Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ..
Ή ειναι εντολοδόχοι συγκεκριμένης αποστολής από άγνωστα κέντρα αποφάσεων, η εν τη απογνώσει τους να αναδείξουν την ισχνότητά τους, υιοθετούν βλακωδώς θέσεις που βλάπτουν τα ελληνικά συμφέροντα.
Τι δουλειά, αυτοί εκ του πουθενά, είχαν να αναμιχθούν στον Άγιο Παντελεήμονα .. Οι κάτοικοι μπροστά στην κρατική αναλγυσία, αναγάστηκαν να εξεγερθούν, για να προστατέψουν το δικαίωμα τους να ζούν ανθρώπινα κι όχι σε γκέτο... Αντί λοιπόν να τους συντρέξουν οι γκρίζοι αυτοί  καραγκιοζοπαίκτες... στάθηκαν εναντίον, στην απέναντι μεριά...
Και πότε εξάλλου το κομματίδιον αυτό στάθηκε υπέρ Ελληνικών θέσεων; Μπορεί να θυμηθεί κάποιος έστω και μια πατριωτική ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ; Εδώ είμαστε!
Τι ήθελαν να αναμιχθούν στους καταληψίες της νομικής, που τους ανέλαβαν μάλιστα και εργολαβικά το νταβατζηλίκι;
Θέλουν αίμα ε; Δεν αρκέστηκαν στις δάφνες του αίματος του νεαρού Γρηγορόπουλου που το ήπιαν στο έπακρο; Θέλουν νεκρούς και τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες, ώστε έτσι να συνεχίσουν τους χορούς των ασχημιών τους...για να διευκολύνουν την παγκοσμιοποίηση που καλπάζει αυτή τη στιγμή... Πρώτα η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και μετά..Αφγανιστάν, Ιράκ... και τώρα Αίγυπτος, Τυνησία, Λυβύη και πάει λέγοντας... Αυτό θέλουν για την Έλλάδα οι μπάσταρδοι του Συριζα;.   




ΠΑΡΑΓΙΝΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΥΤΡΟΒΙΚ, ΑΛΑΒΑΝΟΥ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΡΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ!

Συνεχίζουν να προκαλούν οι γκρίζοι αριστεροί. Στήσανε για μια ακόμη φορά ΝΕΑ φάρσα σε βάρος της πλειοψηφίας αυτού του λαού, αυτοί οι θλιβεροί μειοψηφούντες.. οπαδοί του Τρότσκυ.. 
Χτες με τις κουκούλες τους τα κάνανε λίμπα στα κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων.. Σήμερα οι φασίστες αυτοί χρησιμοποιώντας τους κακότυχους λαθρομετανάστες ..κάνουν καταλήψεις πανεπιστημίων.. Θα τους περάσει...
Εκείνο το καινούργιο ερμαφρόδυτο  φρούτο , ο νεός δήμαρχος Αθηναίων, ο Καμίνης ή ο άλλος της Σαλονίκης Μπουτάρης...  γιατί κάνουν το κορόϊδο και δεν βγάζουν άχνα για την κατάληψη της Νομικής ; Μα τα τσανάκια των γκρίζων ιδεοληψιών.. τι να πούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: