Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

O ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΓΕΡΩΝ... ΜΕΣΤΡΟ -ΒΟΥΤΣΗΣ ...

Απίστευτη θέση

Προκλητική δήλωση Βούτση για το Μακεδονικό και τη γλώσσα

«ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΜΙΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ» ΔΗΛΩΣΕ

Σε μια απίστευτα και άκρως προκλητική δήλωση που θα συζητηθεί, αναφορικά με το Σκοπιανό προέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις επιθέσεις της αντιπολίτευσης για την παραχώρηση του όρου «μακεδονική γλώσσα» στην ΠΓΔΜ.
Δευτερολογία στο Ευρωκοινοβούλιο

Τσίπρας: Η κυβέρνηση μου πέτυχε εκεί που όλοι οι προηγούμενοι απέτυχαν

«ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΠΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΟ 2015».

Τσίπρας: Η κυβέρνηση μου πέτυχε εκεί που όλοι οι προηγούμενοι απέτυχαν | tanea.gr
TANEA Team
Πάνος Καμμένος

 Δεν δέχεται τη συμφωνία για την «Μακεδονία», αλλά δε θα ρίξει την κυβέρνηση

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Θλιβερή παράσταση: Δεν δέχεται τη συμφωνία για την «Μακεδονία», αλλά δε θα ρίξει την κυβέρνηση | tanea.gr
TANEA Team
Την αντίθεσή του με την παραχώρηση του όρου Μακεδονία εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας όμως ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση. Σε μια ακόμη θλιβερή παράσταση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποδύθηκε το ρόλο του «καλού πατριώτη» σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα… θεατρικό έργο που παίζεται τους τελευταίους μήνες γύρω από το «Μακεδονικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: