Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Α, ΡΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για τα μάτια του αγρότη!

Της έβαλε το κεφάλι σε αυλάκι γιατί πήγε με τον εραστή της!

Σκηνές βγαλμένες από ελληνική ταινία μιας άλλη εποχής εκτυλίχτηκαν σε αγροτική έκταση μεταξύ Βραχναιϊκων και Πουρναρόκαστρου της Πάτρας με πρωταγωνίστριες δυο φίλες.
Αντικείμενο του πόθου αγρότης της περιοχής, ο οποίος είναι παντρεμένος αλλά στον …ελεύθερο χρόνο του φροντίζει να μην πλήττει.
Επί μήνες διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις με τη μια από τις δυο φίλες με την οποία τον συνδέει και κουμπαριά, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύνδεση πολλών επιπέδων αλλά και άλλοθι για τα μάτια του κόσμου.
Τα πράγματα όμως έμπλεξαν, όταν  στο «κάδρο» των εξωσυζυγικών δραστηριοτήτων του άντρα μπήκε και η φίλη της κουμπάρας, η οποία εκστασιασμένη από τις περιγραφές της τελευταίας, σχετικά με τις  ερωτικές του επιδόσεις, έψαξε και βρήκε τρόπο να τον πλησιάσει και να απολαμβάνει και αυτή τους χυμούς του έρωτα.
Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν η κουμπάρα και ερωμένη  αναζητώντας λίγες στιγμές έρωτα επιχείρησε και επισκέφθηκε τον κουμπάρο στο αγρόκτημά  του , όπου πηγαίνει καθημερινά, με αποτέλεσμα να βρεθεί προ εκπλήξεως.
Έπιασε τη φίλη της να βρίσκεται στη θέση που αυτή επιθυμούσε και φανταζόταν πως θα βρεθεί σε λίγο, πηγαίνοντας εκεί και μάλιστα την άκουσε να του ζητά να της πει την ώρα της σεξουαλικής πράξης, πως αυτή  του κάνει καλύτερο έρωτα από την κουμπάρα.
Η συνέχεια ήταν ακατάλληλη για όσους έχουν πίεση καθώς  η «απατημένη» … κουμπάρα έκανε έφοδο, βούτηξε τη φίλη της από τα μαλλιά και  άρχισε να την σέρνει στο χώμα.
Παρά τις προσπάθειες του αγρότη και εραστή τους, οι δυο γυναίκες δεν χώριζαν με τίποτα, με την «κουμπάρα» να οδηγεί γυμνή την μέχρι πρότινος φίλη της σε αρδευτικό αυλάκι και να τις βάζει το κεφάλι μέσα σε αυτό.
Τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση και τη βοήθεια που πρόσφερε στον αγρότη ένας αλλοδαπός εργάτης γης, που βρισκόταν σε διπλανό χωράφι.
Τα βάσανα για τον νεαρό αγρότη δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς  τα νέα έφτασαν στ’ αυτιά της ανυποψίαστης γυναίκας του και οι πληροφορίες λένε πως  βρέθηκε χωρίς σπίτι και γυναίκα.(http://newsmessinia.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: