Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

O ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Το φωνάζουμε χρόνια. Το πρόβλημα του Αγ. Παντελεήμονα και των άλλων περιοχών που γκετοποιήθηκαν , είναι κυρίως προϊόν των ανικάνων πολιτικών μας. Αλλά και η γενικότερη κρίση που μαστίζει τη χώρα οφείλεται ακριβώς στην εγκληματική ανεπάρκειά των πολιτικών. Αυτοί εξέθρεψαν όλες τις πληγές που μας κατατρώνε σήμερα.
Ο Χρήστος Γιανναράς, καθηγητής φιλοσοφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ένα ελεύθερο κι ανεξάρτητο μυαλό, πριν από 2 ώρες σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ,  ξετίναξε κυριολεκτικά το πολιτικό μας κατέστημένο.Τόνισε με οργή:

" Το Μνημόνειο δεν αφορά τον ελληνικό λαό, αλλά μόνο τους πολιτικούς μας. Το Μνημόνειο αποδεικνύει ότι οι πολιτικοί μας είναι άχρηστοι, ανάξιοι!
Τη μέρα που θα πάψει ο κόσμος να πηγαίνει κάτω από τα μπαλκόνια των πολιτικών, με κασκόλ, σημαιούλες και συνθήματα κονσέρβα, τότε θα γεννηθεί η ελπίδα... Δυστυχώς δεν υπάρχει διέξοδος με την εμπορευματοποιημένη πολιτική μας."

Κι όμως τα ίδια φωνάζουμε κι εμείς επί πολλά πολλά χρόνια... Ανάξιοι οι πολιτικοί μας... αλλά και το πόπολο δίνει ρέστα αποκοτιάς, ψηφίζοντας ανάξιους και λαπάδες, τους ίδιους και τα ίδια...
...Ο κ. καθηγητής μάλλον υπερβάλλει προσδοκώντας την ελπίδα από το πόπολο που τάχα μου αύριο δεν θα πάει κάτω στα μπαλκόνια ή στις στράτες κάνοντας τον αφισοκολλητή κομματικών συνθημάτων... και τον αβανταδόρο των εκλεκτών λαμόγιων...  

1 σχόλιο:

SKEPTIC είπε...

καλη επιτυχια στο blog σας.ειναι απαραιτητο ως κομβος επικοινωνιας και ενημερωσης και δρασης για την αντιμετωπιση του εφιαλτικου προβληματος της περιοχης,αλλα και του ευρυτερου κεντρου,προβλημα που σταδιακα εξακτινωνεται σ ολη την ελλαδα.η κρατικη αδιαφορια ειναι τοσο προκλητικη που καταταντα δολοφονικη για τους ελληνες πολιτες.ειλικρινα δεν μπορω να την εξηγησω(γιατι τελικα και για να ειμαστε σοβαροι δεν περπαταει να παρουν ψηφους απο τη διεθνη δυστυχια αλλα και αλητεια που εισεβαλε στην χωρα)