Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

NA ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ.
Μας το στέλνει αναγνώστρια κι εφαρμόζεται επιτυχώς σε άλλες περιοχές.Ιδού:

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ...

Οι πιο γρήγορες λύσεις για όσους μένουν σε πολυκατοικίες με αλλοδαπούς όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει. Εφαρμόζεται συντονισμένα στην γειτονιά μας με πολύ καλά αποτελέσματα.
1. Καταγγελία ιδιοκτητών στο ΣΔΟΕ 1517. Ακόμη καλύτερα αν έχουμε το ΑΦΜ ή την ταυτότητα του ιδιοκτήτη (σε λογαριασμό της ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ). Ισχύει πόθεν έσχες για την αγορά σπιτιού από υπηκόους τρίτων χωρών. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης είναι αλλοδαπός ζητήστε έλεγχο πόθεν έσχες για το πού βρήκε τα χρήματα να το αγοράσει. Το ΣΔΟΕ έχει παρέμβει πολλές φορές. Να δεις για πότε κλείνουν το διαμέρισμα οι ιδιοκτήτες.

2. Φωνάζουμε συνέχεια την αστυνομία να τους σπάσουμε τα νεύρα. Δεν νομίζω να τους αρέσει να χτυπάει η αστυνομία την πόρτα τους κάθε λίγο.C2E7AF009BDD71C09C1C4D9E4CA53A1E.jpg
3. Εισαγγελική παραγγελία από τον εισαγγελέα για επέμβαση του υγειονομικού και της αστυνομίας. Αυτό είναι τσάμπα. Πηγαίνετε στα δικαστήρια και παίρνετε χαρτί από τον εισαγγελέα υπηρεσίας για επέμβαση της αστυνομίας. Μπορείτε να πάρετε και ένα πιο απλό για αρχή να καλέσουν απλά τον ιδιοκτήτη στο τμήμα.

4. Καταγγελία υγειονομικό 2106427605 . Τσάμπα δίνουμε μόνο το ονοματάκι μας ή μαζευόμαστε όλοι οι ένοικοι και την κάνουμε όλοι μαζί.

Δεν φοβόμαστε. Εμείς έχουμε αδειάσει τουλάχιστον 10 διαμερίσματα γύρω γύρω και πολλά από αυτά με απειλές για ΣΔΟΕ και εισαγγελέα στον ιδιοκτήτη.

Ο νόμος 3386/2005 ορίζει τουλάχιστον 6 μήνες φυλάκιση και 3000 ευρώ πρόστιμο σε όποιον διευκολύνει την διαμονή κάποιου χωρίς χαρτιά. Για πείτε το τους να δείτε για πότε θα τους διώξουν.

Άντε να συντονιζόμαστε όλοι σιγά σιγά.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: