Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΑΜΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

TO ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... Η ΜΑΝΔΑΜ ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ...ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΑΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ.. ΤΟ ΚΟΘΟΝΙ!,

Που με παχυλό φασιστικό θράσος ζήτησε να της δώσουμε ...λογαριασμό... γιατί τη δημιουργήσαμε ...χωρίς να ρωτήσουμε τη θλιβερή Εξοχότητά σας..
Νταβατζήδες έχουμε γνωρίσει αλλά μανδαμίτσες σαν την Θέμιδα αυτή... δεν ξέραμε... Σήμερα η μανδάμ ...βρίσκεται στη θέμιδα με χειροπέδες...

  • Η Θ.Σκορδέλη... Άνεργη με 145.000 ευρώ στο σπίτι!! Περαστικά στους αφελείς που στήριζαν τον αγώνα της (ο οποίος απ' ότι αποδεικνύεται αποσκοπούσε αλλού).
  • Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 145.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η καταζητούμενη δηλώνει άνεργη.

Αυτό είναι το σούργελο του Αγίου Παντελεήνμονα! Η ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ!..υποψήφια βουλευτίνα της Χ.Α...περικαλώ!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΑΜΕ ΤΗ ΑΝΈΚΔΟΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΆΕΙ Η ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΙΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ...ΓΙΑΤΊ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ την ιστοσελίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΗ Σκορδαλένια ... ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!

Τέτοιο καλαμπούρι... η μανδάμ! Δείτε πως αντιμετωπίσαμε, με όση δυνατή ευγένεια μπορούσαμε τον , Απρίλη 2011! Κάνανε τα χαζά της Χυρσής Αυγή;ς και σύσκεψη ειδική για μας! Θέλανε οι αγύρτες, οι ουτιδανοί κι ανύπαρκτοι ...  να μας ελέγχουν!Ε, προσγειώθηκαν ανώμαλα!
 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2011:

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ

ΕΜΑΣ, ΤΟΝ “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ”


Κάπου δέκα κάτοικοι της περιοχής Αγ. Παντελεήμονα, εκ των ψυχωμένων πρωταγωνιστών της λεγόμενης “εξέγερσης” συναντήθηκαν προχθές Πέμπτη απόγευμα, στη καφετέρια της πλατείας “Βασιλικός” και κουβέντιασαν, τι άλλο ; την έκπληξη των τελευταίων ημερών, την έκδοση της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ και την ανάρτηση της ιστοσελίδας του, που έτυχε μεγάλης προβολής από το διαδίκτυο,αφού 60 blogs τουλάχιστον, αναφέρθηκαν στη δημιουργία της.
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν και σχολίαζαν μεν θετικά την περίπτωση, αλλά ορισμένως εν αγαθότητι αναρωτιόντουσαν …κυρίως δια στόματος κ. Σκορδέλη Θέμιδας... που φαίνεται ότι το έπαιζε κι αρχηγίσκος της ομαδούλας!
--Γιατί δεν μας ρωτήσατε και προχωρήσατε…;
Θα μπορούσε να δώσει κανείς πολλές απαντήσεις στην αγαθή αυτή ερώτηση. Για ποιό λόγο να ρωτήσουμε και ποιούς και γιατί; Για να βυζαντινολογούμε… ; 
΄Εχουμε την τεράστια πείρα, την τεχνογνωσία, το Know How, πρωτότυπες ιδέες και προ παντός διάθεση για δημιουργίες… πολύπτυχες. Κουρδίσαμε τις μηχανές και ξεκινήσαμε το τρένο.. Κι όποιος θέλει ανεβαίνει… 
Η πρωτοβουλία μας είναι καθαρώς δημοσιογραφική και δεν έχει να κάνει με τυχόν πολιτικές σκοπιμότητες κι άλλους ρόλους συνοικιακών οφιτσίων.
Υπό την έννοια αυτή οι ενδιαφερόμενοι να ανασάνει η περιοχή μπορούν άνετα να επιβιβασθούν στο τρένο που ήδη τρέχει.
Μπορούν ΟΛΟΙ να γράφουν τα πάντα κι όπως θέλουν. Αν και είμαστε πλήρης, σε οπλοστάσιο, πάντα είναι καλόδεκτες οι καινούριες ιδέες, και συνεργασίες. Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα σας ανήκουν… Αρπάξτε την ευκαιρία. Ο στόχος είναι κοινός. Δώστε το δικό σας μαχητικό στίγμα. Ο στόχος είναι κοινός.ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΘΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
Και φυσικά θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, κι αυτή είναι η ομιορφιά… Απόψεις που θα βγαίνουν στο καλοστρωμένο τραπέζι μας ώστε να επωφελούνται όλοι.

Αλλά εμείς δεν θα περιπέσουμε στην παγίδα των ατέρμονων βυζαντινολογιών. ..ούτε πρόκειται να εμπλακούμε σε συλλόγους ή ομαδούλες . Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Θα υποστηρίζουμε ασφαλώς τη δράση τους γιατί είμαστε ΤΥΠΟΣ και “υπογραμμός”… όπως σύντομα όλοι θα αντιληφθούν…

Κατά τα άλλα σας θέλουμε συνταξιδιώτες στο τρένο και ομοτράπεζους στο τραπέζι μας ..Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Τα Υπόλοιπα πως δα οφείλαμε να σας ρωτήσουμε πριν στήσουμε την ιστοσελίδα.. αφορούν τον ανεγκεφαλισμό σας! Καταλάβατε μωρέ; 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: