Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Στη φυλακή και η Θ. Σκορδέλη, η "αντάρτισσα του Αγ. Παντελεήμονα"... Αντε και βουλευτής αυτή τη φορά...
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η Χ.Α. ΚΑΙ 
ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στις εφέτες-ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής η 50χρονη Θέμις Σκορδέλη.
Η κ. Σκορδέλη απολογήθηκε για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες, ενώ υποστηρίζει ότι δεν είναι καν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά υποστηρικτής του κόμματος.
Η 50χρονη που ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, μεταξύ άλλων, για επιθέσεις σε βάρος μεταναστών στα Πατήσια.
Γιατί διώκεται; Για επιθέσεις κατα λαθρομεταναστών; Και τις επιθέσεις των Λαθρομεταναστών κατά του Αγίου Παντελεήμονα που τις βάζετε μωρέ; ..
Όχι λένε... διώκεται για συμμετοχή της σε "εγκληματική οργάνωση!!" Από που φαίνεται ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργανωση κι όχι Το ΠΑΣΟΚ, ο Συριζα και το ΚΚΕ... το ΠΑΜΕ; Και η Ν.Δ. τα ίδια σκατά είναι! ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!  ΑΥΤΗ είναι η δημοκρατία μας ... Πέσαμε σε οργανωμένες, επίσημα, αποδεδειγμένα  κομματικές εγκληματικές  σπείρες -οργανώσεις!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: