Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστική ανακάλυψη στον Πανάγιο Τάφο

Συγκλονιστική ανακάλυψη στον Πανάγιο Τάφο
Το ιερό μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για εκατοντάδες χρόνια, ως προς το αν πράγματι είναι η περιοχή όπου ο Ιησούς θάφτηκε μετά από τη Σταύρωσή του και από όπου ως εκ θαύματος αναλήφθηκε τρεις ημέρες αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ...ΑΛΗΘΕΙΕΣ!


 ΕΝΑ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ 
ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ  
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Και επειδη δεν αντέχουμε τα ..."αντρικά" νταηλίκια προς
γυναίκες! Τη γυναίκα ρε αντράκια την ..."τιμωρείς "
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!


          ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ 

Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ -ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-

Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ

-ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-
Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ

Καθισμένη στην ακροθαλασσιά , άφησε το μυαλό της να ταξιδέψει . Όχι πολύ μακριά,  αλλά ένα χρόνο πίσω. Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το διαφημιστικό φυλλάδιο που ήταν ριγμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας . Το πήρε στα χέρια της και άρχισε να το διαβάζει. Εντυπωσιάστηκε από τη φωτογραφία της γυμνής γυναίκας που ήταν περιτυλιγμένη σε όλο της το σώμα με μια διάφανη μεμβράνη. Το διαφημιστικό έντυπο είχε ως τίτλο «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ». Στο κάτω μέρος του εντύπου είχε γραμμένο το ακρώνυμο Κ. Ε. Θ. Ι. και από  κάτω έγραφε αναλυτικά τι σημαίνει. «ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ» έγγραφε και από κάτω είχε τα τηλέφωνα της υπηρεσίας.

kaxrimanis-mitsotakis-kalogianniΔεν ήξερε, δεν ρώταγε; Για τον πρόεδρο της Ν.Δ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη λέμε, που κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννινα συνεργάστηκε με τον περιφερειάρχη κ. Αλέξ. Καχριμάνη και την αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνα Καλογιάννη.
Φωτογραφήθηκε κιόλας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και έκανε βόλτες, για να μη μένει καμιά αμφιβολία για τις επιλογές του!
Άραγε δεν έμαθε τίποτε για την αμαρτωλή Μ.Κ.Ο HUMANET

imia-newsbomb
Εξαιρετική ανησυχία προκαλεί η ολοένα κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας με φόντο τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, καθώς εντείνονται οι φόβοι ότι η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει σκηνικό πολέμου, στήνοντας, όχι ένα, αλλά πολλαπλά «θερμά» επεισόδια, αμφισβητώντας στην κυριολεξία τα πάντα σε ό,τι αφορά τα γεωγραφικά κεκτημένα και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΧΙΟΥ...ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ:
ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ... Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΊΝΑΙ ...ΑΡΕΤΗ! 
ΝΑΙ ΜΕΝ ...ΑΛΛΑ... ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.. ΙΔΟΥ:

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση του Αλέξανδρου Τερζή από την εφημ. «Μακελειό» 




Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τερζή από την  εταιρεία «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ», η οποία εκδίδει την ημερήσια εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

ΠΡΟΣΟΧΗ,,,,ΠΡΟΣΟΧΗ....

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΕΣΗΕΑ

24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και συγκέντρωση στις 12 μ. έξω από την ΕΣΗΕΑ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου 2016, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ                      Καλτσής Δημοσιογράφος
Fidel KastroΟ καλός..."δημοκράτης" Φιντέλ Κάστρο της Κούβας! Ο άλλος δίπλα του ο δικτάτορας και σφαγέας της Χιλής Πινοσέτ! Ο πρώτος δοξάζεται από τους κομμουνιστές που θρηνούν το Σταλινικό απομεινάρι και ο δεύτερος αναθεματίζεται! Από πότε όμως ο φασισμός είναι καλός ανάλογα με το... χρώμα του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: