Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ ΣΥΣΤΕΜ... (Ρε Τσίπρα σε αγγελία τον βρήκες;)
μιχαλολιακος

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΥΖΑΛΑ; ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΚΕΡΙ;ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ό,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ;
Επικίνδυνος για την ΕΛΛΑΔΑ….!
Επίδομα 400 ευρώ για μετανάστες.
Μουζάλας: Θα δώσουμε τόσα χρήματα στους μετανάστες όσα παίρνουν και οι Έλληνες…
Τη δημιουργία κέντρων κράτησης στα νησιά 100-200 ατόμων, ανακοίνωσε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μετά τα περιστατικά παραβατικότητας που έχουν σημειωθεί.

ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ!~

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – 

ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΣΑΝΤ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

πουτιν
Διαβάζουμε το ρεπορτάζ των συναδέλφων του Εξωτερικού Δελτίου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟΤώρα που έχει πάρει φόρα -ή μάλλον …κατηφόρα- ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σταματά με τίποτε!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ! 

ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΓΙΑΤΙ; ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ…

dialisi
Μου έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση , πολλά ερωτηματικά και φυσικά μεγάλη αμφισβήτηση η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι κανείς δανειολήπτης προς τις τράπεζες δεν οφείλει τίποτα .
Φώφη Γεννηματά: Κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς υποστήριξη. Κανένας συνάνθρωπός μας στον δρόμο.
Σχετική εικόνα
1.     Home
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιά, Λιμάνι Αλληλεγγύης». Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: