Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΣΦΙΞΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι δεδομένο ότι, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προετοίμασαν....

επιμελώς το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν και τούτο φάνηκε από τις δηλώσεις που προηγήθηκαν αυτού του πραξικοπήματος, του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Τζων Κέρι. Ο οποίος μέσα σε μια στιγμή, άλλαξε την χαραγμένη πολιτική των ΗΠΑ επί δεκαετίες, για το ζήτημα της Κατοχής της Βόρειας Κύπρου από τους Τούρκους.

ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ -  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ..

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : 

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ : ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΣΔ  

( .Μια γυναίκα που ενεργεί Μεγαλόψυχα, σκέφτεται και Μεγαλόψυχα...) 

Αγαπημένοι αναγνώστες ,
μια σκεπτόμενη γυναίκα , πολύπτυχη , που εκπροσωπεί την Τέχνη επ΄ άξια , ανυψώνει τους ρόλους που ερμηνεύει , με μεγάλη επιτυχία . Μια γυναίκα που τη θαυμάζουμε για την καλλιεργημένη προσωπικότητα της , για τον φιλαλήθη χαρακτήρα της και γιατί είναι αμερόληπτη και δίκαιη . 
Η Λίλα Καφαντάρη , σε μια συνέντευξη διαφορετική από άλλες , κοινωνιολογικού κι φιλοσοφικού χαρακτήρα , προς όλους τους συνανθρώπους της και στους αναγνώστες

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...



του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr
Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια κοινή και οδυνηρή πάθηση που προσβάλλει τις αρθρώσεις. Σχηματίζονται μικροί κρύσταλλοι μέσα και γύρω από την άρθρωση, προκαλώντας φλεγμονή, πόνο και πρήξιμο. Αυτοί οι κρύσταλλοι σχηματίζονται από ένα από τα συνήθη απόβλητα που παράγονται από τον οργανισμό, το ουρικό οξύ. Κανονικά το σώμα αποβάλλει το επιπλέον ουρικό οξύ μέσω των νεφρών στα ούρα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει αρκετά γρήγορα σε άτομα με ουρική αρθρίτιδα. Αυτό προκαλεί αύξηση των επιπέδων ουρικού οξέος και το σχηματισμό κρυστάλλων.

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ,,,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ...

ΤΣΙΓ...ΑΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Αποκλειστικό επιτόπιο ρεπορτάζ της ThessNews
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημήτρης Συρμάτσης

Γέμισε λαθραία η Αριστοτέλους. Με 1,5 ευρώ το πακέτο. Καπνίζουμε σκουπίδια!!!!

Μια επικερδής μπίζνα λειτουργεί πέριξ της πλατείας Αριστοτέλους όπου πωλούνται τσιγάρα σε πακέτα και κούτες των 10 τεμαχίων, σε σχεδόν μισή τιμή από τα νόμιμα και φορολογημένα τσιγάρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: