Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ...ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΙΚΗ, αν και δεν το συνηθίζουμε, αλλά λόγω των τριών της Τρόϊκας, που μας τα έχουν πρήξει... η αδρεναλίνη μας ...υπερυψούται!

ΕΡΕΥΝΑ- Με πόσους άνδρες έχει πάει η μέση Ελληνίδα και με πόσες γυναίκες 

ο μέσος Έλληνας ! ( Τουτέστιν εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις..)

Τελικά ισχύει ο μύθος του Έλληνα εραστή με τις πολλές κατακτήσεις ή της Ελληνίδας που δηλώνει πως δεν έχει πάει με περισσότερους από τρεις άνδρες στη ζωή της;
 Ο μέσος Έλληνας έχει κάνει σεξ στη ζωή του με τουλάχιστον 30 διαφορετικές γυναίκες. 
Δηλαδή, οι ερωτικές σύντροφοί του, ασχέτως της διάρκειας και της συχνότητας της σχέσης, είναι τουλάχιστον τριάντα.
Σύμφωνα με την έρευνα, ο Έλληνας εραστής προτιμά να μη χρησιμοποιεί προφυλακτικό, με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο και τις αρνητικές συνέπειες. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, σας λέμε ότι ένας στους πέντε (ποσοστό 22%) που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση, όταν παρεκκλίνει αυτής και καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι άλλες γυναίκες, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.
Όσον αφορά στις Ελληνίδες φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλέον το σεξ και έχουν χειραφετηθεί.
 Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας (μαζί με τις Γαλλίδες και τις Πολωνές), που κατά μέσο όρο έχουν στη ζωή τους 10 εραστές. Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες που ακολουθούν είναι οι Ιταλίδες (με 8 ερωτικούς συντρόφους) και οι Ολλανδέζες (με 6 ερωτικούς συντρόφους).
Τώρα, εάν αναρωτιέστε πόσες γυναίκες ενώ έχουν μόνιμη σχέση κάνουν σεξ με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σας λέμε ότι μόνο μια στις 10 δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: