Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου
Posted: 17 Δεκεμβρίου 2016
του Ξενοφώντα Τσούκαλη, Μ.D., medlabnews.gr
Για να εμποδίζετε αποτελεσματικά τους ιούς της γρίπης να έρθουν σε επαφή και να εισβάλουν στο σώμα σας πρέπει να γνωρίζετε πώς αυτοί μεταδίδονται; Προληπτικά μέτρα που μπορεί να λάβει κανείς; Η τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής είναι ένας αρκετά αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να προστατευτούμε αποτελεσματικά: υγιεινότερος τρόπος ζωής, συστηματική προσωπική υγιεινή, αποφυγή ακραίων διαιτών που αποδυναμώνουν τον οργανισμό, σωστή διατροφή με έμφαση στις τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Α...ΡΕ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ...ΒΑΡΒΑΡΟΣ ,,,ΟΠΩΣ...ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΤΙ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΌ;




“Έχουμε πολλά σχέδια αν δεν μας δώσουν βίζα” είπε ---Σαν τι.. ρε έχεις μπαγάσα;

Η Τουρκία θα ετοιμάσει ένα «Σχέδιο Β» κι ακόμη και ένα «Σχέδιο Γ» αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τηρήσει την υπόσχεση της για την κατάργηση της βίζας για τους τούρκους πολίτες στη ζώνη του Σένγκεν, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΤΣΙΠΡΑ....



Τι γράφει ο Γερμανικός Τύπος για το τετ α τετ Τσίπρα-Μέρκελ

Το πολιτικό στίγμα της συνάντησης Μέρκελ-Τσίπρα στην καγκελαρία προσπαθεί να αποτυπώσει ο γερμανικός τύπος στη βάση των δηλώσεων που έγιναν πριν από τη συνάντηση. Από τα δημοσιεύματα που διαβάσαμε γίνεται με τον πιο εύγλωττο τρόπο σαφές ότι ο έλληνας πρωθυπουργός έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία κυρίως σε ότι αφορά τις ειλικρινείς προθέσεις του να συμβάλει στο ξεπέρασμα της ελληνική δημοσιονομικής κρίσης. Από την άλλη τα συμφέροντα της γερμανικής πλευράς είναι καίρια.
ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ  ΑΝΑΛΥΣΗ
Πώς να είναι άραγε ένα χαστούκι της Μέρκελ;
Ο Πρωθυπουργός πήγε στο Βερολίνο να μιλήσει για την αξιολόγηση και μάλλον «τα άκουσε» για το Προσφυγικό. Καμία έκπληξη: όλα παραμένουν στον αέρα και πολλοί «εχθροί» μαζεύονται πάλι σιγά - σιγά…
  Αγγελος Κωβαίος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...ΜΠΟΞ...ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!


Συνέντευξη με τον Πυγμάχο Μάριος Κόλλιας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ-Μελος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 


Μάριος Κόλλιας: Από μικρός μου άρεσαν οι πολεμικές τέχνες ..πιτσιρικάς βέβαια δεν ήξερα το μποξ κ είχα λυσσάξει να πάω καράτε η κάτι τέτοιο που τότε ακουγόταν πολύ...βέβαια ποτέ δεν με πήγαν οι δικοί μου να με γράψουν έτσι μεγαλώνοντας κ μαθαίνοντας και για το μποξ πήγα κ γράφτηκα μόνος μου σε μια σχολή κοντά στην γειτονιά ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: