Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΛΑΝΘΑΝΟΥΣΕΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ!

Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι... εγκληματική οργάνωση

Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία-τυραννία, στη προσπάθειά της να γίνει παγκόσμια διακυβέρνηση, έχει καταστεί διεθνής υπερτρομοκρατία δηλαδή έχει εξελιχθεί σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, ενώ δια της προπαγάνδας, κατηγορεί άλλες νόμιμες πολιτικές ομάδες κρατών, σαν εγκληματικές οργανώσεις, μέσω ραγιάδων υποτακτικών υποτελών πολιτικών. Πολιτικά πατριωτικά κόμματα -σε κάθε κράτος- που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια ΕΚΕΙΝΩΝ, με τη βοήθεια υποτελών οσφυοκαμπτών πολιτικών, τα χαρακτηρίζουν σαν εγκληματικές οργανώσεις, και τα διώκει ποινικά η τοπική σε κάθε κράτος δικαιοσύνη.
Διαβάστε περισσότερα »

ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ..ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΌ... ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΡΩΣΣΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ; ΄Η θα του πει ότι εκεί κάτω στην Ελλάδα είναι παντελώς μαλάκες, όπως το λένε συχνά πυκνά οι Μοσχοβίτες;
Συναντήσεις Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ, Ευ. Βενιζέλου και ΥΦΥΠΕΞ Δ. Κούρκουλα με Ρώσο Υπουργό Μεταφορών M. Sokolov

 Δηλώσεις Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου μετά την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (Ε.Σ.Ε.Π.)  
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, σήμερα Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, ώρα 13:00, δηλαδή μετά από δύο ώρες, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Maxim Sokolov.
Θα έχει προηγηθεί συνάντηση, ώρα 12:00, του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Κούρκουλα με τον κ. Sokolov, ο οποίος είναι ο συμπρόεδρος, από ρωσικής πλευράς, της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Ρωσίας, η οποία εξετάζει την πορεία της διμερούς οικονομικής, επιστημονικής και εμπορικής συνεργασίας.

ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ....

ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙ 55 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΑΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ...

Μεγάλη ευθύνη φέρουν οι άνθρωποι που εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών, κατά τεκμήριο οι πλέον αξιόλογοι του ελληνικού δημοσιουπαλληλισμού...
Χρειάζεται να επιδείξουν μεγαλύτερη φαντασία και αποφασιστικότητα ώστε να πείσουν τους τζούφιους και καιροσκόπους πολιτικούς προϊσταμένους τους ότι υπέρ πάντων η Ελλάς. Η βιτρίνα της Ελλάδας είναι το Υπουργείο Εξωτερικών και σήμερα όπως πανταχόθεν ομολογείται η εικόνα του είναι δραματικά θολή. Φλού. ( FLOW)
Κατά τη διάρκεια μισού αιώνος , δείξαμε δρόμους και βοηθήσαμε σε πολλές πρωτοβουλίες ( ανάπτυξη σχέσεων με τις αραβικές, χώρες, στο άνοιγμα των σχέσεών μας με την Αλβανία του Χότζα, ακόμη και στην αναβάθμιση των Γραφείων Τύπου των πρεσβειών μας, τα οποία ... αναβαθμίστηκαν μεν αλλά ατυχώς καπελώθηκαν από το θλιβερό πνεύμα τους δημοσιουπαλληλισμού-γραφειοκρατίας και άτομα ικανά παραμένουν εν πλήρη αδρανεία.Δεν παράγουν τίποτε!
Ξέρετε, δεν αρκεί να σε εκπαιδεύσουν στη δημοσιογραφία και στα του Τύπου. Χρειάζεται να έχεις δημοσιογραφικό τσαγανό... Φλόγα, φαντασία Κι αυτά δεν διδάσκεται! ... 

Είναι ικανοί οι διπλωματές μας αλλά κατάντησαν διακοσμητικά ανίκανοι... μια και ο κ. προϊστάμενός τους φρενάρει εγκληματικά. Τους πνίγουν δηλαδή και κατ΄ανάγκη όταν δεν υπάρχει φως προσγειώνονται ανωμάλως εξαεριζόμενοι ως άτομα και προσωπικότητες ...υποχρεούμενοι να τηρούν τα τυπικά ....τρέχοντα!
Αραχνιάζουν δραματικά μέχρις ότου συνταξιοδοτηθούν μετά επαίνων για το τίποτε που προσέφεραν στην άχαρη σταδιοδρομία τους!
Δεν τρέφουμε πολλές ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει.. Έχουμε κιόλα κουραστεί. Το φωνάζουμε 55 χρόνια τώρα! Και δεν έχει γίνει τίποτε με όσα προσώπατα-πατάτες περάσανε από το Υπουργείο Εξωτερικών !
Είναι αδιανόητον να μην υπάρχει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ με όλες τις παραλλαγές της και τα πλανα Β...Γ κ.λ.π. ώστε σε κάθε κρίση να μπορούμε ευπρεπώς να αντιπαλαίσουμε. Σήμερα δυστυχώς όλα είναι σκόρπια λόγω των παναθλίων πολιτικών!
Η όποια "άνοιξη" θα προέλθει εκ των έσωθεν του Υπουργείου εξωτερικών ή και του Υπουργείου Άμυνας (που φαίνεται λιγάκι πιο σφιχτοδεμένο οργανωτικά) Και μόνον από εκείνους που κουβαλάνε μέσα τους ακόμη την Ελλαδίτσα μας!
Οι άνθρωποι της επαγγελματικής πολιτικής ,αυτοί οι τζούφιοι, οι τσαρλατάνοι και τυχοδιώκτες έχουν δώσει πλέον υπέρλαμπρες εξετάσεις για την επάρκειά τους!
Το ΚΟΜΜΑΤΙΚΌ μαγαζάκι τους να είναι καλά!
Και φυσικά στη διάθεση όλων των φλεγομένων για την πατρίδα να τους δώσουμε πλάνα και ιδέες σε κάθε τομέα ..ή να αξιοποιήσουμε τις δικές τους ιδέες.. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε καν η πνευματική ιδιοκτησία μας ! Ας τις υιοθετήσουν ως δικό τους προϊόν. Μας αρκεί! Το θέμα είναι να τσουλήσουν μερικά πράγματα ζωτικής σημασίας για την χώρα!
Με πόνο κι αγάπη!

DIPLOMATIC OBSERVER

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ...

Οι στρατηγοί μιλούν για έλλειψη εθνικής στρατηγικής ( Το δράμα των άφρονων και αμαθών της πολιτικής μας!)

Γράφει η Γεωργία Δάμα 

Ξεσπάθωσαν οι στρατηγοί που μίλησαν στη «Στοά του Βιβλίου» με θέμα «Άμυνα – Προβλήματα – Λύσεις», τονίζοντας την έλλειψη εθνικής στρατηγικής της χώρας, στον τομέα της άμυνας.
Μίλησαν οι στρατηγοί Νικ. Τόσκας και Θεοδ. Θεοδωρίτσης (ε.α.) και ο αντιναύαρχος Νικ. Κρυονερίτης. Τη συζήτηση συντόνισε ο πρέσβυς ε.τ. Χρ. Μπότσιος. Οι ομιλητές έχουν υπηρετήσει σε ακριτικές περιοχές, έχουν διεθνή εμπειρία και είναι μέλη του «Πράττω».

Διαβάστε περισσότερα »

KAΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ

Πανεπιστήμιο Κολούμπια: "Η Τουρκία συνεργάζεται με τους τζιχαντιστές"

Για «διασυνδέσεις» της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος κάνει λόγο μελέτη του Ινστιτούτου Σπουδών των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης.
Ο Ντέιβιντ Φίλιπς, διευθυντής του Ινστιτούτου και του Προγράμματος στο Κολούμπια για την Οικοδόμηση της Ειρήνης, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως ειδικός σύμβουλος-εμπειρογνώμονας για θέματα διεθνών σχέσεων στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, παραθέτει στοιχεία απαντώντας στο ερώτημα «συνεργάζεται η Τουρκία με το Ισλαμικό Κράτος;».

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: