Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ... ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ...ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ "ΠΑΝΤΡΕΙΑΣ" ΤΩΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ!!!!


Κατά του πολιτικού γάμου ομοφυλοφίλων τάχθηκε εισηγητής του Αρείου Πάγου




Την άποψη ότι «δεν νοείται πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφύλων» και εάν γίνει είναι ανυπόστατος, εισηγήθηκε στο Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου, ο εισηγητής υπόθεσης αναίρεσης που έχει ασκήσει ομοφυλόφιλο ζευγάρι ανδρών κατά σχετικής εφετειακής απόφασης. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του. 

ΑΠΟ ΤΗΝ REAL.GR

Χάκερς αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα)
Στη μαύρη αγορά του ίντερνετ βρίσκονται προς πώληση χιλιάδες ονόματα πολιτών μαζί με τα pin των πιστωτικών ή και χρεωστικών καρτών τους, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά τη σύλληψη 20χρονου Λαρισαίου, ο οποίος σήκωσε τα λεφτά άλλων, αγοράζοντας τα απαραίτητα δεδομένα στο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Η σοβαρή υπόθεση που σπέρνει τον τρόμο και στην Ελλάδα, από την Ασφάλεια Λάρισας μετά τη σύλληψη του 20χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι είχε αγοράσει στοιχεία δύο Ελλήνων στο «σκοτεινό διαδίκτυο». 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας




Σήμερα Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα. Βροχές και όμβροι θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.  Διαβάστε περισσότερα »



ΠΡΟΣΟΧΗ,,,ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!


Εξαπάτηση πολιτών από επιτήδειους που επικαλούνται το "Χαμόγελο του Παιδιού"


Κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος του «Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα καταγγέλλει ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του, τα οποία εντείνονται όσο πλησιάζουν οι γιορτές.

Σκοπός των επιτήδειων, σύμφωνα με το «Χαμόγελο» είναι να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, αλλά και υλικά αγαθά από ευαισθητοποιημένους και ανυποψίαστους πολίτες, με τη δικαιολογία ότι θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του οργανισμού.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ & ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ και δεν ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 

Γιατροί , Νοσηλευτές , όλοι, δίνουν Ρεσιτάλ, εξουσίας και ηγεσίας, θα παραθέσω ανάλογο Ρεπορτάζ!!! 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου

΄΄ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ , ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ''  - ΒΙΝΤΕΟ , ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ   ΠΙΟ ΚΑΤΩ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ...............................


Σήμερα στις 12/12/2016 στα Τακτικά Ιατρεία της Ορθοπεδικής ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: