Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ... ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Προειλημμένη η απόφαση για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από 9/1 με υπογραφή Κλάπα!Εισερχόμενα

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΚΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ..ΑΦΕΡΙΜΑ! ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!

ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ Ο ...ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥ... ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ..ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!
Ο μεν Αβραμό είναι δουλικός προς τους Εβραίους, ο δε Ερντογάν ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΊΟΣ!- Ζυγιάστε φαιδροί Χριστιανοί... τα μπατζάκια του ενός και του άλλου!

To 1974 ο σημερινός Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σκηνοθέτησε και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα θεατρικό έργο με τίτλο maskomya. Το έργο είχε ως υπόθεση την σχέση μεταξύ κομμουνισμού , Εβραίων και Τεκτόνων (!!!!!) σε ένα παγκόσμιο παιχνίδι προς εξυπηρέτηση του Ιουδαϊσμού. 
Ο τίτλος προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Mason-Komunist-Yahudi.
Καλά ο άνθρωπος έχει όραμα για την πατρίδα του, όχι σαν τους χαλβάδες δικούς μας...Βενιζέλο, Σαμαρά, ..Αβραμόπουλο!


Πτώχευσε την Κύπρο και τους πολίτες της η άθλια και ελεεινή κομματοκρατία και την μετέτρεψε σε ψευδοκράτος του Νότου και τώρα προσπαθεί δήθεν να βρει μέτρα για να αποτρέψει την πλήρη τουρκοποίηση των κατεχομένων εδαφών.
Διαβάστε πιο κάτω συγκλονιστικά στοιχεία για να αντιληφθείτε γιατί για τόσα χρόνια πολεμώ με τόσο πάθος τους μεγαλύτερους εχθρούς της Κύπρου μας.
Όμηρος Αλεξάνδρου
<<Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που περισυνέλεξε και παρουσίασε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η Διακομματική Επιτροπή που μελέτησε το ζήτημα των προσφυγών ελληνοκυπρίων στη λεγόμενη

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ και επι της ουσίας:..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ Ο.. ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

Η ΜΑΣΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.Κάθε τόσο και κάτι σκάει στον ορίζοντα. Παρ΄ημιν λοιδωρείται κι αφορίζεται. Πολλά τα αίτια. Βασικά η Εκκλησία έχει πλάσει πολλούς μύθους και παραμύθια, αν χθες και σήμερα πολλοί ιεράρχες ανήκουν στη Μασωνία...Δείτε αυτό που δεν ξέραμε:

11. Ο εκδότης Χρίστος Ριζόπουλος. Δημιούργημά του υπήρξε η εφημερίδα \'\'Σημερινή\'\' η οποία εκδόθηκε το 1945 και κυκλοφόρησε μέχρι το 1951. Από το 1951 εξέδωσε την \'\'Ημέρα\'\' στη θέση τής \'\'Σημερινής\'\'.jpg
Εδώ ο δυναμικός εκδότης-Μασόνος
 ημερησιας εφημερίδας στη Πάτρα,
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, πατήρ
του Ανδρέα...







Ριζόπουλος, Ανδρέας Χ.

NA KI ENAΣ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ,(όχι πως δεν υπάρχουν κι άλλοι.)

Δεν το ξέραμε , αν κι ο άνθρωπος δεν το κρύβει. Ο Ανδρέας Ρζόπουλος είναι σοβαρός άνθρωπος, "δημοσιοσιογραφεί” μεν αλλά όχι τόσον αυστηρά συνδεδεμένος με το επάγγελμα… Κυρίως δαπάνησε τη ζωή του με δημόσιες σχέσεις που έκανε και κάνει για διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς.Αν και για κάποιο φεγγάρι δούλεψε επαγγελματικά στην εφημερίδα του πατρός του, σημαντικής προσωπικότητας των Πατρών και επίσης αρχιμασόνου (διετέλεσε Γραμματείας της Μασονικής στοάς της Ελλάδος). Ο αείμνηστος πατέρας του Χρήστος Ριζόπουλος υπήρξε εκδότης των εφημερίδων ΣΗΜΕΡΙΝΗ , ΗΜΕΡΑ των Πατρών. Μεγάλος αγωνίστης, ξεκίνησε ως κομμουνιστής για να γίνει τελικά κεντροφιλελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: