Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


O ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ- ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ  -ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠO ...ΕΝΑ
 
 
 
ΤΑ ΣΟΦΑ 
ΤΟΥ... ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ
 
To ότι είμαστε κράτος οπερέτα, το ξέρουμε.Η απορία είναι γιατί δεν το ξέρουν οι επαγγελματίες της πολιτικής... Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι είναι... φούσκες, παρά τα σοβαρά σπουδάγματα που έχουν κρεμασμένα στα ντουβάρια των γραφείων τους! Σκιάχτρα αναμνηστικά άνευ αντικρύσματος. Η πολιτική είναι όραμα, ανησυχία, φαντασία... Στα τελευταία 5ο χρόνια έχει αποδειχτεί περίτρανα η εγκληματική ανεπάρκειά τους. Τίποτε δεν λειτουργεί  στον τόπο αυτό με προοπτική. ΄Ολες οι υπηρεσίες είναι ξεχαρβαλωμένες σε όλα τα υπουργεία και ιδιαίτερα στον Υπουργείο Εξωτερικών, που θεωρείται και το πλέον κομβικό!
Εν τάξει δεν φτουράνε , αλλά τουλάχιστον δεν μπορούν να ξεπατικώσουν μοντέλα δημιουργικά  από άλλα έθνη και να τα εφαρμόσουν εδώ.
Το Ισραήλ είναι ένα χτυπητό παράδειγμα κράτους με σοβαρότητα.΄Εχει στηθεί από το τίποτα. Είναι το μόνο καθαρά σοσιαλιστικό κράτος (ξεκινώντας με τα περίφημα ΚΙΜΠΟΥΤΖ). Είναι κραταιό και γερά θωρακισμένο.. Βεβαίως η δημοκρατία του.. δεν είναι κα τόσο υγιεινή και η φορολογία των πολιτών φθάνει στα 40% των εσόδων τους... με τους πολίτες όμως να συμφωνούν!
Σε όλες τις χώρες υπάρχουν πολλές καινοτομίες... Ας τις ξεσηκώσουμε πια! Κι ας οικοδομήσουμε καταστάσεις σε όλους τους τομείς με προοπτική. Σήμερα είμαστε φτερό στον άνεμο... ΄ξδη με το πρώτο φύσημα γίναμε σμπαράλια! 
 

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ 


ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΝ . Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΙΣ 


ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ


χρήματα εξωτερικό, ιστοσελίδα, υπουργείο Οικονομικών , Ευάγγελος Βενιζέλος, κυβέ 

Στην περίοδο της κρίσης που οι περισσότερες  εταιρίες αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα ρευστότητας, υπάρχουν εν τούτοις  υπάρχουν πολλές Ελληνικές εταιρείες που όχι μόνο δεν προβληματίζονται, αλλά κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς διαθέτουν ισχυρά ταμειακά διαθέσιμα και θετικές ταμειακές ροές.
Οι κυριότερες από αυτές:
-Jumbo: Μια από τις εταιρείες που διαθέτουν ισχυρό ταμείο είναι η Jumbo, η οποία έχει ρευστό 158 εκατ. ευρώ και μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει νέα καταστήματα, ένα στην πόλη Russell της Βουλγαρίας κι άλλο ένα στην Αττική μέχρι τον προσεχή Ιούνιο. Σήμερα ο Όμιλος διαθέτει δίκτυο 56 καταστημάτων, εκ των οποίων 47 είναι στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 6 στη Βουλγαρία.
-Eurobank Properties: (ΛΑΤΣΗΣ) Στα 157,4 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα ταμειακά διαθέσιμα της Eurobank Properties. Η εταιρεία στο σύνολο της χρήσης 2011 εμφάνισε ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες 24,6 εκατ. ευρώ.
-Πλαίσιο: Με προτεραιότητα την ενίσχυση των ταμειακών ροών και, στη συνέχεια, την αύξηση της κερδοφορίας, το Πλαίσιο διαθέτει σήμερα στο ταμείο του 35,1 εκατ. ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από τον τραπεζικό δανεισμό του, ο οποίος ανέρχεται σε 21,8 εκατ. ευρώ. Αυτό του δίνει σημαντική ευελιξία στη σημερινή χαλεπή συγκυρία.
-Motor Oil:  (Βαρδινογιάννης) Στα 126 εκατ. ευρώ έφτασαν, στο τέλος του 2011, οι ταμειακές ροές και τα διαθέσιμα της Motor Oil, τα οποία της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει εντός του έτους τις επενδύσεις που σχεδιάζει, ύψους 35 εκατ. ευρώ. Με ταμειακά διαθέσιμα που ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ (υψηλότερα από τον τραπεζικό δανεισμό της) και ανάλογες ταμειακές ροές, η εταιρεία παρά τη μείωση των πωλήσεων, πέτυχε να βελτιώσει οριακά τα κέρδη της σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή χρήση.
-Καρέλιας: Iσχυρά ταμειακά διαθέσιμα 181 εκατ. ευρώ διαθέτει η Καρέλιας, ενώ οι ταμειακές ροές το 2011 ανήλθαν σε 53,9 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις και την κερδοφορία της, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά, από τα τέλη της προηγούμενης διετίας μέχρι σήμερα.
-Ιnform Λύκος: Θετικές ταμειακές ροές ύψους 10,78 εκατ. ευρώ παρουσίασε στο σύνολο της προηγούμενης χρήσης η Ιnform Λύκος, παρά το γεγονός ότι εμφάνισε ζημιές 870 χιλ. ευρώ εξαιτίας απομειώσεων. Τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν σε 12,9 εκατ. ευρώ, έναντι 24,3 εκατ. ευρώ το 2010, μειωμένα κατά 11,4 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών 9,9 εκατ. ευρώ χρησιμοποιήθηκαν για την απόκτηση επιπλέον συμμετοχής 15% στη θυγατρική εταιρεία Austria Card GmbH, της οποίας ο όμιλος πλέον κατέχει το 100%.
-Κleemann: Με ταμειακά διαθέσιμα 18,9 εκατ. ευρώ και θετικές ταμειακές ροές 7 εκατ. ευρώ, η Κleemann αναγνωρίστηκε από την ICAP ως μία από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας, περιελήφθη δε στη λίστα «Strongest companies in Greece».
-MLS: Tαμειακές ροές πάνω από 4 εκατ. ευρώ και ταμειακά διαθέσιμα 2,6 εκατ. ευρώ είχε η MLS το 2011. Η εταιρεία κατάφερε να εισέλθει στις αγορές της Τουρκίας και της Χιλής, ενώ το 2012 αναμένεται ότι τα προϊόντα της θα διατίθενται σε τουλάχιστον ακόμα τρεις αγορές του εξωτερικού. Να σημειωθεί ότι η MLS εντάχθηκε στις 1.000 εταιρείες της Ευρώπης με τις μεγαλύτερες επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη για το 2010, σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «The 2011 EU Industrial R&D Investment Scoreboard». Η εταιρεία, η οποία βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη χιλιάδα του R&D Investment Score board, στην παρούσα φάση υλοποιεί business plan συνολικού προϋπολογισμού 3,71 εκατ. ευρώ, που εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004.
-Revoil: Λειτουργικές ταμειακές ροές ύψους 17,5 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 9,432 εκατ. ευρώ δόθηκαν για επενδύσεις, όπως σημείωσε η Revoil.
-Space Hellas: Επίσης, ταμειακές ροές μεγαλύτερες των 5 εκατ. ευρώ πέτυχε η εταιρεία Space Hellas.
-Βογιατζόγλου Systems: Η εταιρεία έβαλε στο ταμείο της περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ, αν και κατέγραψε ζημιές 357 χιλ. ευρώ.
**Οι θετικές ταμειακές ροές σημαίνουν περιορισμό του δανεισμού των εταιρειών από τις τράπεζες, αλλά και μικρότερο κίνδυνο επισφαλειών.
ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:  ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ..ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ κ.λ.π.
Σε ότι αφορά την κλαδική κατανομή των «500» κερδοφόρων εταιρειών, στο δείγμα συμπεριλαμβάνονται:
* 90 επιχειρήσεις από τον τομέα τροφίμων,
* 82 από τους τομείς φαρμάκων – καλλυντικών,
* 31 από την ένδυση – υπόδηση,
* 29 χημικά – χρώματα,
* 26 από τον κλάδο των αλυσίδων σουπερ-μάρκετ
* 23 μεταφορικά μέσα και ανταλλακτικά,
* 22 υγιεινή – κλιματισμός,
* 20 από τον κλάδο μηχανημάτων,
* 18 από τον κλάδο της πληροφορικής,
* 15 από το ηλεκτρολογικό υλικό,
* 15 μηχανές γραφείου,
* 14 από το εμπόριο ποτών,
* 13 από τον κλάδο μεταλλικών προϊόντων,
* 12 δομικά υλικά,
* 12 από τους κλάδους έπιπλα – χαλιά -φωτιστικά
* 11 από τον τομέα πετρελαιοειδών,
* 11 επιστημονικά και ιατρικά μηχανήματα,
* 11 από τις ηλεκτρικές συσκευές,
* 4 έντυπα – χαρτί,
* 3 εμπόριο τσιγάρων
* 2 κινητή τηλεφωνία,
* και οι υπόλοιπες εταιρείες από διάφορους κλάδους.
Στις πρώτες 20 θέσεις των πλέον κερδοφόρων εμπορικών εταιρειών της χώρας το 2011 βρέθηκαν οι επιχειρήσεις Jumbo, Α-Β Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Μετρό, Μασούτης Διαμαντής σ/μ. Glaxo, Toyota, Novartis, Procter& Gamble, ΕΝΑ, Πέντε, Nokia, House Market, Πλαίσιο Computers, Bristol, Astra Zeneca, BP, Janssen, Ελαίς Unilever και Ericsson.
Ενδιαφέρουσα εμφανίζεται η πορεία 37 επιχειρήσεων οι οποίες ενώ το 2010 είχαν εμφανίσει αρνητική πορεία το 2011 μετέτρεψαν τις ζημιές σε κέρδη. Πρόκειται – μεταξύ άλλων – για τις επιχειρήσεις Λεο Ελλάς, CSL Behring, Amgen Hellas, Nexus Medical, Shell Hellas, Μισελέν Ελαστικά, General Motors, Recordati, Stihl, Fresenius, Ρεκούτης, Παπαδάκη Αφοί, Nordex και Whirlpool Hellas.
Μεταξύ των εταιρειών που παρουσίασαν τα υψηλότερα ποσοστά βελτίωσης κερδοφορίας είναι και οι Πηλέας Agro, Bristol, Bella Frutta, Σεφεριάδης, Θέρμο Σέρβις, ΒΙΑΝ, Bacardi Hellas, Meda Pharmaceuticals, Δέλτα Τεχνική, Κωτσιόπουλοι Αφοί, ΕΛΟΜΑΣ, Vestas, Κοκκώσης και Ροδοφάρμ.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/10/kerdofores-epicheiriseis-2011/#ixzz2FEWZBlN5

Κυριότερες ειδήσεις

Λιγότερoι εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Έθνος - ‎πριν από 24 λεπτά‎
Σε δραστικό περιορισμό του αριθμού των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ οδηγεί η μείωση των τμημάτων τους. Το μέτρο συνοδεύεται από τα νέα δεδομένα που ισχύουν στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, καθώς και από την επαναφορά της βάσης του «10».

Γκαζάκια σε εισόδους πολυκατοικιών όπου διαμένουν δημοσιογράφοι

Το Βήμα Online - ‎πριν από 42 λεπτά‎
Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα σε πολυκατοικίες όπου διαμένουν γνωστοί δημοσιογράφοι που εργάζονται κυρίως σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Και στις πέντε περιπτώσεις οι άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς που αποτελούνταν άπο ...

Public Issue: Προβάδισμα της ΝΔ με μισή μονάδα

Η Καθημερινή - ‎πριν από 9 ώρες‎
Πρώτη με διαφορά μισής ποσοστιαίας μονάδας από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η Νέα Δημοκρατία, στην μηνιαία δημοσκόπηση «Βαρόμετρο» Ιανουαρίου 2013 που πραγματοποίησε η εταιρεία Public Issue για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ...

Διώξεις σε βάρος συλληφθέντων στη βίλα Αμαλία

Ριζοσπάστης - ‎πριν από 2 ώρες‎
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε χτες η Εισαγγελία στους 92 συλληφθέντες από τη βίλα Αμαλία. Οι διώξεις που ασκήθηκαν είναι διατάραξη κοινής ειρήνης με τις διατάξεις του γνωστού «κουκουλονόμου» (κακούργημα) και ...

Μαγική φάση από «3D» και Γκιστ (vid)

gazzetta.gr - ‎πριν από 2 ώρες‎
Εκτός από τη σπουδαία νίκη επί της Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός πρόσφερε και πλούσιο θέαμα στο ΟΑΚΑ, με την εξαιρετική ασίστ του Διαμαντίδη και το εκπληκτικό κάρφωμα του Γκιστ να αναδεικνύεται ως η φάση της βραδιάς. Μπορεί ο αρχηγός του Τριφυλλιού να ...

Τριπλή εκτέλεση στελεχών του PKK στη γαλλική πρωτεύουσα

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 17 λεπτά‎
Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται με αφορμή την τριπλή δολοφονία των μελών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν στο Παρίσι. Προειδοποίηση ή διαβολική συγκυρία; Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό του PKK ή ηχηρό μήνυμα της ΜΙΤ;. Η Φιντάν ...

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Τσάβες

Ριζοσπάστης - ‎πριν από 2 ώρες‎
Μία τεράστια κόκκινη θάλασσα σχημάτισαν εκατοντάδες χιλιάδες Βενεζουελάνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυβέρνησης και έδωσαν το «παρών» χτες στη μεγάλη συγκέντρωση στήριξης και αλληλεγγύης προς τον Πρόεδρο Ούγο Τσάβες που ...

Χατζηγεωργίου: H Μέρκελ άδειασε τον Αναστασιάδη

iKypros - ‎πριν από 14 ώρες‎
Σκληρή λιτότητα και ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν τη βασική πολιτική της δεξιάς στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά, Τάκη Χατζηγεωργίου, ο οποίος σε δηλώσεις του σήμερα στο ...

ΚΥΠΡΟΣ - ΛΙΒΑΝΟΣ Προς συμφωνία για την ενέργεια

Ριζοσπάστης - ‎πριν από 2 ώρες‎
Επίσημη επίσκεψη στο Λίβανο πραγματοποίησε χτες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών, με βασικό το θέμα της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων. Ο Δ. Χριστόφιας τόνισε ...

Απειλές Μίκαελ Φουκς

iKypros - ‎πριν από 14 ώρες‎
Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών Μίκαελ Φουκς δήλωσε σήμερα ότι οι Γερμανοί βουλευτές δεν θα εγκρίνουν τη χορήγηση βοήθειας προς την Κύπρο, αν η χώρα δεν συμμορφωθεί με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής ...

Πάνω από 1.000 Ελληνες χάνουν τη δουλειά τους κάθε ημέρα

Ημερησία - ‎πριν από 9 ώρες‎
Μεγαλώνει ο εφιάλτης της ανεργίας στην Ελλάδα. Για ακόμη ένα μήνα, τον Οκτώβριο, σημείωσε νέα άνοδο, καθώς 36.219 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα. Δηλαδή, περισσότεροι από 1.000 Ελληνες την ημέρα μένουν ...

Σύλληψη για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 14 ώρες‎
Τη σύλληψη ενός 29χρονου, κατηγορούμενου για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του νεαρού, που διαμένει στην επαρχία, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Παρ' ότι μέχρι χθες δεν είχαν γίνει ...

Δέκα λιμενικοί εμπλέκονται σε παράνομες άδειες χειριστών ταχύπλοων

SKAI - ‎πριν από 3 ώρες‎
Δέκα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούσαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, εμπλέκονται σε υπόθεση έκδοσης αδειών χειριστών ταχύπλοων έναντι αμοιβής, χωρίς τη συμμετοχή των ...

Moody's: 50% πιθανότητα για...

Stockwatch - ‎πριν από 1 ώρα‎
Σε τριπλή υποβάθμιση της Κύπρου από B3 σε Caa3 προχώρησε σήμερα ο οίκος Moody's εκτιμώντας ότι το κυπριακό χρέος θα ξεπεράσει το 154% του ΑΕΠ το 2015 και θα χρειαστεί μεγάλο κούρεμα. Ο οίκος αναθεωρεί προς τα πάνω τις εκτιμήσεις του για τις ...

Αναμένοντας ανάκαμψη στην Ευρωζώνη, ποντάροντας στις ...

ΚΕΡΔΟΣ Online - ‎πριν από 12 ώρες‎
Θετικό προμηνύεται το 2013 για την οικονομία της Ευρωζώνης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του οίκου πιστολητπικής αξιολόγησης Fitch. Τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες χαρακτηρίζονται από ...

Πρόσκληση Στουρνάρα σε γερμανούς επιχειρηματίες για επενδύσεις

Το Βήμα Online - ‎πριν από 9 ώρες‎
«Η ελληνική οικονομία αρχίζει να δείχνει τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια προσαρμογής» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας το βράδυ της Πέμπτης, σημειώνοντας με έμφαση ότι η προσαρμογή των δημοσιονομικών μεγεθών είναι άνευ ...

Πάσο από Alpha, Eurobank και Εθνική για ΤΤ

Sofokleousin.gr - ‎πριν από 4 ώρες‎
Καμία εκ των τριών συστημικών τραπεζών δεν κατέθεσε δεσμευτική προσφορά στο ΤΧΣ, ενώ και οι μέχρι ΄τωρα διαπραγματεύσεις κρίνονται ανεπαρκείς για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευηρίου. Έτσι μετά από όλα αυτά το μόνο που μένει είναι η στάση της ...

«Λίνκολν» για 12 Όσκαρ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 13 ώρες‎
Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τις ταινίες και τους συντελεστές που θα διεκδικήσουν στο Λος 'ντζελες τα χρυσά αγαλματάκια στις 24 Φεβρουαρίου. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Έμμα Στόουν και ο οικοδεσπότης της ...

Ο Αμερικανός σολίστας Roy Ayers στο Gazarte

Madata.gr - ‎πριν από 33 λεπτά‎
Ο Αμερικανός σολίστας Roy Ayers θα εμφανιστεί στη σκηνή του Gazarte στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Ο ελαφρύς, μελωδικός, μεταλλικός ήχος του βιμπράφωνού του έχει πραγματοποιήσει από τις αρχές των '60s έως σήμερα ένα θεαματικό crossover το οποίο ...

Δείτε την εμφάνιση της Christina Aguilera στα People's Choice Awards

Mad.tv - ‎πριν από 13 ώρες‎
Την τιμητική βράβευση "People's Voice" παρέλαβε στη χθεσινή απονομή των People's Choice Awards η Christina Aguilera και δεν έχασε την ευκαιρία να χαρίσει στο κοινό μια ζωντανή εμφάνιση. Η τραγουδίστρια, πριν παραλάβει το βραβείο ερμήνευσε την ...

Εχουν βρει τον... μπελά τους με την Καλλιθέα

Έθνος - ‎πριν από 28 λεπτά‎
Εχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η Καλλιθέα στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, καθώς βρίσκεται προ των πυλών της προημιτελικής φάσης. Η ομάδα της Football League κέρδισε χθες στο «Ελ Πάσο» τον ΠΑΟΚ (2-0) και αν τελικά κατορθώσει να ολοκληρώσει ...

"Κολλάει" του Μπουμσόνγκ, προχωράει του Λέτο, Παρασκευή ο Βύντρα

Sport 24 - ‎πριν από 11 ώρες‎
Εμπλοκή στο θέμα της λύσης τους συμβολαίου του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Γάλλο να μην αποδέχεται έναν όρο που του έθεσε ο Παναθηναϊκός. Μόνο οι υπογραφές μένουν για τον Λέτο ενώ την Παρασκευή θα γίνει και το το ραντεβού της διοίκησης με τον ...

Τα σκάει για Πρινς η Γαλατά!

gazzetta.gr - ‎πριν από 11 ώρες‎
Χαμός γίνεται στα μεταγραφικά της Μίλαν, με την Γαλατασαράι να χτυπά την πόρτα των Ροσονέρι και να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Γιουβέντους στο Coppa Italia, η Μίλαν ίσως ...

"Περίπατος" στους Ζωσιμάδες

MEGA TV - ‎πριν από 8 ώρες‎
Την υπεροχή του ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώνει το σκορ 2-0 επί του Φωστήρα στο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Τσουκαλάς στο 40ο λεπτό, ενώ ο ΠΑΣ είχε χάσει σωρεία ευκαιριών σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Ο Σισέ ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 5 λεπτά‎
Διακαής πόθος του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ και για αυτόν τον λόγο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να έρθει ο Γάλλος μέχρι το καλοκαίρι στην Παιανία. Στην προσπάθειά του να μαζέψει ένα ποσό που να είναι σε λογικό πλαίσιο, ...

Messenger τέλος! Η Microsoft οδηγεί στο Skype

Madata.gr - ‎πριν από 11 ώρες‎
Στις 15 Μαρτίου του 2013 θα σταματήσει τη λειτουργία της η υπηρεσίας άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger και οι πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες της θα προωθηθούν στο Skype. Η Microsoft εξαγόρασε το Skype τον Μάιο του 2009 και αποφάσισε ...

Φήμες για επερχόμενο φθηνότερο iPhone

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 13 ώρες‎
Οι φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα φθηνό iPhone, κάτι που αν αποδειχτεί αληθές, θα πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή στην εταιρική στρατηγική καθώς βλέπει ότι χάνει από τα χέρια της την κυριαρχία της στα smartphones. Όπως αναφέρει η Wall Street ...

Και στην Ευρώπη το ZTE με Firefox

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 11 ώρες‎
Διαθέσιμη και στην Ευρώπη εντός του 2013 θα είναι η πρώτη συσκευή με Firefox OS από την ZTE, ακολουθώντας το παρθενικό της λανσάρισμα στη Βραζιλία. Η συσκευή περιγράφεται μέχρι στιγμής ως entry-level και δεν αποκλείεται να διατεθεί και στην ...

Συνελήφθη ξανά ο διευθύνων σύμβουλος της "Εξπρές Σέρβις"

gazzetta.gr - ‎πριν από 5 ώρες‎
Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Εξπρές Σέρβις", Γιάννης Ραπτόπουλος. Αυτή τη φορά συνελήφθη για χρέος ύψους σχεδόν 700.000 ευρώ που αφορά το διάστημα ...

Στο στενό κύκλο Παπακωνσταντίνου το αίνιγμα για την αλλοίωση του...

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 50 λεπτά‎
Στους συνεργάτες του πρώην υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου που κατ΄ εντολήν του «χειρίστηκαν» το αρχικό CD με τα ονόματα των καταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης, εστιάζεται η συνεχιζόμενη δικαστική έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: