Τρίτη 2 Απριλίου 2013


ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ!



Η ΕΥΗ ΔΕΜΙΡΗ… ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΩΚΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Αει..Ξεκουμπήσου μωρή!..ΠΛΑΣΤΙΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ


Έχει και άποψη η βαμμένη ΠΑΣΟΚΑ επί θεμάτων Τύπου, στο ΕΡΣ…Με ποια ιδιότητα; Ουδείς γνωρίζει, διότι αυτό που ξέρουμε όλοι μας είναι ότι ήταν εκφωνήτρια στο κρατικό Κανάλι.. 


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ! 


ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ .. δικαίως… και ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Και τα συν και τα πλην..εμείς τα λέμε, διότι απλά δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε…Απλά ας αποφεύγουμε τις υπερβολές…..αν μπορούμε! Μπορεί κάποιοι να μη συμφωνούν, αλλά “θέσεις” εκφράζουμε… Κι όστις βούλεται ας εκφράσει τις δικές του αντιθετικές!
Α..ΡE ΜΟΥΡΛΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΔΕΙΟΝ... ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Οι Ινδοί είπαν "Όχι" στη Λόπεζ 
 
Η κυρία ζήτησε ιδιωτικό αεροσκάφος και ουκ ολίγες σουίτες για τους ενδυματολόγους, κομμωτές, γυμναστές, βοηθούς, σεφ. Και οι Ινδοί της είπαν "Οχι".
Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Τζένιφερ Λόπεζ χάλασαν τη συμφωνία για τη σημερινή συναυλία στην έναρξη του πρωταθλήματος κρίκετ της Ινδίας.
Ο εναρκτήριος αγώνας του India's Premier League είναι εφάμιλλος του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου και στο ημίχρονό του πραγματοποιείται συναυλία από γνωστό καλλιτέχνη. Το ματς-σώου παρακολουθούν κατά μέσο όρο 60.000.000 τηλεθεατές.
Η Λόπεζ είχε αρχικά συμφωνήσει, οι συζητήσεις όμως διακόπηκαν όταν οι εκπρόσωποί της ζήτησαν ιδιωτικό αεροσκάφος και πάμπολλες σουίτες για τον μίνι στρατό από ενδυματολόγους, κομμωτές, γυμναστές, ψιμυθιολόγους, βοηθούς, σεφ.
Στη θέση της θα εμφανιστεί ο ράπερ Πίτμπουλ.
Kατόπιν όλων αυτών των διαστροφικών "στάρς" του Χολυγουντιανού θεάματος, εμείς πάμε πάσι! Βεβαίως πολλοί εξ αυτών είν αι διαμάντια , αλλά και πάραπολλοί άλλοι σκουπίδια....

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΤΟ 
ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑ,ΡΑΧΑΤΛΗ 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕ... 
ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ:
guatemala
• Το 2080 οι Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά βίας θα είναι 3,5 εκατομμύρια, όταν οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΜΑ....
Πιστοί στη παράδοση της Πρωταπριλιάς, τηρήσαμε κι εμείς το δημοσιογραφικό έθιμο ..με την είδηση:
ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΪΜΠΛΕ :Είμαι με το...Σαμαρά".. Αληθοφανέστατο,δεν έφερε καμιά αναταραχή, όπως τα παρελθόντα πρωταπριλιάτικά μας . Εδώ υπήρχε ένα έξυπνο λογοπαίγνιο, χαριτωμένο που σχεδιάστηκε στο Δημιουργικό μας τμήμα, που άρεσε ιδιαίτερα. Το είδαμε από τα εκατοντάδες σχόλια  σε μπλογκς που το αντέγραψαν.. Πρόκειται για λογοπαίγνιο με το όνομα του Σόϊμπλε... το οποίο μεταφραζόμενο ηχητικά σημαίνει απλά σόϊ...μπλε, γαλάζιο δηλαδή (παλιόσογο)!
Διάψευση για τη δήλωση δεν είχαμε! Οι Έλληνες δημοσιογράφοι τηρούν μετά φανατισμού το έθιμο... Χθες κυκλοφόρησαν πολλά τέτοια ψέματα ..αλλά το πιο ανησυχητικό ήταν του indobserver, που έγραψε ότι η Τρόϊκα ...έρχεται αποφασισμένη να βάλει χέρι στις  τραπεζικές καταθέσεις!
Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει κι ένα άλλο ψέμα τοπικού όμως ενδιαφέροντος που έφερε τα πάνω κ΄λατω στην τοπική κοινωνία του Χολαργού. Κοντολογής το δημοσίευμα ανέφερε, πως δεν κατεβαίνει για δήμαρχος ο κ. Νικολάου, σήμερα αντιπολίτευση και χθες δήμαρχος της πόλης για 2 τετραετίες... Ο Νικολάου παίρνει αμέσως στο τηλέφωνο τον εκδότη της εφημερίδας-ιστοσελίδας και σε πλάγιο ήχο ρωτάει:
--Έμαθα ότι ο πατέρας σου πέθανε!. Πού θα στείλω ...στεφάνι;
Μακάβριος ελαφρώς, αλλά οι συνοικιακοί "πολιτικοί" εν πολλοίς δεν έχουν ούτε χιούμορ,  ούτε πολλά άλλα... Γι αυτό και παραμένουν ...αλαφροϊσκιωτα συνοικιακοί.. στην πλειοψηφία τους! ( Γιατί ξέρετε εσείς πολλούς δημάρχους ή δημοτικούς συμβούλους ..να έχουν μπεί στη εθνική πολιτική σκηνή;..ρωτάμε).

Μια άλλη φορά ένας γνωστός δημοσιογράφος είχε βάλει το Λευκό Πύργο ...γερμένο... από καθήζυση του εδάφους...΄Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς έσπευσαν στο Λευκό Πύργο... που ευτυχώς τον βρήκαν..άθικτο στη θέση του! Μια άλλη φορά ένας άλλος έγραψε ότι έπεσε στα Σπάτα Αμερικανικός Δορυφόρος και για γίνει πιο πιστικός έβαλε τον τότε Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γέωργιο Αθανασιάδη Νόβα, (και Ακαδημαϊκός παρακαλώ) ..να κρατάει στα χέρια του τμήματα του πεσόντος δορυφόρου και να κάνει δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.. Ο Αντιπρόεδρος έγινε έξω φρενών... Στις 10 ώρα  το πρωϊ επικοινωνεί με τον δημοσιογράφο -ήσαν γνωστοί- κι αρχίζει να φωνάζει!
--Τι είναι αυτές οι βλακείες που γράφεις μωρέ!
--Μισό λεπτό κ. Πρόεδρε... ξεχάσατε να μου πείτε ..καλημέρα...
--Τι καλημέρα μωρέ... εδώ μου ανακάτεψες τα εντόσθια, θέλεις και καλημέρα;...
--Με συγχωρείτε κύριε πρόεδρε..γνωρίζετε τη μέρα έχουμε σήμερα;
--Ουστ παλιοτόμαρο, μου την έσκασες... Αντε καλή μέρα σου!
Αυτά και του χρόνου..
σας δίνουμε προς τιμή της ψευδο-επετείου μερικά LINKS, για να δείτε με λεπτομέρειες το ..έθιμο!







Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ... ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



a-pistefto

Ανθρώπινο κρέας σε συσκευασίες (φωτογραφίες) -Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία του Καθεδρικού ναού της Βαρκελώνης απλώθηκαν συσκευασίες που περιείχαν…ανθρώπινο κρέας! Η ιδέα ανήκει στη...
TaXalia (Macedonia)

Σαββίδης - Μαρινάκης έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν... -*...να αγοράσουν συνεταιρικά τον Άρη* Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού επισκέφθηκε μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβ...
eglimatikotita.gr

Κομοτηνή: Φοιτητής ισχυρίζεται ότι τον ξυλοκόπησαν φ επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη - Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας φοιτητής στην Κομοτηνή, που ακολούθησε το γράμμα του νόμου! Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος και η παρέα του αρνήθηκαν να πληρώσ...

NewsIT

Βίντεο από εκπαίδευση στη Β.Κορέα: Τύφλα να ΄χει ο Μπρους Λι! - Η διαμάχη Βόρειας και Νότιας Κορέας καλά κρατεί και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα καταλήξει.Και οι δύο χώρες διαθέτουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Το...
Μιλήσουμε Επιτέλους

Χριστόδουλος των Ελλήνων: η Δικαίωση (Β’ Μέρος) -*Xριστόδουλος:* - *«Κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας» *(2005) - *«Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς»* (2007) - *«Θα... 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Στάσεις εργασίας σε ΟΣΕ και Προαστιακό από Τετάρτη έως και ... - Πρώτο ΘΕΜΑ: Σε 8ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, από την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα, προχωρούν η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων ...... Εμφάνιση σχετικών άρθρων »

Δεν υπάρχουν σχόλια: