Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

«Τι θα έκανα αν ήμουν πλούσιος...». Ποιος δεν έχει κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό του, ξοδεύοντας φανταστικά εκατομμύρια.
Υπάρχουν κάποιοι που έχουν βρεθεί πιο κοντά σε αυτή τη ζωή, ακόμη κι αν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους δεν έχουν πολλά... ψηφία. Είναι οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει για πλούσιους και διάσημους. Και έχουν πολλά να θυμηθούν από αυτή την εμπειρία.
Κάποιοι μοιράστηκαν τέτοιες τρελές εμπειρίες στο Reddit, με την Telegraph να αναδημοσιεύει μερικές από αυτές:

ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος σύμμαχος των ακραίων στην Ευρώπη

«Τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η Κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Γιατί άραγε;», αναφέρει σε ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;

Τουρκικό πλοίο προσάραξε ανοιχτά της Κω..Α...ΡΕ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ...ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!

Συναγερμός σήμανε στην Κω νωρίς τη Δευτέρα, καθώς τουρκικό πλοίο προσάραξε μόλις 40 μέτρα μακριά από βορειοδυτική ακτή του νησιού, κοντά στην περιοχή Αμμόγλωσσα.

Οπως μεταδίδει το kosnews24.gr, το πλοίο «Alcatras» προσέκρουσε σε βράχια τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τις οποίες στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 6-7 μποφόρ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήγμα.

Aπο αύριο πέφτει η θερμοκρασία με χιόνια ακόμα και στην Αττική!

Τσουχτερό κρύο και χιόνια προβλέπουν οι μετεωρολόγοι από την Τετάρτη. Ειδικότερα, σύμφωνα τα τωρινά δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους, σε ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, Εύβοια, βορειανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη, αναμένεται πολύ κρύο με σφοδρές κατά τόπους χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: