Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ




Τα είπαμε..Τα ίδια λέει κι ο Θεοδωράκης και..
Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!
Στις επόμενες εκλογές δεν θα μετάσχουν οι σημερινοί  αφρονες 300!-
Το τοπείο είναι πλέον ξεκάθαρο για τους Πανέλληνες.Η αφροσύνη των πολιτικών μας άπατος. Ενώ η Ελλάς ξεπουλήθηκε,οι πολιτικοί μας ζητάνε εκλογές!Δεν έχουν καταλάβει ότι ο λαός δεν πρόκειται να ψηφίσει τα σημερινά σχήματα. Είναι πια ξεπερασμένα και θα εξαφανίσει και τους 300 μαζί και τη θλιβερή μαριονέτα τον Παπουλάκο!


Ο Σόρος, αυτός ο σαρωτικός κερδοσκόπος και φιλαράκι του καραγκιόζη  «΄Ελληνα»- σε εισαγωγικά το ΄Ελληνα- πρωθυπουργού προβλέπει:
Κοινωνικές αναταραχές και μεγάλες ανακατάξεις στην ξεχαρβαλωμένη Ελλάδα. Ο δε Σόϊμπλε , που επέβαλε τα χειρότερα δεσμά στην Ελλάδα ομολογεί πως καμιά χώρα δεν θα τα δέχονταν.....Τα δέχτηκε όμως το Μαλάκιον ο Τζέφρυ που μαζί με τον αστείο πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια φωνασκούν περί υπερηφάνων Ελλήνων... Αυτών που με την αφροσύνη τους κατέστησαν περίγελως της οικουμένης!.
Το τοπείο πλέον είναι ξεκάθαρο. Ο λαός έχει παγιδευτεί από επαγγελματίες σωτήρες που επί δεκαετίες τρώνε τις σάρκες του έθνους.Δεν θα τους καταψηφίσει αν τολμήσουν να κατέβουν σε εκλογές...Για την ακρίβεια...
 Δεν θα τους αφήσει καν να θέσουν υποψηφιότητα τα λαμόγια αυτά ..Θα εξαφανισθούν πριν καν στηθούν οι κάλπες. Η Ελλάς έχει ατέλειωτο σοβαρό και ικανό ανθρωπινο υλικό .. Αυτή τη στιγμή τους αναζητά & με αυτούς θα προχωρήσει στην κάλπη. ΟΛΟΙ οι σημερινοί θεατρινοί είναι πεθαμένοι ήδη...Για ποιες εκλογές μιλάμε; Είναι η σημερινή πολιτική κάστα τόσο ανίκανη κι ανίδεη για το τι συμβαίνει γύρω της , ώστε να νομίζει ότι θα κατέβη σε εκλογές... Κούνια που την κούναγε! Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται... ΟΛΟΙ τους. Οι επόμενες εκλογές θα έχουν άλλο πρόσωπο κι όχι τις ασχημόφατσες αυτών των επαγγελματιών σαλτιμπάγκων. Καταλάβαιτέ το κι αφυπεύσατε τον κάλαμον πριν στηθούν αντί καλπών , αγχόνες στο Γουδί, που θα στηθούν ούτως ή άλλως! Διότι η ύβρις είναι απέραντος και εξακολουθητική!
Α.Β.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια: