Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΙΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ


ΣΤΗ ΛΥΡΙΚΗ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ..ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΗΦΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ !
Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα,είναι έγκυρο και κατρατσεκαρισμένο:

"Αγαπητέ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ...άκου:
Πρέπει να αρθεί και η μονιμότητα των κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων της ορχήστρας της Ε.Λ.Σ.!
Αρκεί να σου πω ότι είναι οι πλέον ακριβοπληρωμένοι και ουδέποτε έχουν λάβει μέρος σε παράσταση, εντός της τάφρου, πάνω από πενήντα μουσικοί!!! Ενώ είναι 120 τουλάχιστον, έχοντας τρία ρεπό την εβδομάδα...
Ο δε διευθυντής δεσμεύτηκε στον εκπρόσωπο των ΑμεΑ ότι θα κινήσει όλες τις έννομες διαδικασίες, με σκοπό να απαντήσει για το αίτημα σε σχέση με την Κωνσταντίνα, ως ΑμεΑ, το χαρακτήρισε ευαίσθητο θέμα...!.."
Της αναισθησίας το Κάγκελο γίνεται εκεί με τη νέα διοίκηση της Ε.Λ.Σ. που αναισθήτως απέλυσε κι άτομα ειδικών αναγκών , ενώ, κρατά και ταϊζει κηφίνες της ορχήστρας της! Η καταγγελία είναι σαφής και δεν επιδέχεται... ένσταση!
Αυτή είναι η κατάντια των φωστήρων που διόρισε ο πολύς Γερουλάνος...για να κοκορεύονται πως τάχα μου "έφτιαξαν¨τα οικονομικά του ιδρύματος!
Τι να πει κανείς... για τον τομαρισμό. Διώχνουν πλάσματα -γιά λόγους οικονομίας τάχα μου- ειδικών αναγκών και συνεχίζουν αναιδώς να ταϊζουν τα περιτώματα ..για να κάθονται...Πού είναι δε και μόνιμοι .. Να μωρέ ποιοί ροκανίζουν την ελληνική οικονομία...Οι διορισμένοι-μόνιμοι -οι περισσότεροι του ΠΑΣΟΚ!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ κωλοπασόκοι της συμφοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: