Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΝΕΟΥ ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΝΤΖΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ: ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΥΝ ...ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!
Αμ ...σάμπως κι ο Παπούλιας πάει παρακάτω; Τον είπανε "προδότη" και θυμήθηκε τη δική του ..την παιδική του αντίσταση!  Παιδί αυτός, τότε, και παι παιδί ο σημερινός Λαρισαίος αντιστασιακός με την βροντερή μούντζα του . Ο μεν πρώτος επέρεται για την ...αντίστασή του, ο δε δεύτερος κινδυνεύει να ριχτεί στον καιάδα,... λόγω αθεράπευτης ηλιθιότητας των πάσης φύσεως εξουσιαστών μας... Μερικοί δε ηλιθιοδέστεροι...εζήτησαν -γράφτηκε- τον αποκλεισμό του νέου απ΄όλα τα σχολεία της επικράτειας!
Ίδιον των ηλιθίων είναι να αυτοπροστατεύονται... με ηλιθιοδέστερα μέτρα.
Και ερωτάται: Με τέτοιοιυς κλινικά λαβωματικούς "ηγέτες" μπορεί το έθνος να πάει μπροστά.. να γίνουν τομές, αλλάγες σε τούτο τόπο;
Μόνον ένας ηλίθιος θα αισιοδοξούσε..
Η μόνη αληθινή αισιοδοξία είναι αυτός ο νέος με την υπέροχη μούντζα του κι όλα τα παιδιά που θυμώνουν με τα καμώματά μας. Η μούντζα μας ταιριάζει!
Κατατάραξε την επαγγελματική εξουσιαστική ηλιθιότητα!


**Για την ιστορία: Η μούντζα δεν είχε περιφρονητικό χαρακτήρα όπως σήμερα. Στην ελληνική αρχαίοτητα που πρώτη την επέβαλε ήταν μια ανάταση χεριών με ανοιχτά τα δάχτυλα, προς την κατεύθυνση του παντοκράτορα του στερεώματος ΄Ηλιου, σαν ένα είδος θαυμασμού, αγγίγματος, ή και επίκλησης να μας προσφέρει τις πλούσιες δωρεές του! 
Α.Β.ΓΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: