Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013


Πολίτης κατέθεσε μήνυση κατά του 

Βενιζέλου

 
Η ομολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου από το βήμα της Βουλής πως έχει στην κατοχή του ψηφιακά αντίγραφα από τα αμυντικά σχέδια της χώρας, έδωσε λαβή για επιθέσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και όχι μόνον. Συγκεκριμένα, ο πολίτης Δημήτρης Αντωνίου…..
κατέθεσε μήνυση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για κατασκοπία, υπόθαλψη εγκληματία και παρασιώπηση εγκλημάτων. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος στρέφεται κατά του πολιτικού συστήματος, αφού το 2011 είχε καταθέσει μήνυση εναντίον 173 βουλευτών για εσχάτη προδοσία.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ...ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανεπιθύμητη η Ζαρούλια στο Συμβούλιο 

της Ευρώπης

 
 
Τουλάχιστον δέκα βουλευτές – μέλη της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, από πέντε διαφορετικές εθνικές κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο να διαπιστευθούν στο Σώμα η βουλευτής τηςΧρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια και ο Ούγγρος βουλευτής Ταμάς Γκάουντι Ναγκί, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ανήκουν σε ρατσιστικά πολιτικά κόμματα.Επικαλούμενος άρθρα του Κατασταστικού και του Κανονισμού της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ιταλός βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Φιάμμα Ναϊρενστάϊν, αρνήθηκε τη διαπίστευση των δύο παραπάνω βουλευτών, λέγοντας ότι ανήκουν σε ρατσιστικά και αντισημιτικά πολιτικά κόμματα, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με τα ιδανικά και τις αρχές του Συμβουλίου.
Το θέμα θα κληθεί να εξετάσει η Επιτροπή Θεσμικών Θεμάτων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης το οποίο μπορεί να αποφασίσει κατά η υπέρ της επικύρωσης των διαπιστευτηρίων τους, είτε να γίνουν δεκτά με περιορισμένη δυνατότητα εκπροσώπησης στις εργασίες της Συνέλευσης ή στα θεσμικά της όργανα.
Αν η Επιτροπή καταλήξει σε απόφαση που θα αναφέρεται σε μία από τις δύο τελευταίες περιπτώσεις, το θέμα θα έλθει προς συζήτηση και απόφαση στην Ολομέλεια της Συνέλευσης, στα τέλη της εβδομάδας.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΣΒΟΥ, 

ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ!
Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά πρόκειται για πραγματική είδηση με σημαντικές επιπτώσεις στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απέναντι στην Τουρκία: Με σχετική αγγελία πώλησης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα privateislandsonline.com οι νησίδες Τοκμάκια στα ανοικτά του Μανταμάδου, πωλούνται, με εκκίνηση τα 4.000.000 ευρώ.
Λεπτομερεια: Οι βραχονησίες όπως φαίνεται και στο χάρτη, βρίσκονται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι από την Β.Α ακτή της Λέσβου. Ελέγχουν το δίαυλο του νησιού με την μικρασιατική ακτή και κατά συνέπεια αποτελούν έδαφος υψηλού στρατηγικού ενδιαφέροντος.
Προφανώς, κάποιοι κύκλοι επεξεργάζονται την ανάδειξη και ενδεχομένως τον εποικισμό των βραχονησίδων του Ανατολικού Αιγαίου, με απώτερο στόχο την μείωση της ελληνικής κυριαρχίας καθώς σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο: "Σε ένα νησί αναγνωρίζεται υφαλοκρηπίδα μόνον όταν στο έδαφός του ασκείται έστω και μικρή οικονομική δραστηριότητα". ΣΥΝΕΧΕΙΑ :www.indobserver.blogspot.gr

TA ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕA


 
 

Ζωνταντή κάλυψη
Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 8 λεπτά‎
    
Σε μια άνευ προηγουμένου κόντρα κυβέρνησης κι απεργών οδήγησαν οι απανωτές στάσεις εργασίας στην Αττικό Μετρό Α.Ε. αλλά και οι αποκαλύψεις εχθές το πρωί από το protothema.gr αναφορικά με τους απεργούς που πληρώνονταν κανονικά τους μισθούς ...
 
 

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 8 ώρες‎
    
Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Mall στο Μαρούσι κάνουν φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για να βρουν την άκρη του νήματος σχετικά με τη βομβιστική επίθεση της Κυριακής στο εμπορικό κέντρο. Στην τυφλή ...
 
 

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎19 Ιαν 2013‎
    
«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό ανάβουν οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλώντας στην εκπομπή «Η άλλη όψη» της ΝΕΤ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ...
 
 

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 5 ώρες‎
    
Από το συνολικό χρηματικό ποσό, τα 7,2 δισ. ευρώ αφορούν στον τραπεζικό τομέα και τα 2 δισ. ευρώ κρατικές δαπάνες. Την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 9,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα ενέκρινε το Συμβούλιο των υπουργών Οικονομίας της Eυρωζώνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: