Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!! Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΗΛΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ...

Άρχισε η μεγάλη επίθεση σε βάρος της Ορθοδοξίας από την κυβέρνηση, αλλά και από τα ΜΜΕ. Δείτε το παρακάτω δημοσίευμα της iefimerida.gr και το πόσο απαξιωτικά αναφέρεται στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο τον...
ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ... ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ 

Πώς παραγγέλνει τον καφέ του ένας ψυχοπαθής!


Σας αρέσει να πίνετε τον καφέ σας σκέτο; Ακόμα κι ένας κόκκος ζάχαρης σας χαλάει τη γεύση; Αν σας αρέσει να πίνετε τον καφέ σας σκέτο (χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα) τότε αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι που δεν φανταζόσασταν.

Τουλάχιστον σύμφωνα με μελέτη, η οποία διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι που προτιμούν τον καφέ τους σκέτο είναι πιο πιθανό να έχουν ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητας τους!
ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ... ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ 
 Οι κάθε λογής απάτριδες και άθεοι, θα συνεχίσουν ελεύθεροι να διαλύουν την πατρίδα.

Πατριωτικά κόμματα υπάρχουν πολλά δυστυχώς αληθινοί πατριώτες δεν υπάρχουν μέσα σ’ αυτά.


Αρκετές φορές έχω γράψει ότι το επίπεδο του πατριωτικού χώρου σε επίπεδο ηγεσίας είναι πολύ χαμηλό, πράγμα το οποίο έχει παρεξηγηθεί από πολλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους υπερπατριώτες. Σήμερα θα προσθέσω ότι πέρα από το χαμηλό του επίπεδο ο πατριωτικός χώρος χαρακτηρίζεται και από την ανυπαρξία του στα τεκταινόμενα στη χώρα μας. Η κύρια απόδειξη ότι ο πατριωτικός χώρος είναι ανύπαρκτος είναι η πλήρη επικράτηση στην πολιτική ζωή της χώρας όσων δεν πιστεύουν σε Θεό και πατρίδα. Αποχριστιανοποιείται και διαλύεται μια ιστορική πατρίδα χωρίς να υπάρχει καμιά αντίσταση.
ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ... ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: