Τρίτη 30 Απριλίου 2013



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ..ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!.. μόνον εδώ στην Η.Ν.Α:

THY δεν θα επιτρέπουν πλέον αεροσυνοδοί της να φορούν κόκκινο, ροζ ή κόκκινο κρασί κραγιόν, ή να έχουν τατουάζ, ένα υψηλό κουλούρι ή περούκα, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό.  DAILY NEWS φωτογραφία
ΤΣΙΟΚ ΓΚΙΟΥΖΕΛ...ΜΠΙΖΙΜ ..ΠΑΟΚ!- ΑΒΑΦΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ  ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ..!ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΠΡΕ!

H TURK HAVA YΟLARY… TO ΧΑΒΑ ΤΗΣ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ!

Κουφά…αλά Τούρκα. Οι αεροσυνοδοί είναι γενικώς…ωραίες γυναίκες, αλλά οι σκοταδιστές της Τουρκίας που θέλει να περνιέται και για Ευρώπη, ..απαγορεύουν στις αεροσυνοδούς των εθνικών τους αερογραμμών Τ.Η.Υ .. ( Τούρκ Χαβα Γιολαρί) να βάφονται με κραγιόν!!!

Τα μεμέτια είναι απίθανα..Μπιρ..Αλάχ! Ιδού η εξωφρενική είδηση!

Η THY δεν θα επιτρέπουν πλέον οι αεροσυνοδοί της να φορούν κόκκινο, ροζ ή κόκκινο, κρασί κραγιόν, ή να έχουν τατουάζ, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της εταιρίας… που αυτοπροβάλεται…ως και η καλύτερη αεροπορία του …κόσμου! 


 Ναί, η THY δεν θα επιτρέπει στις αεροσυνοδούς της να φορούν κόκκινο, ροζ ή κόκκινο κρασί κραγιόν, σύμφωνα με ένα νέο κανονισμό που θα ισχύσει σύντομα, ,όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα Hurriyet της 29ης Απριλίου. Οι Αεροσυνοδοί πρέπει να χρησιμοποιούν παστέλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ τους. 
Το Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), και ο αναπληρωτής αρχηγός του κ.Gürsel Tekin θεωρεί την απαγόρευση του κόκκινου κραγιόν "διαστροφή" σε συνέντευξη Τύπου συνέδριο στις 29 Απριλίου…για μόνο τον λόγο ότι ... " το κόκκινο κραγιόν δεν ταιριάζει με τις στολές υπάλληλων των Airlineς- στις Τουρκικές Αερογραμμές, 
Παρόμοιες χαζές εφαρμογές είναι ήδη γνωστές παγκοσμίως για την THY που έχει ήδη επικριθεί για την αφαίρεση αλκοόλης από το μενού εν πτήσει ,στις πτήσεις σε οκτώ χώρες. Η THY έγινε , επίσης, πρωτοσέλιδο θέμα  για παρόμοιες χαζές πρωτοβουλίες της., προκαλώντας μεγάλη δημόσια αντίδραση. Όλα αυτά είναι φαινόμενα της Οθωμανικής εποχής "!

Δεν υπάρχουν σχόλια: