιγμη που λεει με χαμογελο ότι θέλαμε να κανουμε το ΟΧΙ του λαου, ΝΑΙ... (στο 3ο λεπτο)
Αυτοι ειναι οι δημοκράτες...
Και το καθαρμα ο Χατζηνικολάου (ο ξερόλας δημοσιογραφος) δεν γυρναει να του πει καλα με πιο δικαίωμα θελατε να αλλαξετε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ...
Φανταστείτε οτι η πρωθυπουργός της Βρετανιας Μέι ήταν υπαρμαχος την παραμονης της Βρετανίας στην ΕΕ ομως παρόλα αυτα σημερα πασχίζει απο το ποστο της να κανει πραξη αυτην την λαικη εντολή που στο κατω κατω ηταν σε ποσοστο 55-45...
Εδω στην πατριδα μας ηταν 62 - 38...
Αυτα τα σιχαματα ειναι οι "δημοκρατες"... δοσιλογοι προδοτες οργανα των κατοχικων δυναμεων της Ε.Ε.

https://www.youtube.com/watch?v=8PTavTih7dU

Δεν υπάρχουν σχόλια: