Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013


ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ...ΣΤΗ ΘΡΗΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...
Ο Καραγκιόζης Δημητρας Παν. υιός του
ευκλεούς Υπουργού της Χούντας
Λοκά Δημητρα! Ατομον γενικά που
 αεροκοπανεί σταθερά ανθελληνικά!


Αν είχαν νιονιό εκεί στο Υπουργείο δικαιοσύνης και είχαν διαβάσει, το αμέσως πιο κάτω άθρο του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου θα αποφεύγαμε κι αυτόν το δφιασυρμό.
Τώρα δεν έχει σημασία αν ...εγχώριοι ντιντήδες ( Βαλιανάτος-Δημητράς )προκάλεσαν το θέμα
Δείτε την είδηση:

Για παραβίαση του δικαιώματος στη θρησκευτική ελευθερία, καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επειδή την περίοδο 2009-2010 οι μάρτυρες των δικαστηρίων υποχρεώνονταν να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. 

Ανακοινώνοντας προειλημμένη του απόφαση, στην υπόθεση «Δημητράς και άλλοι κατά Ελλάδος», το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα, για παραβίαση των άρθρων 9 (θρησκευτική ελευθερία) και 13 (αποτελεσματικό ένδικο μέσο) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λόγω της διαδικασίας καταγραφής προσωπικών στοιχείων και υποχρέωσης θρησκευτικού όρκου, κατά τα έτη 2009-2010, που καθιστούσαν υποχρεωτική για τους μάρτυρες των ελληνικών δικαστηρίων, τη δήλωση του θρησκεύματος. 

ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ κ.ΑΝΘΙΜΟΥ


ΟΙ ΕΘΝΙΚΈΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΕΠΈΒΑΛΑΝ ΤΟ ''ΟΡΚΟ... ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΌΛΕΩΣ


ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ! aa4a

Όταν δημιουργήθηκε το Ελληνικό Κράτος, στην προσπάθειά του να μετατρέψει τους επαναστατημένους ραγιάδες σε πολίτες, πήρε την έννοια του όρκου από την Εκκλησία και την έκανε τελετή ορκομωσίας και την έβαλε στα νεοσυσταθέντα τότε δικαστήρια και στον τότε συγκροτούμενο δημόσιο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: