Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΙΔΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ... ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ...ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ!


ΟΠΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΑ ...ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!!!
Για λιγα  φραγκάκια έφτυσαν την Αγία του κλάδου τους!! Βρε ουστ "επιστήμονες" του κώλου!
Τα Οπτικά Optical Παπαδιαμαντόπουλος, από τις παλαιότερες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, αν και έπρεπε να δείχνει πρώτη το καλό παράδειγμα, έδειξε πρώτη την ντροπή που υπάρχει και στον χώρο των οπτικών! Άνοιξε κανονικά την επιχείρηση, την αργία της Αγίας Παρασκευής...
Η Αγία Παρασκευή είναι η πολιούχος του κλάδου των οπτικών, η προστάτιδα των ματιών και κατά συνέπεια του επαγγέλματος των οπτικών. Εδώ και δεκαετίες έχει θεσπισθεί από τους Οπτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα ως αργία η 26η Ιουλίου, ως ελάχιστη τιμή στην Αγία Παρασκευή! 
Είναι γνωστός και ο μαρτυρικός θάνατος  Αγίας, τον οποίο δημοσιεύουμε και εμείς εδώ, μέσα από τον βίο της! Και όμως, σήμερα υπήρχαν πολλοί, δυστυχώς πάρα πολλοί οπτικοί οι οποίοι έγραψαν στα παλαιά...

ΚΑΛΟ!... Δημοσιογραφούντες πολιτικοί λαμβάνουν συνέντευξη απο τον ...ΑΣΑΝΤ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! 

ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ;;;

Σύμφωνα με το επίσημο ειδησεογραφικό όργανο της Συρίας "SANA", ο βουλευτής Του Χριστιανικού κόμματος Νικολόπουλος και ο Θεόδωρος Κατσανέβας, έσπασαν τον αποκλεισμό της Συρίας από την...
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημήτρης ΣυρμάτσηςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ: 

«Ο ΜΠΟΥΤΆΡΗΣ ΉΤΑΝ ΜΌΔΑ ΚΑΙ ΠΈΡΑΣΕ»

Σε συστράτευση κατά του φαινομένου «Μπουτάρης» καλεί μέσω της ThessNews o πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος. 
Απαντά για τα σενάρια που τον θέλουν να φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2019, τονίζει ότι ο κύκλος του Γ. Μπουτάρη έχει τελειώσει και δηλώνει ενεργά παρών για τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: