Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ..ΟΜΠΑΜΑ!



ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ… ο ΑΛΗ-Ο-ΜΠΑΜΠΑ… 

ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!



TOYΤΕΣΤΙΝ… “ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ” ! (χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνι!)

Σημείωμα επίκαιρο του ΓΕΡΟ –ΣΟΦΟΥ:

Και εξηγούμαστε: Η Ελλάς είναι συνδεδεμένη στο άρμα των ΗΠΑ… την τάχα φίλη χώρα, η οποία σταθερά μας πιάνει τον πισινό κι όχι μόνον… Οι ΗΠΑ έθαψαν την Κύπρο, οι ΗΠΑ επέβαλαν γκρίζο καθεστώς στα νησιά του Αιγαίου… οι ΗΠΑ μας κοντράρουν στα Σκόπια, που σώνει και καλά το μόρφωμα αυτό … το θέλουν ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. Οι ΗΠΑ .. 
( Το πρακτορικό δίκτυο CNN... ξεσαλώνει καθημερινά με διαφημίσεις αυτής της πλαστικής χώρας... και με οδηγίες  δα..πως θα κάνετε διακοπές  και μπίζνες ... σε βουκουλικές καταστάσεις... ) 

....θα φάνε τα πετρέλαια μας +τον ορυκτό πλούτο μας + τη Θράκη μας.. ΣΥΝ το ότι με τη Σερβοποίησή μας θα τονώσουν … τα συμφέροντά τους.. και Θα χουφτώσουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και θα καταντήσουμε ζήτουλες…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ!…

ΟΙ ΗΠΑ είναι χώρα εγκλήματος κι αρπαγής του πλούτου των άλλων! Αυτό αν κατανοηθεί, τότε μπορεί κι αυτή η χώρα του ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ-ΟΜΠΑΜΑ ... να ανακαλύψει τον δρόμο της. Οι πολίτες της ... που δα αισθάνονται και ευτυχείς.. αγνοούν  πως το ψωμί που τρώνε ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ!

Γι αυτό και στα Πανεπιστήμιά τους παράγουν … εν δυνάμει ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ συνεργάτες τους, που προωθούν τα σχέδια τους… Ο Σαμαράς, ο Γιωργάκης κι όλο το τσούρμο που κυβερνάει την Ελλάδα σήμερα είναι μπάσταρδα ελληνάκια -Γενιτσαράκια αμερικανικά.. που εκτελούν πειθήνια τις εντολές της Ουάσιγκτων! 

Να μη ξεχνάμε πως κουβαλήθηκαν, οι Αμερικάνοι, στην Ελλάδα το 1945, που έφτιαξαν –συντήρησαν-και τον εμφύλιο, για ένα λόγο: Να ..βάλλουν ποδάρι στα πετρέλαια των φελάχων της αραπιάς… Και τελικά το έβαλαν!

Να μην ξεχνάμε πως αυτοί οι κωλοαμερικάνοι, που έχουν ως θεό το ΝΤΟΛΑΡ.. είναι οι δημιουργοί του …κινήματος της παγκοσμιοποίησης..της διάλυσης ΟΛΩΝ των εθνών!..Που θα γίνουν κατ΄εικόνα κι ομοίωση του ανύπαρκτου πολιτισμού τους… 

Συνεπώς η επανεκλογή του συμπαθούς, ώς ανθρώπινου σχήματος, ΟΜΠΑΜΑ  δεν πρόκειται να κομίσει ΟΥΔΕΝ το επωφελές για την Ελλάδα! Και να μη λησμονείται πως ο αμερικανός πρόεδρος είναι “διακοσμητικό στοιχείο” και υποχείριο άλλων κέντρων αποφάσεων, ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ δηλαδή!
Άρα ..εχέσθη η φορβάς , εν τοις αλωνίοις”..αν τάχα επανεξελέγη …Το ίδιο θα συνέβαινε κι αν εκλέγονταν ο Ρόμνευ.. ένας μπίζνεσμαν, γκόβερνορ, που ωστόσο στην προεκλογική αναμέτρηση έδειξε δυναμική, αν και χρησιμοποιούσε την Ελλάδα –ο αληταράς- ως παράδειγμα προς αποφυγή!

Συνεπώς ευλαβείς αναγνώστες κρατείστε την ψυχραιμία σας και μην έχετε χαράν μεγάλη για την επανεκλογή του Ομπάμα … χώρια που είναι περίπου εθιμικό ..οι νυν πρόεδροι να επανεκλέγονται!

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: