Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ...ΝΟΝΟΙ...


Δείτε το προσφυγόπουλο που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Είναι ένα μωρό 8 μηνών που γεννήθηκε στο super puma από το Καστελόριζο στη Ρόδο.
Μετά τη Νίσυρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος πήγαν στην Τήλο, όπου επισκέφτηκαν hot spot προσφύγων.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος προθυμοποιήθηκε να βαφτίσει το μικρό αγοράκι.ΑΝΤΕ 

ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΉ ΤΙςΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...

pigΑποκάλυψη: Να γιατί οι Εβραίοι και οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό


Το ότι οι Εβραίοι πρέπει να απέχουν πλήρως από την κατανάλωση χοιρινού αναφέρεται στο… Λευιτικό και στο Δευτερονόμιο της Παλαιάς Διαθήκης.
Η απαγόρευση είναι παλαιότερη κατά αρκετές εκατοντάδες χρόνια της αντίστοιχης του Κορανίου, αλλά οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτές τις απαγορεύσεις είναι λίγο πολύ οι ίδιες.Σε πολλούς πολιτισμούς, το γουρούνι θεωρούνταν απεχθές, γιατί κυλιέται στη λάσπη και τρώει περιττώματα, ενώ στην Παλαιά Διαθήκη χαρακτηρίζεται ακάθαρτο γιατί δε μηρυκάζει, δεν τρέφεται δηλαδή με χορτάρι.

ΚΡΙΜΑ ...ΚΡΙΜΑ ...

Ηθελαν να είναι για πάντα μαζί και έτσι έγινε

Τραγωδία με ζευγαράκι εφήβων στο λιμάνι της ΜυτιλήνηςΛέσβος: Θρήνος για τον χαμό δυο νέων! «έφυγαν» μαζί όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν με την παρέα τους έπεσε στη θάλασσα

Ηθελαν να είναι για πάντα μαζί και έτσι έγινε, ακόμη και στον θάνατό τους, δύο έφηβοι, των οποίων ο τραγικός χαμός βύθισε σε ασύλληπτο θρήνο όλη τη Λέσβο. Ο 15χρονος Μάριος Χουλιάρας από την Αγιάσο και η 16χρονη αγαπημένη του Δήμητρα Χατζηγιαννάκη από τον Αφάλωνα «έφυγαν» μαζί, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με άλλους τρεις φίλους τους βούλιαξε στη θάλασσα προτού καταφέρουν να απεγκλωβιστούν.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: